Arama

Balık Burcu ve Sağlık

Güncelleme: 6 Temmuz 2012 Gösterim: 3.759 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık burcu ayakları yönetir. Birazcık sıkan bir ayakkabı bile Balıkları hasta edebilir. Uyuşturucu maddelere dayanıksızdırlar. Bu yüzden ilaçlara karşı hassastırlar. Balık burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: Doğum haritasında Balık burcu yükselen kişiler genellikle kısa boylu ya da orta boylu olurlar.

Sponsorlu Bağlantılar
Bedenleri tıknaz, kol ve bacakları kısadır. Soluk tenli, açık kahve rengi saçlı, uykulu gibi mahmur gözlüdürler. Sağlıksız ve güçsüz bir yapıları vardır. Ayakları büyük ve biçimsizdir. Balık'ların çift kişilikleri fiziksel yapılarında da değişikliklere neden olur. Genellikle zayıf olmalarına karşın çevrelerine kolay uyduklarından gerginliklere dayanıklı olurlar. Balık burcu ayakları ve sinir sistemini yönetir. Balıklar, ayaklarını üşütürlerse soğuk algınlığına yakalanırlar.

Hastalandıklarında iyileşmek için kendilerine özen gösterirler. Balık'ların kendilerine bakan yakın ve doktorlarına güven duymaları gerkir yoksa çok huysuz olurlar. Dolduruşa geldiklerinden kendilerine neyin yararlı olduğunu karar vermezler. Bazı Balık'lar ilaç, uyuşturucu madde ve alkole düşkün olur, bu yüzden de her hastalığa yakalanabilirler. Orta yaşlardan sonra şişmanlama olasılığına karşın spor yapmalarını öğütleriz.

Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
1 Temmuz 2012       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Balık Burcu ve Sağlık
Ayaklar, ayak bilekleri, Neptün’ün temsil ettiği uyku düzensizliği, çeşitli psikolojik sorunlar, takıntılar ve genetik kaynaklı depresyon ile bağlantılıdır.
Sponsorlu Bağlantılar

Ayaklar, ayak bilekleri, Neptün’ün temsil ettiği uyku düzensizliği, çeşitli psikolojik sorunlar, takıntılar ve genetik kaynaklı depresyon ile bağlantılıdır. Neptün halüsinasyonlara, aşırı hassas bir sinir sistemine, ayaklardan kaynaklanabilecek şekil bozukluklarına ve akli sorunlara sebebiyet verebilir.
Balıklar, daha sağlıklı olmak için, öncelikle alkol ve yatıştırıcı ilaçlardan uzak durmalı, ayak bakımına diğer burç gruplarına göre daha fazla önem vermeli, depresyona sebebiyet verecek, stres yaratan iletişimlerden kaçınmaya çalışmalı, anksiyete ve panik atağın belirtilerini gördükleri takdirde tedavi görmekte gecikmemelidirler.
Not: Bu öneriler Astrolojik genellemelerdir, tıbbi olarak kesin nitelikli öneriler olarak kullanılmamalıdır.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
büşra_sarah - avatarı
büşra_sarah
Ziyaretçi
6 Temmuz 2012       Mesaj #3
büşra_sarah - avatarı
Ziyaretçi
Balık burcu sağlık

Balık burcu ayakları yönetir. Birazcık sıkan bir ayakkabı bile Balıkları hasta edebilir. Uyuşturucu maddelere dayanıksızdırlar. Bu yüzden ilaçlara karşı hassastırlar. Balık burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: Doğum haritasında Balık burcu yükselen kişiler genellikle kısa boylu ya da orta boylu olurlar. Bedenleri tıknaz, kol ve bacakları kısadır. Soluk tenli, açık kahve rengi saçlı, uykulu gibi mahmur gözlüdürler. Sağlıksız ve güçsüz bir yapıları vardır. Ayakları büyük ve biçimsizdir. Balık'ların çift kişilikleri fiziksel yapılarında da değişikliklere neden olur. Genellikle zayıf olmalarına karşın çevrelerine kolay uyduklarından gerginliklere dayanıklı olurlar. Balık burcu ayakları ve sinir sistemini yönetir. Balıklar, ayaklarını üşütürlerse soğuk algınlığına yakalanırlar. Hastalandıklarında iyileşmek için kendilerine özen gösterirler. Balık'ların kendilerine bakan yakın ve doktorlarına güven duymaları gerkir yoksa çok huysuz olurlar. Dolduruşa geldiklerinden kendilerine neyin yararlı olduğunu karar vermezler. Bazı Balık'lar ilaç, uyuşturucu madde ve alkole düşkün olur, bu yüzden de her hastalığa yakalanabilirler. Orta yaşlardan sonra şişmanlama olasılığına karşın spor yapmalarını öğütleriz.

Benzer Konular

30 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
9 Ekim 2009 / Misafir Burçlar
25 Aralık 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
13 Nisan 2012 / HerHangiBiri Taslak Konular