Arama

StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) - Sayfa 14

Güncelleme: 25 Mayıs 2008 Gösterim: 122.672 Cevap: 202
dogcat - avatarı
dogcat
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #131
dogcat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Turambar80 adlı kullanıcıdan alıntı

cok buyuk bi hayal kirikligi!!!!!!!!!!! programda hic bise yok desem yeridirr,sp3 un bircok ozelligi zaten bircok script te var,bizim istedigimiz ise sp ye ozgu ozelliklerdi,bunlar da buyuk emotions gonderip alabilme ve goruntu resmini 300*300 oraninda buyultebilme!! bunlardan hicbrisi yokk Msn Sad(( pencere acanlari anlamak icin bazi script ler var,plus live sayfalarindan arattirip indirebilirsiniz ama az once saydigim bu iki ozellik icin script yok ve tek beklentim sp3 tu ama dedigim gibi hic bir arti ozelligi yok,cok buyuk bi hayal kirikligi.........
bu kadar lafi edilip insanlari umuda surukledikten sonra yayinlanan bu beta surumunu hicbirinize onermiyorummmm........

Sponsorlu Bağlantılar
kesinlikle katılıyorum, ben büyük emotions diye indirdim ama o özelliği kaldırmışlar
cry
gfb_190707 - avatarı
gfb_190707
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #132
gfb_190707 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Casper_18 adlı kullanıcıdan alıntı

Cok güzel yalnız türkçe paketi ne zaman çıkar sizce ve konuşma penceresini kapayan açanlar bu versiyonda geçerli değil mi ?

konuşma penceresi açıp kapayanlar msn discovery de geçerli Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
kurthan30 - avatarı
kurthan30
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #133
kurthan30 - avatarı
Ziyaretçi
ya bana yardımcı olurmusunuz hocam ya ben stuffplus kullanıyodum ama sonradan sılındımı neyse sımdı yenıden kurmak ıstıyorum ama bana hata verıyo nedenını bılen varmı acaba
verdigi hata mesajı soyle

please install windows live messenger before installing stuffplug3

lutfen yardımcı olun ayrıca ben messenger plus da kullanıyorum onceden ıkısını bırlıkte kullanıyodum sımdı kullanamıyorum yanı stuff plug yuklenmıyo
Lathe - avatarı
Lathe
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #134
Lathe - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler bilgiler için.
BreaK55 - avatarı
BreaK55
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #135
BreaK55 - avatarı
Ziyaretçi
Herşey için teşekkürler.. Ben stuff ı yeni keşfettim fkat 1kez kurduktan sonra msn i kapatıp açınca stuff cıkmıyo tekrar kurmak gerekiyo acaba problem ne olabilir. StuffPlug 3.87 BETA kullanıyorumç
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Eylül 2007       Mesaj #136
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
kurthan30 adlı kullanıcıdan alıntı

ya bana yardımcı olurmusunuz hocam ya ben stuffplus kullanıyodum ama sonradan sılındımı neyse sımdı yenıden kurmak ıstıyorum ama bana hata verıyo nedenını bılen varmı acaba
verdigi hata mesajı soyle

please install windows live messenger before installing stuffplug3

lutfen yardımcı olun ayrıca ben messenger plus da kullanıyorum onceden ıkısını bırlıkte kullanıyodum sımdı kullanamıyorum yanı stuff plug yuklenmıyo

Windows Live Messenger'ın hangi sürümü yüklü sisteminizde? MSN Messenger'ı desteklemiyor StuffPlug 3.

Alıntı
BreaK55 adlı kullanıcıdan alıntı

Herşey için teşekkürler.. Ben stuff ı yeni keşfettim fkat 1kez kurduktan sonra msn i kapatıp açınca stuff cıkmıyo tekrar kurmak gerekiyo acaba problem ne olabilir. StuffPlug 3.87 BETA kullanıyorumç

Hangi messenger sürümünü kullandığınızı belirtmeniz gerekiyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
BreaK55 - avatarı
BreaK55
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #137
BreaK55 - avatarı
Ziyaretçi
Üstad ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum messangerimda Plus yüklü StuffPlug ıda dün yükledim herhangi bi hata vermeden bütün özelliklerini kullanabiliyorum. Bende ek olarak Messager Discovery de yüklü onuda beni silen kişiyi öğrenmek pencere acıp kapayanları görmek gibi eklentilerinden dolayı yükledim.
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #138
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Üstad ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum messangerimda Plus yüklü StuffPlug ıda dün yükledim herhangi bi hata vermeden bütün özelliklerini kullanabiliyorum. Bende ek olarak Messager Discovery de yüklü onuda beni silen kişiyi öğrenmek pencere acıp kapayanları görmek gibi eklentilerinden dolayı yükledim.

Merhaba,

Şu sizde işaretli olabilirmi ? ;

sp3al0

alttaki stuffplug 3 'ü kapat seçeneyi işaretli olabilirmi ?
BreaK55 - avatarı
BreaK55
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #139
BreaK55 - avatarı
Ziyaretçi
Hayır işaretli değil. MSN i tamamen kapadıktan sonra siliniyor nedense.
Teşekkürler yardım icin.

Ayrıca Kaspersky 7.0 kullanıyorum bu bi problem yaratırmı
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Eylül 2007       Mesaj #140
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

Hayır işaretli değil. MSN i tamamen kapadıktan sonra siliniyor nedense.
Teşekkürler yardım icin.

Ayrıca Kaspersky 7.0 kullanıyorum bu bi problem yaratırmı

Kaspersky 7 bir soruna neden olmamalı. Eğer Kaspersky Anti-Virus 7 değil de Internet Security 7 kullanıyorsanız ve StuffPlug 3 ile ilgili bir uyarı çıktıysa, StuffPlug 3'ü Trusted Zone'a eklemelisiniz. StuffPlug 3'ü Program Ekle veya Kaldır listesinden kaldırdıktan sonra tekrar kurmayı deneyin. Messenger'da oturum açın ve ayarlarını yapın. Oturumunuzu kapatıp yeniden açın ve ayarların kaydedildiğinden emin olun. Windows Live Messenger'dan tamamen çıkış yapın ve yeniden başlatın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.