Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 31

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 393.206 Cevap: 611
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
15 Ağustos 2007       Mesaj #301
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam

googlelogogsm
Sponsorlu Bağlantılar

galatasaray wallpaper

Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
17 Ağustos 2007       Mesaj #302
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim 5q Sevinc GS018

Sponsorlu Bağlantılar
Aslan kapıyı araladı

UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Hırvatistan'ın Slaven Koprivnica takımıyla deplasmanda karşılaşan Galatasaray, yenik duruma düştüğü karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında tutuk bir oyun sergileyen Galatasaray, Servet'in hatasında hakemin verdiği penaltı kararını gole çeviren Posaveç'in golüyle yenik duruma düştüğü karşılaşmadan Ayhan ve Volkan'ın golleriyle galip ayrılmayı başardı. İlk yarısı 1-1 berabere sona eren karşılaşmada, Galatasaray'ın yeni transferi Volkan, ikinci maçında ikinci frikik golüyle galibiyeti getiren isim olurken, Galatasaray deplasmanda elde ettiği 2-1'lik galibiyetle turu büyük ölçüde garantilemiş oldu.
SLAVEN KOPRİVNİCA - GALATASARAY: 1-2

STAT: Gradski
HAKEMLER: Stephane Lannoy, Eric Castellani, Laurent Ugo
KOPRİVNİCA: Ivesa, Bosnjak, Kristiç, Poldrugac, Posavec, Sehiç, So***, Poljak (Dk. 62 Delic), Vrucina (Dk. 79 Kresinger), Jajalo (Dk. 46 Somoci), Radeljiç
TEKNİK DİREKTÖR: Krunoslav Jurcic
GALATASARAY: Orkun, Uğur, Song, Servet, Volkan, Sabri (Dk. 83 Okan), Mehmet Güven (Dk. 89 Mehmet Topal), Hasan Şaş (Dk. 53 Barış), Ayhan, Hakan Şükür, Ümit Karan
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp

GOLLER: Posavec (Dk. 16 Penaltı), Ayhan (Dk. 42), Volkan (Dk. 73)
SARI KARTLAR: Servet, Hasan Şaş (Galatasaray), Sopic, Posavec (Slaven Koprivnica)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
4. Dakikada rakip yarı alanda topla buluşan Mehmet Güven'in uzun mesafeli vuruşunda top auta gitti.

6. Dakikada hasan Şaş'ın ara pasıyla rakip ceza sahasında topla buluşan Hakan şükür'ün dar açıdan yaptığı vuruş kaleciden döndü.

10. Dakikada rakip yarı sahada yaptığı presle topu kapan Sabri, sağ kanattan çizgiye inerek ortasını yaptı. Ceza sahası içerisinde iyi yer tutan Hakan Şükür'ün kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

PENALTI 14. Dakikada hızlı gelişen S.Koprivnica atağında rakibiyle girdiği ikili mücadelede zamanlama hatası yapan Servet'in hareketine hakem penaltı kararı verdi.

GOL 16. Dakikada Posavec'in kullandığı atışta top ağlarla buluştu. 1-0

27. Dakikada sağ kanattan atağa katılan Uğur'un yaptığı ortada savunmadan seken topa Ümit Karan yükseldi ancak rakip kaleci topu kontrol etmeyi başardı.

31. Dakikada sol kanattan atağa katılan Ayhan'ın ceza sahasına yaptığı ortayla kale içerisinde buluşan Ümit Karan'ın plasesi kaleciden döndü.

39. Dakikada Uğur'un pasıyla çizgiye inen Hasan Şaş'ın geriye çıkardığı topla buluşan Ümit Karan'ın vuruşunda top yandan auta gitti.

GOL 42. Dakikada Sabri'nin sağ kanattan yaptığı ortaya kalenin hemen önünde Hakan Şükür'ün yaptığı kafa vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu tamalayan Ayhan'ın vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
48. Dakikada Slaven Koprivnica ceza sahası dışında topla buluşan Ayhan'ın sol ayakla yaptığı sert vuruş farklı bir şekilde üstten auta gitti.

50. Dakikada Uğur'un pasıyla ceza sahası dışında buluşan Ümit Karan'ın sert şutunda top rakip kalecide kaldı.

62. Dakikada sağ kanattan Uğur'la gelişen atakta ceza sahasına gelen ortaya iyi yükselen Hakan Şükür'ün kafa vuruşunda top kalecinin bakışları arasında direğin dibinden auta gitti.

67. Dakikada Song'un hatasında bir anda Orkun'la karşı karşıya kalan Sehiç, orkun'u da çalımlayıp çapraza gitti. Dar açıdan boş kaleye yaptığı vuruş üstten auta gitti.

GOL 73. Dakikada Barış'ın ceza sahası önünde düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Volkan'ın sert şutu kalecinin ellerinin arasından ağlarla buluştu. 1-2

87. Dakikada rakip ceza sahasında topla buluşan Ayhan'ın sert şutu üstten auta gitti.

90. Dakikada rakip yarı sahada aldığı topla ilerleyen Barış, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozsiyonda top kaleciden döndü

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray'da Mehmet Güven, UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk raundunda Hırvatistan'ın Slaven Koprivnica takımıyla yapılan maçta sahaya ilk 11'de çıktı.

Mehmet Güven, sakatlığı süren Linderot'un yerine forma giydi. Sarı-kırmızılı takımda, kart cezalısı olan Arda ise maçta oynamamasına karşın, sahaya çıkarak özel antrenman yaptı.

Karşılaşma öncesinede bilet bulma konusunda sıkıntı yaşayan gurbetçi vatandaşlar ise Hırvat karaborsacılardan yaklaşık 60 Avro ödeyerek bilet satın aldı.

Karşılaşmanın normal biletleri 122 kunadan (yaklaşık 16 Avro) satışa sunulurken, biletlerin tükendiği bildirildi.

BAYRAK GERGİNLİĞİ
Öte yandan maçın yapıldığı stadın bayrak direklerinde Galatasaray'ın bayrağının yer almaması dikkati çekti.

Karşılaşmadan 1 saat önce stada gelen Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, bayrak direklerinde Galatasaray'ın bayrağını göremeyince Hırvat kulübünün yöneticileri uyardı.

Uyarılara karşın bir direğe küçük bir Galatasaray bayrağı çekilmesi şaşkınlık yaratırken, Sezgin, Hırvat kulübünün yöneticilerini yeniden uyardı ve karşılaşmanın başlamısına yarım saat kala, normal boyuttaki bayrak direğe çekildi.

Karşılaşmayı, yaklaşık 100 kadar gurbetçi taraftar da izledi.

Bu arada maçın başlasına yarım saat kala Hakan Şükür ile Hırvat kulübünün bir yöneticisi arasında bir gerginlik yaşanırken, iki takımın futbolcuları ve yöneticileri araya girerek ortamı sakinleştirdi.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #303
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Tam 14 yıl sonra

Bu fotoğraf 8 Nisan 1993'te Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çekildi...
19.08.2007

Bu fotoğraf 8 Nisan 1993’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çekildi... O zamanlar Feldkamp’ın öğrencisi olan Bülent Korkmaz, bugün kurt hocanın karşısına galibiyet için çıkacak. Korkmaz, Kayseri Erciyesspor’da başladığı teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray’la 3 kez karşılaştı. Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası’nda Cim Bom’u 0-0 ve 1-1’lik skorlarla eleyen Korkmaz, takımını finale taşımış ve UEFA Kupası’na katılmasını sağlamıştı. Genç hocanın Aslan’a en büyük darbesi ise, 27. haftada Ali Sami Yen’deki seyircisiz maçta elde ettiği 1-0’lık galibiyet olmuştu. Bu sezon Bursaspor’un başına geçen Bülent Korkmaz’ın yanı sıra Cihan Haspolatlı da eski takımına karşı 3 puan arayacak.

Kayıp ikili

Galatasaray, bu akşam deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Lincoln ve Linderoth; Koprivnica sınavının ardından, Bursa maçında da forma giyemeyecek.
19.08.2007

Riske edilmiyorlar
Süper Lig’in ikinci haftasında Bursaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, sahaya en önemli iki yıldızı Lincoln ve Linderoth’tan yoksun çıkacak. Sakatlıkları nedeniyle UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk ayağında oynanan Koprivnica maçının kadrosuna da alınmayan Sarı-Kırmızılı oyuncuların tedavisinin sürdüğü ve riske edilmemeleri adına dinlendirilecekleri kaydedildi. Önceki gün idmanda sakatlanan Arda ile Serkan ise kafileye dahil edildi.

Hedef 9. kez dalya
Geçen hafta Olimpiyat Stadı’ndaki seyircisiz maçta Çaykur Rizespor’u farklı mağlup eden Cim Bom, bugün de Bursa’yı devirmesi halinde, 1. Lig tarihindeki 900. galibiyetine ulaşmış olacak. Aslan; daha önce çıktığı 1597 sınavda 899 galibiyet, 422 beraberlik ve 276 mağlubiyet elde ederken, attığı 2774 gole karşın, kalesinde 1320 gol görmüştü. Atatürk Stadı’nda oynanacak bu zorlu karşılaşma, saat 18.45’te başlayacak ve mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek.

Süper Lig puan durumu

Bursaspor

Vega
Cihan
Ömer E.
Egemen
Volkan
Veli
Mustafa
Sumulikoski
Sinan
Mbesuma
Tum

Galatasaray

Orkun
Uğur
Servet
Song
Volkan
Sabri
Barış
Arda
Ayhan
Ümit
Hakan Ş.

Stat: Bursa Atatürk
Yayın: Lig TV
Saat: 18.45
Hakem: Yunus Yıldırım

Galatasaray’dan kısa kısa
Şaş patlamaya hazır

Geçtiğimiz sezondan kalan cezası sona eren Hasan Şaş, Bursa deplasmanında teknik direktör Feldkamp’tan forma şansı bekliyor... Aslan’ın tecrübeli futbolcusu, zorlu bir UEFA sınavını geride bıraktıklarını belirterek, “Bursa çok güçlü bir takım. Ama biz, tecrübemizle sonuca gitmek istiyoruz” dedi.

‘Frikik olsun, yeter!’

Rize ve Koprivnica’ya attığı frikik golleriyle dikkat çeken Volkan Yaman, Lincoln’ün yokluğunda duran toplarda yine Cim Bom’un en büyük kozu olacak. Her idmanın ardından bir süre frikik çalıştığını ifade eden genç oyuncu, “Attığım gollerin tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Frikik olsun, yeter! Topun başına geçer, vururum; gerisine karışmam” ifadesini kullandı.

Bursa taraftarından atak

Bursasporlular, Galatasaraylı taraftarların Atatürk Stadı’nda kendilerine ayrılan yüzde 5’lik bölümü aşmaması için kampanya başlattı. Özellikle açık kale arkasının Yeşil-Beyazlı renklerle doldurulmasını hedefleyen Bursalılar, bursasporum.com’da ‘Açık kale düşmesin’ başlığıyla futbolseverlere çağrıda bulundu. Bu davetin ardından Bursasporlular’ın biletlere ilgisinin arttığı belirtildi.

Bugünler de geçer

Sezona formsuz başlayan Ümit Karan, kısa zamanda toparlanacağını söyledi.
19.08.2007

Sezona formsuz başlayan Ümit Karan, kısa zamanda toparlanacağını söyledi. Adının Fenerbahçe ile anılmasının ardından sıkıntılı günler yaşadığını kaydeden golcü futbolcu, “Erken form tutmak çok da tercih ettiğim bir konu değil. Gollerimle anılmak istiyorum. En kısa sürede eski günlerime geri döneceğim. Taraftarımızın bu konuda hiçbir şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

Kimseye kırgın değilim

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi gözden çıkardığı futbolculardan Necati Ateş, sarı-kırmızılı kulüpte hiç kimseye kırgınlığının olmadığını söyledi.
18.08.2007

AA muhabirine açıklama yapan Necati, futbolun içinde her şeyin bulunduğunu belirterek, "Yeri gelir istenmeyebilirsiniz, yeri gelir istenirsiniz. Hiç kimseye kırgın değilim, benim kimseyle sorunum olamaz. Ben futbolcuyum, futbolumu oynarım. Hem Galatasaray benim kulübüm, belki de bir gün geri döneceğim" dedi.
Avrupa’da futbol oynamayı düşündüğünü dile getiren Necati Ateş, "Türkiye’den hiçbir takımla görüşme halinde değilim. Sadece Trabzonspor aradı ve görüştüm ama ben Avrupa’ya gitmeyi istiyorum" ifadesini kullandı. Necati, Avrupa’dan birkaç kulüpten teklif aldığını kaydederken, 2-3 gün içinde her şeyin belli olabileceğini sözlerine ekledi.
Sorrow - avatarı
Sorrow
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #304
Sorrow - avatarı
Ziyaretçi
3935 B Feldkamp056

Feldkamp'ın sabrı taştı

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, son günlerde kendiyle ilgili basında çıkan haberlere yanıt vermek amacıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Basının aleyhinde yazdığı haberlerin hiçbir gerçekliğini bulunmadığını belirten deneyimli Teknik adam, bugün bir gazetede çıkan 'Feldkamp'ın bavulu hazır' başlıklı haberi ise alaycı bir üslupla yalanladı. Feldkamp sözlerini şöyle sürdürdü: "HİÇ BAVULUM YOK, BURAYA SPOR ÇANTALARIMLA GELDİM"
"Hiç ilgilenmemiz gereken kulüp içi bazı konularla ilgileniyor olmamız, bize olumsuz yansıyor. İlk olarak hiç bavulum yok, buraya spor çantalar ile geldim. Bu nedenle toplanacak bavulum olmadığını bilin. İkinci olarak herkes zirvede bırakmak ister, bende zirvedeyim ama henüz hedeflerimize ulaşmadık. İşi bırakmak için hiçbir nedenimiz yok. Basın ile aramda iyi bir ilişki olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda yazılanları görünce bu ilişkiyi yeniden gözden geçirmeye karar verdim. Basının içinde çok dürüst insanlar da var bu gözden geçirme onlarla ilgili değil. Önümüzdeki dönemde bu tarz haberler devam ederse, bu arkadaşlar burada yer almayacaktır. Yazılan haberlerle kazancımı oldukça aşağıya indirmişsiniz, bundan da memnun oluyorum. Bu yazılan çizilenler, benim gülünç diye tabir edeceğim konular. Basın mensuplarına arzu ettikleri takdirde oyuncularla görüşme imkanı yaratabilirim, benim de haberim olması kaydıyla. Ümit, Hakan ve Hasan ile ilgili yazılanlar var, hepsine izin veriyorum, geçsinler basın karşısına soruları yanıtlasınlar. Bunlarla ilgili benim hiçbir sorunum olmaz. Bütün bu gelişmelerin neden buraya geldiğinide size açıklayayım. Bursa deplasmanından gece 1,5-2 gibi döndüm, Almanya'dan arkadaşlarım telefon etti; 'Türkiye'de bir televizyon programında senin döneceğin iddia ediliyor' dediler. Bundan sonra bu tarz yalan haberlerin olmamasını diliyorum. Bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan haber nedeniyle, yönetimimizin o gazeteye karşı aldığı bir tavır var. Bu tavırda benim etkim olmadı."
"ARDA MİLLİ TAKIM'DAN DÖNÜNCE KONUŞACAĞIZ"
Arda'nın bir gece kulübünde maçtan iki gün önce geç saatlere kadar eğlendiği sorusuna Feldkamp şu yanıtı verdi: "Bunun doğruluğunu araştırmamız lazım. Arda şu an Milli Takım'da, O'nun performansını olumsuz etkilememek için bu konuyu açmamak lazım. Arda, Milli Takım'dan döndükten sonra bu konu aramızda değerlendirilecektir. Dün de kulüp yetkililerimizden biri Fatih Hoca ile bu konuyu konuştular. Arda döndükten sonra bu konuyu konuşacağız.
Arda'nın da bir özel yaşamı var ve özel yaşımında istediği herşeyi yapabilir. Diğer taraftan kulüplerin, oyuncuyla yaptığı anlaşmalar var ve gerekirse bu yaşantıları kulüp yönlendirilebilir. Bursa maçına dönersek, bu karşılaşmadan önce oyunculara nasıl yaşamaları gerektiği oyunculara bildiriliyor ve buna da uymalılar."
"HASAN ŞAŞ BANA MORAL VERDİ"
Hasan Şaş'ın yedek kalmasını ardından aralarında sorun olup olmadığına dair sorularla ilgili olarak ise Feldkamp şunları söyledi: "Hasan Şaş'a ben moral vermedim, aksine O, bana moral verdi. Hasan'ı nerdeyse basın toplantısına da getirecektim. Hasan ile konuşmamızda, "Hocam hiçbir sorun yok, yazılanlar doğru değil" diyerek bana moral verdi. Ayrıca Bursa'daki kadromuzu biliyorsunuz, çok sayıda orta saha oyuncumuz vardı ve bir oyuncuyu kadroya almamam gerekiyordu. Ayrıca şunu da bilmenizi istiyorum, Hasan Koprivnica maçında kötü oynadığı için kenara almadım, sarı kartı vardı ve 10 kişi kalmamak için Hasan'ı değiştirdim."

"LİNCOLN VE LİNDEROTH GALATASARAY'A GELMEDEN BİR ÇOK SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİLER"

Sakatlıkları devam eden Lincoln ve Linderoth ile ilgili sorulara da Alman teknik adam şu cevabı verdi:
"Bu arkadaşların durumlarını doktorlara sormak gerekiyor. Bu arkadaşlar her türlü sağlık kontrolünden geçerek geldiler. Sakatlıklarıyla ilgili medyada dedikoduya dayanan haberler var. Her türlü sağılık kontrolünden geçerek Galatasaray'a geldiler. Sezon içinde 40 maç oynadılar. Bu arkadaşlarla daha çok birlikte olacağız. Tam olarak iyileşmeden sahaya sürmeyeceğiz. Yoksa sakatlıkları daha da uzayabilir. Lincoln'e sert müdahale olursa maçlarda hakemler var. Hakemler kuralları uygulayacaktır. Bizim antrenmanlarımız da maçlar kadar sert geçiyor" şeklinde konuştu.
Servet ve Song arasındaki uyum önemli olduğunu belirten Feldkamp, "3 maçta gol yemedik. Rize maçında kulübeye baktım, yaş ortalaması çok genç bir takım vardı. Bir an PAF takımını çalıştırıyorum diye düşündüm. 3 maçta oyunumuzdan tam olarak memnun değilim. Şu an benim düşündüğümden çok daha fazla top kaybediyoruz. Daha oyun kurarken top kaybediyoruz. Bunu azaltmamız lazım. Bursa maçında bizden ayrılan Cihan Bursaspor'un sağ tarafında oynadı. Ayrılan oyuncular hırslı olurlar. Bu yüzden Volkan'ı Cihan konusunda özellikle uyardım. Şu an aynı yerde bizde Uğur oynuyor. Uğur'u Cihan'ın önünde tutuyorum. Kampa katılmamasına rağmen çok önemli gelişme gösterdi ve gelişmeye de devam ediyor. Ondan memnunum" ifadelerini kullandı.
Ligde hafsonu vatandaşı Brigell'in takımı Ankaragücü'ye oynayacakları hatırlatılan Alman teknik adam, "Brigell'le ben birebir oynamayacağım. Gaatasaray ve Ankaragücü oynayacak. Her hoca Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı deplasmanda seyircisiz oynamak ister. Seyircisiz oynayacağımızı hiç konuşmuyorsunuz. Benim ve eşimle ilgili dedikodular çıkarıyorsunuz" diyerek basın mensuplarına sitem etti.
Bu arada Galatasaray yönetimi teknik direktör Feldkamp'ın takımdan ayrılarak ülkesine döneceği şeklinde haberler yapan televizyon kanalı ve gazete temsilcilerinin tesislere girişleri ve takımla birlikte seyahat etmelerinin yasaklandığını duyurdu.

21.08.2007
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #305
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu senenın sampıyonu bence galatasaray
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #306
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Son gün 31 Ağustos

Kone ve Alves gibi yıldızları elinden kaçıran Galatasaray, UEFA'ya ikinci listeyi vermeden golcü getirmeyi hedefliyor.
21.08.2007

Galatasaray’da golcü arayışları tüm hızıyla sürüyor... Daha önce dünya çapında birçok yıldızla görüşüp sonuç alamayan, son olarak Kone ve Alves’i elinden kaçıran Sarı-Kırmızılılar, UEFA’ya ikinci isim listesini vermeden arayışlara nokta koymayı planlıyor. Slaven Koprivnica’nın geçilmesi halinde UEFA’da gruplara kalmak için bir tur daha oynayacak olan Aslan’ın, yeni yıldızını sahaya sürebilmesi, bu harekâtı 31 Ağustos’a kadar bitirmesine endeksli. Resmi transfer sezonu ise 7 Ağustos’ta sona eriyor. Bu arada, Heerenveen 18 milyon Euro bonservis bedeli istediği için vazgeçilen Afonso Alves, hayalinde Premier Lig’de top oynamak olduğunu açıkladı. Brezilyalı golcünün, Tuncay’ın takımı Middlesbrough ile el sıkışmak üzere olduğu ifade edildi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #307
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ıyı bır golcu alsın yoksa zor işimız golcu eksık golcuMsn Happy
_aSiLPreNs_ - avatarı
_aSiLPreNs_
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #308
_aSiLPreNs_ - avatarı
Ziyaretçi
Lincoln ve Linderoth'tan iyi haber!
3949 B Lincoln048

Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Lincoln ve Linderoth'un durumlarının iyiye gittiği açıklandı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, sahada ve salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışan iki futbolcunun da tedavilerinin iyi geçtiği belirtilirken, durumlarının her geçen gün daha iyiye gittiği kaydedildi.
Turkcell Süper Lig'de 26 Ağustos Pazar günkü Ankaragücü maçına kadar tedavilerine tüm hızıyla devam edilecek Lincoln ve Linderoth'un bu karşılaşmaya yetişip yetişmeyeceklerinin ise önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #309
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Hedefteki isim Nilmar

Galatasaray, kulübü Corinthians'la ciddi sorunlar yaşayan Sambacı'yı tekrar gündemine aldı.
22.08.2007

Lyon’da vasatı aşamadı

Golcü arayışlarını bu hafta içinde sonlandırmayı planlayan Galatasaray, bir süre önce transfer görüşmeleri yapılan Nilmar’ı tekrar gündemine aldı. 2004-2005 sezonunda transfer olduğu Lyon’daki ilk resmi maçında 2 gol birden atıp dikkat çeken, fakat sezonun geri kalan kısmında sessiz kalan Sambacı, Fred’in takıma katılması ve kulübün yabancı kontenjanındaki problem nedeniyle Corinthians’a kiralanmıştı. Nilmar, Corinthians formasıyla müthiş bir patlama yapmıştı.

Alacaklar arayı bozdu!

Gösterdiği performans sonrası 10 milyon Euro’ya Nilmar’ın bonservisini alan Corinthians, 55 maçta 31 gol atan yıldızıyla şu sıralarda büyük sorunlar yaşıyor. Brezilya ekibinin, Nilmar’ın alacaklarını ödemekte zorlandığı ve bu nedenle tarafların mahkemelik olduğu iddia ediliyor. Bu durumdan yararlanmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, 23 yaşındaki futbolcunun menaceri ile temasa geçti. Galatasaray’ın, Nilmar için 12 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ileri sürüldü.
_aSiLPreNs_ - avatarı
_aSiLPreNs_
Ziyaretçi
30 Ağustos 2007       Mesaj #310
_aSiLPreNs_ - avatarı
Ziyaretçi
Arda'nın yerine Hasan 11'de

Galatasaray'da dün akşam yaptığı antrenmanla Slaven Koprivnica maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen çalışmada Teknik Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın maçın taktiği üzerinde durduğu belirtildi. Cim-Bom'da cezalı Arda Turan'ın yokluğunda Hasan Şaş'ın ilk 11'de forma giyeceği vurgulandı.
Kadroda tek değişiklik
Hasan Şaş'a orta sahanın sol kanadında görev vermesi beklenen teknik patron Feldkamp, ligdeki Ankaragücü maçının kadrosunda başka değişiklik yapmayacak. Sakatlığı süren Linderoth'un yokluğunda performansıyla alkışlanan Ayhan yine ön libero bölgesinde forma giyecek.