Arama

Fc Barcelona - Sayfa 2

Güncelleme: 31 Mayıs 2016 Gösterim: 43.396 Cevap: 14
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
16 Aralık 2007       Mesaj #11
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam

Amor yoğun bakımda



Sponsorlu Bağlantılar
Barcelona'nın eski oyuncusu Guillermo Amor, geçirdiği trafik kazası sonrasında yoğun bakıma alındı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İspanya'nın L'Ametlla de Mar köyü yakınlarında yaptığı trafik kazası sonrasında Verge de la Cinta de Tortosa Hastanesi'ne kaldırılan Amor, burada karın bölgesinden ameliyat oldu ve yoğun bakıma alındı.

Daha önce de pelvisinde kırık bulunan ve torasik travma geçiren 40 yaşındaki İspanyol oyuncu İtalya'nın Fiorentina, İspanya'nın Villarreal ve İskoçya'nın Livingstone takımlarında da oynamıştı. 1990'lı yıllarda Barcelona teknik direktörü Johan Cruyff'ın ''Rüya Takımı''nda yer alan Amor, oynadığı 550 maçta 89 gol atmıştı. Amor ayrıca, iki Dünya Kupası ve iki Avrupa Şampiyonası'nda İspanyol Milli Takımı'nda forma giymişti.

Son düzenleyen _Yağmur_; 31 Mayıs 2016 09:35 Sebep: kırık link
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
7 Nisan 2009       Mesaj #12
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
barca

Sponsorlu Bağlantılar
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
Ziyaretçi
24 Nisan 2011       Mesaj #13
AndThe_BlackSky - avatarı
Ziyaretçi
Messi, Xavi, Iniesta'lı kadrosuyla başarıdan başarıya koşan 'Rüya Takım' Barcelona, üst üste kırdığı rekorların ardından artık kendi başarılarını geliştiriyor.

Kral Kupası'nı uzatmalarda Real Madrid'e kaptıran Barcelona, La Liga'nın 33. haftasında Osasuna'yı konuk etti. Nou Camp'ta Messi ve David Villa'nın golleriyle gülen Katalan ekibi, 2-0'lık galibiyetle hem moral buldu hem de ikinci sırada yer alan ezeli rakibi ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

Bitime 5 hafta kala 88 puana ulaşan Barcelona, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, aynı zamanda geçtiğimiz yıl kırdığı rekoru geliştirmeye çok yakın.

2009-2010 sezonunu 99 puanla şampiyon tamamlayan Barça, 1996-1997'de 92 puan toplayan Real Madrid'i geride bırakmış ve La Liga'nın 20 takımla oynandığı 3 puanlık sistemde en fazla puan kazanan takım olmuştu.

Geçen sezon 31 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgiyle La Liga'nın puan rekorunu elde eden Katalan ekibi, bu sezon 33 haftada 28 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Guardiola'nın talebeleri, ligde oynayacağı son 5 karşılaşmadan 4 galibiyet çıkarması halinde, 103 puana ulaşacak ve rekorunu geliştirmiş olacak.


Son düzenleyen _Yağmur_; 12 Nisan 2017 11:35
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
Ziyaretçi
28 Nisan 2011       Mesaj #14
AndThe_BlackSky - avatarı
Ziyaretçi
Barcelona, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda 2-0 yendiği Real Madrid takımının Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'yu, karşılaşma sonrası açıklamaları nedeniyle UEFA'ya şikayet etmeyi planlıyor..

Barcelona Kulübü'nün internet sitesindeki açıklamada, ''Maçtan sonraki basın toplantısında Jose Mourinho, hakem Wolfgang Stark'ı eleştirmiş ve UEFA'nın Barcelona'yı kayırdığını ima etmiştir. Kulübümüz Mourinho'nun bu açıklamalarının UEFA Disiplin Komisyonu'na iletilmesi konusunu incelemektedir'' denildi.

Madrid'de oynanan ve Lionel Messi'nin golleriyle Barcelona'nın 2-0 kazandığı maçta, Real Madrid'de Pepe 62. dakikada durum 0-0 iken kırmızı kart görmüş, bunu protesto eden Mourinho da kararı protesto ettiği için tribüne gönderilmişti.

Mourinho'nun, maçtan sonraki basın toplantısındaki eleştirilerinden Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola da nasibini almıştı.

Guardiola'nın, çok iyi bir teknik adam olduğunu dile getiren Mourinho, '' Ancak Stamford Bridge'de 2009'daki skandaldan sonra beni rahatsız eden bir şekilde bir Şampiyonlar Ligi kazandı. Bu yıl da kazanırsa, Bernabeu'daki skandaldan sonra kazanmış olacak'' demişti.

Mourinho, Barcelona ile ilgili olarak da ''Bu UNICEF reklamından mı, Villar'ın UEFA'daki dostluklarından mı kaynaklanıyor bilmiyorum, ancak büyük güçleri var. Biz geride kalanların hiç şansı yok'' diye konuşmuştu. Barcelona, İspanya Futbol Federasyonu başkanlığı seçiminde Angel Maria Villar'ı desteklemiş, Real Madrid ise rakip adaya destek vermişti.


Son düzenleyen _Yağmur_; 12 Nisan 2017 11:35
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
31 Mayıs 2016       Mesaj #15
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Barcelona'nın 2016/2017 sezonunda giyeceği iç saha forması
Ad:  barcelona-nin-2016-2017-sezonunda-giyecegi-ic-saha.jpg
Gösterim: 245
Boyut:  21.5 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

1 Temmuz 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
9 Ocak 2012 / KisukE UraharA Turizm