Arama

Hidiv Çorbası Tarifi

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 1.569 Cevap: 0
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Hidiv Çorbası

Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler;
100 gr. tavuk eti
100 gr. tereyağ
100 gr. dolmalık biber
100 gr. taze kabak
100 gr. havuç
100 gr. lahana
100 gr. pırasa
75 gr. taze fasülye
1 kuru soğan
2 diş sarımsak
2 gr. toz zencefil
2 gr. köri biberi
1,5 litre tavuk suyu
2 yemek kaşığı un
50 gr. krema
Tuz
Hazırlanışı;
Bütün sebzeler jülyen doğranır.(kibrit biçiminde)Tereyağ eritilir sırasıyla soğan, sarımsak ve küp halinde doğranmış tavuklar kavrulur.
Sebzeler koyulur beraber 15 dakika kavrulur. Un, zencefil, köri biberi ve tuz ilave edilir 2 dakika daha kavrulur.

Tavuk suyu ilave edilir 25 dakika kaynatılır. Krema ilave edilir servis yapılır.

Benzer Konular

8 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular
7 Ekim 2008 / BrookLyn Taslak Konular
8 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular
28 Eylül 2012 / _AERYU_ Taslak Konular
30 Ağustos 2012 / _AERYU_ Taslak Konular