Arama

Cep telefonuma nasıl video yükleyebilirim?

Güncelleme: 24 Aralık 2015 Gösterim: 2.304 Cevap: 2
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
15 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Cep telefonuna nasıl video indirilir?
Android cihazlarda nasıl video indirilir?

Cep telefonuma video yüklemek istiyorum, nasıl yapacağım? Telefonun markası samsung j700, cevap bekliyorum teşekkürler...
Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Aralık 2015 14:46 Sebep: iç başlık
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
lütfen linki takip edin
Sponsorlu Bağlantılar
Quo vadis?
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
24 Aralık 2015       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Android Cihazlarda Video İndirme
MsXLabs.org

YouTube, Facebook yada başka bir site olsun pek çok Android kullanıcısı video indirmek isteyebilir. Bu yazımızda Android cihazınız ile nasıl video indirebileceğinizi anlatacağız.

Ad:  android-cihazlarda-video-indirme-1.jpg
Gösterim: 289
Boyut:  75.1 KB

Android cihazlarda video indirmek için elbette bir uygulamaya ihtiyacınız var. Biz bu yazıda TubeMate uygulamasıı ile nasıl video indirebileceğinizi ve uygulama kullanımınızı geliştirecek önerileri anlatacağız.

Uygulamayı İndirme

TubeMate uygulaması Android 2.3+ sürümlere sahip cihazlarda sorunsuz şekilde çalışıyor. Uygulamayı indirmek için Android cihazınızın web tarayıcısı ile tubemate.net adresine gitmeniz gerekiyor.

Siteyi açtığınızda uygulamayı indirebileceğiniz bağlantıları (SlideME Market, Opera Mobile Store vb.) göreceksiniz, bu sayfadaki bağlantılardan herhangib birini kullanarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Uygulamayı Kurma
Uygulamayı indirdikten sonra indirmiş olduğunuz “.apk” uzantılı kurulumu çalıştırın ve onaylamaları gerçekleştirip uygulamanın yüklemesini tamamlayın. Daha sonra uygulama çalıştırı vve tekrar gerekli onaylamaları gerçekleştirip uygulamayı başlatın.

Uygulamanın Kullanımı

TubeMate uygulaması YouTube, Dailymotion, Vimeo, Facebook, MetaCafe ve daha sayamadığımız sayıda siteden video indirebilme özelliğine sahip. Ayrıca TubeMate sadece video indirme değil, aynı zamanda bir web tarayıcı olma özelliğine de sahiptir.

TubeMate, içerisinde dahili olarak video izleyip indirebileceğiniz, belirli sayıda web sitenin kısayollarını barındırır. Bu kısayollara ulaşmak için ekranın üst bölümünde, Tube Mate logosunun solundaki üç çizgi simgesine tıklayabilirsiniz.

TubeMate ile video indirebilmek için yapmanız gereken, bir siteden video oynatmak. Daha sonra eğer site destekleniyorsa, ekranın üst bölümünde yeşil renkli bir ok işareti çıkar.

Ok işaretine tıkladığınızda açılan popup penceresinde videonun hem izlenebileceği hem de indirilebileceği çözünürlükler yer alır. Bu çözünürlüklerden birini seçtikten sonra videoyu indirebilir ya da izleyebilirsiniz.

Video İndirme Hızını Artırma

TubeMate, videoları parçalayarak indirdiği için normal Android tarayıcılarından çok daha hızlı indirme özelliğine sahiptir. Ancak TubeMate hızlı olsa da kimi zaman büyük boyutlu videolar indirdiğimiz için daha fazla hıza ihtiyaç duyabiliriz.

TubeMate indirme hızını artırmak için ilk olarak ekranın sağ üst bölümündeki üç nokta şeklindeki simgeye tıklayın. Daha sonra “Tercihler” seçeneğine tıklayın.

Ad:  android-cihazlarda-video-indirme-2.png
Gösterim: 288
Boyut:  43.3 KB

Tercihleri açtıktan sonra ilk olarak en baştaki seçenek olan “Hız Limiti : 20 Mbps” seçeneğine tıklayın. Son olarak açılan seçeneklerden “ >50Mbps” seçeneğini seçin.

(Not: Eğer internet hızınız zayıfsa, bu ayarı değiştirmemeniz daha iyi olacaktır.)

Daha sonra bir önceki “Tercihler” sayfasına geri dönün ve “Aynı Anda En Fazla İndirme” seçeneğine tıklayın. Açılan seçeneklerden “4” seçeneğine tıklayın.

Bir sonraki adımda tekrar “Terchiler” sayfasına geri dönün ve “Hızlı İndirme Seçenekleri” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfadaki her iki seçeneğe de sırasıyla tıklayın ve açılan pencerelerdeki seçeneklerden, en yüksek değerleri seçin. Daha sonra indirme hızınızın normalden yaklaşık 2 kat daha hızlı olduğunu fark edeceksiniz.

Ad:  android-cihazlarda-video-indirme-3.png
Gösterim: 318
Boyut:  67.6 KB

TubeMate Ana Sayfasını Değiştirme

TubeMate’de varsayılan ana sayfa YouTube’dur. TubeMate henüz başka bir web sitesini ana sayfa olarak ayarlamanıza izin vermiyor. Ancak açılışta YouTube’un açılmasını engelleme şansınız var.

Bunu yapabilmek için tekrar “Tercihler” sayfasına gidin ve “Çevrimdışı anasayfa” seçeneğini işaretleyin.

Videoların İndirildiği Konumu Ayarlama

TubeMate ile indirdiğiniz dosyaların indiği konumu öğrenmek yada videoların istediğiniz bir konuma indirilmesini istiyorsanız ilk olarak daha önce anlattığımız şekilde “Tercihler” sayfasını açın.

Daha sonra “Tercihler” sayfasındaki “Videolar için Klasör” seçeneği ile videoların indirildiği konumu görebilir ya da üzerine tıklayıp varsayılan konumu değiştirebilirsiniz.

Ad:  android-cihazlarda-video-indirme-4.png
Gösterim: 297
Boyut:  53.5 KB

Önbelleği ve Geçici Dosyaları Silme

TubeMate’de nadiren de olsa hatalar ile karşılaşabiliyoruz. Bu hataları onarmak içinse önbelleği temizlememiz ve uygulamayı yeniden başlatmamız gerekiyor.

Önbelleği temizlemek için “Tercihler” sayfasına gidin ve “Yerel önbelleği temizleyin” seçeneğine tıklayın. Geçici dosyaları silmek içinse “Tercihler” sayfasına gidin ve “Geçici dosyaları sil” seçeneğine tıklayın.

Sonuç olarak Android cihazınız ile video indirmek çok kolay. TubeMate’de en iyi Android video indirme uygulamalarından biri olarak, işini son derece iyi şekilde gerçekleştiriyor.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

10 Ağustos 2013 / Misafir Soru-Cevap
24 Ekim 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
3 Aralık 2011 / Ziyaretçi Soru-Cevap
11 Temmuz 2011 / paylm Soru-Cevap
21 Ağustos 2009 / exwa Soru-Cevap