Arama

İndigo'nun Kehanetleri

Güncelleme: 5 Mart 2008 Gösterim: 13.912 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
5 Mart 2008       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
İndigo'nun Kehanetleri

Sponsorlu Bağlantılar
Boriska, Mars'tan gelen İndigo oğlan, 2009'da çok büyük felaketler olacağını kehanet ediyor Oğlan, geçmiş yaşamında yedi metre boyunda Marslı bir varlık olduğunu söylüyor

Rusya'nın Volgograd bölgesinde, Volzhsky kasabasında olağandışı bir oğlan bebeği doğdu. Annesi Nadezhda Kipriyanovich oğlunu güzel bir sabah doğurdu. "O kadar hızlı bir doğum oldu ki, herhangi bir ağrı hissetmedim. Bana bebeği gösterdikleri zaman, oğlan bana yetişkin birinin bakışları ile bakıyordu. Bir çocuk doktoru olarak yeni doğan bebeklerin herhangi bir şeye bakmak için konsantre olamadıklarını biliyorum. Ancak, küçük bebeğim bana büyük kahverengi gözleri ile bakıyordu. Bunları bir kenara bırakırsak, tüm diğer çocuklar gibi olağan küçük bir bebekti" diyor annesi.

Anne ve oğlu hastaneden eve döndükleri zaman, kadın küçük oğlu ile ilgili çok tuhaf şeyler fark etmeye başladı. Annesinin Boris adını verdiği oğlan ağlamıyordu ve hastalıklara yakalanmıyordu. Tüm diğer çocuklar gibi büyüyordu, ama sekizinci ayında bütün cümleleri söylemeye başladı. Anne babası çocuğa model parçalar verdi ve oğlan bunlardan geometrik doğru figürler yapmaya başladı, farklı parçaları kesin doğrulukla bir araya getiriyordu. "Ona yabancılar gibi geldiğimiz konusunda çok tuhaf hissediyordum, temas kurmaya çalışıyordu" diyor oğlanın annesi.

Boris veya Boriska, anne babası onu sevgiyle çağırdıkları zaman, ikisine dönüp resimler çizmeye başlıyordu, bunlar önce soyut görünüyordu: mavi ve mor renklerin karışımı idi. Psikologlar resimleri inceledikleri zaman, oğlanın muhtemelen insanların auralarını çizmeye çalıştığını söylediler. Boris anne babasına Evreni anlatmaya başladığında üç yaşında bile değildi.

"Güneş sisteminin tüm gezegenlerinin isimlerini söyleyebiliyordu, uydularının isimlerini bile. Bana galaksilerin sayılarını ve isimlerini anlatıyordu. Önce bunun çok korkutucu buluyordum, ama sonra bu isimlerin gerçekten var olup olmadığını kontrol etmeye karar verdim. Astronomi ile ilgili bazı kitaplar aldım ve oğlumun bu bilim ile ilgili bu kadar çok şey bildiğini görmem beni şok etti" dedi Nadezhda.

Bebek - astronom ile ilgili dedikodular kasabada ışık hızından hızlı yayılmaya başladı. Oğlan bölgenin ünlüsü oldu: insanlar çocuk ile ilgili çok meraklı idiler, herkes onun nasıl bu kadar çok şey bilebildiğini öğrenmek istiyordu. Boriska dünya dışı uygarlıklardan gelen ziyaretçilerini, üç metre boyundaki insanların kadim ırkının varlığını, gelecek iklim ve küresel değişimleri anlatmaya istekliydi. Herkes küçük oğlanı büyük ilgiyle dinliyordu, ama insanlar bu hikayelere inanmıyorlardı.

Anne baba güvende olmak için çocuklarını vaftiz etmeye karar verdiler: bebeklerinde yanlış bir şey olduğunu düşünmeye başlamışlardı. Hemen ardından Boriska insanlara onların günahlarını anlatmaya başladı. Sokakta bir delikanlı ile karşılaşınca, hap kullanmayı bırakmasını söylüyordu; yetişkin adamlara eşlerini aldatmalarını bırakmalarını söylüyordu, vs. Küçük kahin insanları gelmekte olan sıkıntılar ve hastalıklara karşı uyarıyordu, bunlar oğlanın anne babası için olumsuz bir şöhret yaratıyordu.
Nadezhda daha sonra oğlunun ciddi felaketlerden hemen önce kötü hissettiğini fark etti. "Kursk denizatlısı battığı zaman, her yeri ağrıyordu. Beslan'daki rehine krizi sırasında ıstırap çekti, o korkunç saldırı günlerinde okula gitmeyi reddetti."

Beslan krizi sırasındaki hislerini sorduğu zaman, Boris içinin yandığını söyledi: "Sanki içimde bir ateş yanıyordu. Beslan'daki hikayenin korkunç bir son ile biteceğini biliyordum" dedi oğlan.

Oğlan Rusya'nın geleceği ile ilgili oldukça iyimser: "Ülkedeki durum gittikçe düzelecek. Ancak, Dünya gezegeni iki çok tehlikeli yılı deneyimleyecek - 2009 ve 2013. Bu felaketler su ile ilişkili olacak" dedi Boriska.

Boriska o yılın yazında Rus bilim adamlarının dikkatini çekti. Rus Bilimler Akademisi'nin Dünya Manyetizmi ve Radyo - dalgaları Enstitüsünün uzmanları oğlanın aurasının fotoğrafını çektiler, aurasının olağanüstü güçlü olduğu ortaya çıktı.

Profesör Vladislav Lugovenko "Turuncu spektrograma sahip, bu onun güçlü zekaya sahip neşeli bir kişi olduğu anlamıan geliyor" dedi. "İnsan beyninin iki temel hafıza tipine sahip olduğu ile ilgili bir teori var: çalışma ve uzaktan hafıza. İnsan beyninin en dikkate değer yeteneklerinden biri deneyim, duygular ve düşünceler ile ilgili hem içten hem de dıştan bilgi saklama yeteneğidir, Evrenin tek bilgisel uzayı. O alandan bilgi çekebilen bazı eşsiz bireyler var. Benim fikrime göre, her insan varlığı enerji kanalları vasıtası ile uzayla bağlantılıdır."

Lugovenko'ya göre, bu prosedürü çok kolaylaştıran özel cihazların yardımı ile insanların duyular dışı niteliklerini ölçmek mümkündür. Tüm dünyadaki modern bilim adamları fenomen çocukların gizem perdesini kaldırmak için geniş araştırmalar yapıyorlar. Son yirmi yılda dünyanın tüm yerleşim olan kıtalarında eşsiz niteliklere sahip olan insanlar doğdu. bilim adamları böyle çocuklara "indigo çocuklar" diyor.

Vladislav Lugovenko "Boriska bunlardan biri. Görünüşe göre, indigo çocukların dünyamızı değiştirme özel misyonları var. Onlardan çoğu değiştirilmiş DNA spirallerine sahip, bu onlara inanılmaz güçlü bağışıklık sistemi sağlıyor, AIDS'i bile yenebiliyorlar. Böyle çocukları Çin, Hindistan, Vietnam'da gördüm. Uygarlığımızın geleceğini değiştireceklerinden eminim." dedi.

Dünyanın öncü uzay birimleri Mars gezegeninde yaşam izleri bulmaya çalışırken, sekiz - yaşındaki Boriska anne babasına ve arkadaşlarına Mars uygarlığı ile ilgili bildiği her şeyi anlatıyor. Boriska geçmiş yaşamını hatirlıyor. Uzmanlar gerçekte bilemeyeceği bilgilere sahip olduğunu söylüyorlar. Bir Rus gazeteci son zamanlarda eşsiz bilgisi ve deneyim ile ilgili oğlan ile konuştu.

- Boriska, buradaki insanların söylediği gibi gerçekten Mars'ta yaşadın mı?
- Evet, yaşadım, bu doğru. O zamanı hatırlıyorum, 14 veya 15 yaşında idim. Marslılar her zaman savaşıyorlardı, sık sık arkadaşımla birlikte hava baskınlarına katılmak zorunda kalıyordum. Zamanda yolculuk yapabiliyorduk ve yuvarlak uzay gemilerinde uçuyorduk, ama Dünya gezegenindeki yaşamı üçgen gemilerde gözlüyorduk. Mars uzay gemileri çok karmaşıktır. Katmanlıdır ve Evren boyunca uçabilir.
- Şu anda Mars'ta yaşam var mı?
- Evet, var, ama gezegen küresel bir felaket sonucu atmosferini yıllar önce kaybetti. Ama Marslı insanlar yeraltında hala yaşıyorlar. Karbonik gaz soluyorlar.
- Marslı insanlar nasıl görünüyorlar?
- Çok uzunlar, yedi metreden uzun. İnanılmaz niteliklere sahipler.

"Oğlumuzu ufolog, astronom ve tarihçiler dahil çeşitli bilim adamlarına gösterdiğimiz zaman, hepsi tüm bu hikayelerin uydurulmasının imkansız olduğunu kabul etti. Onun söylediği yabancı lisanlar ve bilimsel terimler genellikle bu veya o özel bilimi inceleyen uzmanlar tarafından kullanılıyor." Diyor Boriska'nın annesi.
Geleneksel tıp doktorları oğlanın olağandışı yeteneklerini kabul ediyorlar, şüphesiz onun geçmiş yaşamında Mars'ta yaşadığını söylemiyorlar.

http:// ... riska.html
Çeviri: Saffet Güler

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

25 Eylül 2013 / nötrino Uzay Bilimleri
11 Eylül 2009 / MrcheisangL Soru-Cevap
31 Mayıs 2008 / SatanpisT Taslak Konular
30 Ocak 2008 / Misafir Felsefe