Arama

Bahar Feyzan

Güncelleme: 22 Eylül 2007 Gösterim: 33.118 Cevap: 0
Tiglon - avatarı
Tiglon
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #1
Tiglon - avatarı
Ziyaretçi
Bahar Feyzan 250px Bahar feyzan Liseyi İngilizce Makine Teknik üzerine okudu. Ekonomi Mezunu, New York’da ekonomi üzerine lisans yaptı.

Sponsorlu Bağlantılar
Muhabirlik ile meslek hayatına başladı ve iş dünyasında önemli ropörtajlara imza attı.

İlk olarak Cnbc-e’de medyaya adım attı. Daha sonra Habertürk’e geçti ve orada 2 yıl çalıştı. Meslek hayatına muhabirlik ile başladı ve iş dünyasında önemli ropörtajlara imza attı. Türkiye onu Brad Pitt ile yaptığı ropörtajla tanıdı. NTV’nin New York temsilciliğini görevini yaptı ve New York’da Fox5’de staj yaptı. Daha sonra NTV’ye geri dönerek öğlen kuşağında ekonomi üzerine programlar ve ropörtajlar yaptı. Sunduğu Star Ana Haber bültenleriyle fark yaratan Bahar Feyzan, 2006 yılında Beykent Üniversitesi İletişim Ödüllerinde “En İyi Kadın Ana Haber Spikeri” seçildi.

Volkswagen Polo Ladies Cup'ta yarışıyor.

14 yaşından beri araba kullanıyor, ilk ehliyetini ve arabasını 18 yaşında aldı. Formula 1 yarışlarını sürekli takip ediyor. Lise eğitiminde aldığı Makine Teknik eğitimininde katkısıyla, arabaları teknik açıdan çok iyi tanıyor. Erkeklerden daha iyi araba kullandığını söylüyor. Pistlerde hızlı ama yollarda agresif bir sürüşü yok

moderator bahar feyzan 1

Biyografi Konusu: Bahar Feyzan nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

1 Nisan 2017 / NihLe Tıp Bilimleri
9 Ocak 2009 / TiglonBoYs Spor tr
22 Aralık 2007 / KisukE UraharA Sanat tr
3 Ağustos 2010 / LaSalle Müzik tr
16 Nisan 2016 / Baturalp X-Sözlük