Arama

Ballı Sebze Tarifi

Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 1.045 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MALZEMELER
4 adet şalgam
Sponsorlu Bağlantılar
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr. tereyağı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
4 adet bonfile


HAZIRLANIŞI
Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın. Soğanı ortadan ikiye kesin. Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun. 2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın. Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın.
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün. 50 gr. tereyağında kavurun. Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin. Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın.
Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın.


Benzer Konular

8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
25 Ocak 2014 / _VICTORY_ Taslak Konular
18 Ekim 2008 / nünü Taslak Konular
24 Ocak 2014 / _VICTORY_ Taslak Konular
21 Mayıs 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular