

Sponsorlu Bağlantılar
- 4 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 3 su bardağı un
- 1 pk hamur kabartma tozu
- 1 su bardağı ceviz yada fındık içi ezilmiş
önce cam bir kapta şeker ve yumurtayı kol kaslarınız güçlenene kadar bi güzel çırpın (mikser kullanın)
yoğurt ve yağı karıştırın
un kabartma tozu ve ceviz yada fındık içinin yarısınıda katın bir güzel karıştırıp yağlanmış tepsiye döküp üzerine geri kalan içi koyun ve 180 derece önceden 5 dk ısıtılmış fırında fırınınızın pişirme süresine göre kıpkırmızı olana kadar pişirin...piştiğini anlamak için içine kürdan batırın yapışmazsa kesin pişmiştir..bu benim kendi kek ölçülerimdir...kesinlikle alıntı çalıntı değildir..afiyet olsun canlar
