Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 332

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.176 Cevap: 3.874
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
25 Nisan 2008       Mesaj #3311
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
i0ur adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar selamlar
windows live messenger'ın pencere basliginin ismini degistirebilme sansimiz var mı acaba?

Sponsorlu Bağlantılar
tesekkurler

MessengerDiscovery'nin dediğiniz yeri değiştirmenize izin veren bir özelliği var. Ancak Discovery sadece menü çubuğundaki ve görev çubuğundaki metni değiştirebilir. Siz kişi listesinin menü çubuğu görüntülenmezkenki Windows Live Messenger yazısından bahsediyorsanız, A-patch ya da Mess-patch ile o yazıları kaldırabilir ya da bir arayüzle orayı da kendi istediğiniz bir resim ile değiştirebilirsiniz.

Discovery'yi sırf bu yüzden yüklemek istemezseniz Resource Hacker'dan Windows Live Messenger klasörünün içindeki msglang.dll dosyasını açıp String Table>3822>61143 bölümünü değiştirebilirsiniz. Bu Menü çubuğundaki yazıyı değiştirir.

Ve diğer başlığı da değiştirmek için png biçiminde birkaç resimle istediğiniz şeyi yazıp, Resource Hacker programı ile Messenger klasöründeki msgsres.dll dosyasını açıp 4000>701 ve 4000>702 ve 4000>703 bölümlerini değiştirerek yapabilirsiniz.
i0ur - avatarı
i0ur
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #3312
i0ur - avatarı
Ziyaretçi
anladım ancak ben wlm 9.0 beta kullaniyorum ve gorev cubugundaki bardan sizin msxlabs powered bolumunu silme sansim var mi onu ogrenmek istiyorum.reshacker'da ilgili string'de windows live messenger yaziyor zaten yani bir problem gozukmuyor.
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
25 Nisan 2008       Mesaj #3313
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
i0ur adlı kullanıcıdan alıntı

anladım ancak ben wlm 9.0 beta kullaniyorum ve gorev cubugundaki bardan sizin msxlabs powered bolumunu silme sansim var mi onu ogrenmek istiyorum.reshacker'da ilgili string'de windows live messenger yaziyor zaten yani bir problem gozukmuyor.

9.0'ı hiç yüklemediğim için nereden bahsettiğinizi tam olarak çıkartamadım. Bence MsXLabs yazımızı kaldırmayın Msn Tongue ama illa kaldırmak istiyorsanız Resource Hacker'ın arama işlevi ile MsXLabs yazıp arayın. Belki bulur.
windillly - avatarı
windillly
Ziyaretçi
26 Nisan 2008       Mesaj #3314
windillly - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler benim sorunum şu

9.0 beta yükledigimden bu yana eski sürüm msn e sahip arkadaşlarıma yazdıklarım gitmiyor ve cam da sorunlar çıkıyor ben açamıyorum bazen onlar açamıyor

bunun bi çözümü varmı yoksa elden gelen bişey yokmu ?

tşkler
millipiyango_5555 - avatarı
millipiyango_5555
Ziyaretçi
26 Nisan 2008       Mesaj #3315
millipiyango_5555 - avatarı
Ziyaretçi
msn ifadelerini nasıl msn me atarım?

bilemiyorum
Son düzenleyen millipiyango_5555; 26 Nisan 2008 09:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
26 Nisan 2008       Mesaj #3316
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
millipiyango_5555 adlı kullanıcıdan alıntı

msn ifadelerini nasıl msn me atarım?

bilemiyorum

Konuşma penceresinin menüsünden Araçlar>İfadeler'i seçin, açılan pencereden Oluştur düğmesine tıklayın.
ZoRe - avatarı
ZoRe
Ziyaretçi
29 Nisan 2008       Mesaj #3317
ZoRe - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum baska msn yükleyemiorum bilgisayarıma msn aktif oldugu zmn ekranım büyüyor. renkler birbirine giro yor. vürs taraması dahil her yolu denedim ama olmadı bide 8 .5 yükleyemiyorumMsn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Nisan 2008       Mesaj #3318
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ZoRe adlı kullanıcıdan alıntı

benim sorunum baska msn yükleyemiorum bilgisayarıma msn aktif oldugu zmn ekranım büyüyor. renkler birbirine giro yor. vürs taraması dahil her yolu denedim ama olmadı bide 8 .5 yükleyemiyorumMsn Sad

Probleminizi daha anlayışır şekilde ifade etmeniz gerekiyor. Windows Live Messenger 8.5'i aşağıdaki bağlantıyı kullanarak yüklemeye çalıştığınızda ne gibi bir sorunla, hata mesajıyla karşılaşıyorsunuz?
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
30 Nisan 2008       Mesaj #3319
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
bende msn açılmıyodu bayadır serwise göndermiştim formatatmışlar ama c de herşey war nese msn yine açılmadı yine attrdım sorun saatle alakalıymış tarıh 2004 de nasıl olmuşsa 2004 de ayarlı ben farketmedim sizede aynı olabilir bende nasıl oldu hiç anlamadım da nese ...........
burhan357 - avatarı
burhan357
Ziyaretçi
1 Mayıs 2008       Mesaj #3320
burhan357 - avatarı
Ziyaretçi
arkdaslar mrblar msnde hata ile karsılastım nedır bu çok aradım cevabını bulamdım bi yardımcı olablrmisinizhata diyor ve kodu81000306 ne yapmam gerek yenısını yükledım,format attım ve neler neler ama fayda yok