Arama

Yengeç ve Akrep

Güncelleme: 31 Ekim 2012 Gösterim: 6.445 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç ve Akrep

Sponsorlu Bağlantılar
Bu son derece seksi ve sağlam bir ilişki olacaktır. Yengeç en iyi su burçları ile anlaşır, Akrep'te bir su burcudur.
İlişkinizin başında kendinizi Akrep insanının ellerine bırakın, o sizi baştan çıkarsın. Bütün günü yatakta geçirin, zaten başka bir şeye zamanınız kalmayacaktır. Zodyak'ın seks bombası Akrep insanının gözü dışarıda zannedebilirsiniz ama bu doğru değildir.
Akrep burcu da sizin istedikleriniz ister. Ev hayatı, kendine ait özel hayat, çocuklar, ve hayatının sonuna kadar harika bir seks. Sadakat Akrep için çok önemlidir, sahiplenici ve kıskançtır, bu da aslında onun gerçek niyetini gösterir.
Birbirinizin yoğun duygusal ihtiyaçlarını iyi karşılarsınız ve konuşmadan da anlaşabilirsiniz. Akrep'te sizin gibi iyi bir alıcıdır ve karşısındakinin sıkıntısını hemen anlar. Akrep insanının da sizin gibi ruh hali sık sık değiştiği için birbirinizi iyi anlarsınız.
Onun arada bir size yönelen kızgınlığı ile nasıl başa çıkacağınızı sezgileriniz sayesinde iyi bilirsiniz. Aynı şekilde kendini incinmiş hissettiğinde ya da egoistleşmeye, mantıksız olmaya başladığında nasıl davranacağınızı, sınırı ne zaman ve nerede çizeceğinizi iyi bilirsiniz.
Onu tatlılıkla, sezgilerinizle ve konuşarak yola getirmeye çalışın. Akrep sabit nitelikli bir burç olduğu için sabit fikirlidir. Siz, öncü nitelik taşıyan bir burç olduğunuz için ondan daha esnek sayılırsınız. Onunla bir çok konuda konuşarak sorunlarınızı halletmeye çalışın.
Bütün bunlar önemli sorunlar sayılmaz. Akrep sevgiliniz size tapacaktır. Eşine az rastlanan harika bir ilişkiniz olacak. Akrep sevgilinize sıkı sarılın ve onu sakın bırakmayın.
shock

HüLya-B - avatarı
HüLya-B
Ziyaretçi
11 Mayıs 2009       Mesaj #2
HüLya-B - avatarı
Ziyaretçi
Ayy...Cok güzeeL...Msn Heart
Sponsorlu Bağlantılar
sade - avatarı
sade
VIP hazan
31 Ekim 2012       Mesaj #3
sade - avatarı
VIP hazan
yengec burcu ile akrep burcu ne kadar uyumlu?


Yengeç ve Akrep burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da su grubundandır. Dolayısıyla ortak özellikleri oldukça fazladır. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Akrep ise tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine oldukça güvenir. Etkileyici bir dış görünümü vardır. Eğer severse tutkulu bir aşık olacaktır. Diğer taraftan sevgi dolu ve kıskançtır. Fakat Yengeç insanının duygusallığı daha ağır basar. Birbirlerinin istek ve arzularına anlayış gösterecek ve beklentilerine karşılıklı cevap vermeye çalışacaklardır. Eğer Yengeç bazı konularda baskıcı bir tutum içinde olmazsa daha az problem yaşarlar. Aynı şekilde Akrep'in de karşı tarafı emir verirmiş gibi yönlendirmemesi gerekmektedir. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Özellikle Akrep burcu insanının karşı konulmaz bir seksüel cazibesi vardır. Bu nedenle uyumlu bir ilişki yakalamaları mümkündür.



Benzer Konular

31 Ekim 2012 / MYDMR Burçlar
30 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
30 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular