Arama

Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907 - Sayfa 20

Güncelleme: 10 Nisan 2020 Gösterim: 390.610 Cevap: 451
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #191
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Nazara geldim

Sponsorlu Bağlantılar
Yarın bıçak altına yatıp 1 ay kadar sahalardan uzak kalacak olan Kezman, şanssızlıktan yakındı. Sırp oyuncu, 'Gol sıkıntısı çektiğim bir dönemde yaşadığım sakatlık beni adeta yıktı' dedi.
29.10.2007

‘PSV ve Beşiktaş’ta yokum’
Süper Lig’de en son Manisaspor karşılaşmasında forma giyen ve sakatlığı sebebiyle bir süredir takımından ayrı kalan Kezman, gelişmeler hakkında bilgi verdi. Bu talihsizliğin tam da gol sıkıntısı çektiği bir döneme denk geldiğini söyleyen Sırp yıldız, “Herşey üst üste geldi. Yaşadıklarımdan dolayı gerçekten de çok üzgünüm. PSV ve Beşiktaş maçlarında kesin olarak yokum. Milli maçlar haftası benim için fırsat. Daha fazla maç kaçırmamış olacağım” ifadesini kullandı.
Kulüp sürekli bilgilendirilecek
Halen kontrol için gittiği Sırbistan’da bulunan Kezman’ın yarın menisküsünden bir operasyon geçireceği ve bir süre tedavi amaçlı olarak ülkesinde kalacağı öğrenildi. Golcünün durumu hakkında Fenerbahçe Kulübü’nün de sık sık bilgilendirileceği sonuçların paylaşılacağı vurgulandı. Sarı-Lacivertli futbolcunun herşeyin yolunda gitmesi halinde 1 ay sonra sahalara dönebileceği kaydedildi. Kezman’ın operasyonun ardından eski formuna kavuşması bekleniyor.
Yusuf DURSUN
Kısa kısa
Talihliler Saracoğlu’nda

Fenerbahçe Kart talihlileri, Kasımpaşa karşılaşmasını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu maraton tribününe kurulan dev ekrandan izledi. 70 kadar Fenerbahçeli bu ayrıcalığı yaşarken, taraftarlar arasında yapılan çekilişte katılımcılara forma ve ‘Bahçedeki Fener’ isimli belgeselin DVD’si dağıtıldı. Taraftarların herbirine özel Fenerbahçe rozeti de takıldı.
‘100. yılı
aratmayız’

Üst üste gelen galibiyetlerle lige ağırlığını koymaya başlayan Fenerbahçe’de idari menacer Volkan Ballı, iddialı konuştu. Yoğun bir maç trafiğinin içinde olduklarını bildiren deneyimli idareci, “Yine kritik karşılaşmalar bizi bekliyor. Hiç kimse merak etmesin. 100. yılında büyük zaferlere imza atan Fenerbahçe, bu sezon da Şampiyonlar Ligi, lig ve kupa olmak üzere üç cephede birden başarıya koşacaktır” diye konuştu.

Yedek isimleri heyecan sardı

Türkiye Kupası maçının yaklaşmasıyla beraber takımdaki yedek isimlerin heyecanı da katlandı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da kupada, lig ve Avrupa’da daha önce fazla şans veremediği isimleri kullanacağını açıklayan teknik direktör Zico, futbolcularına ‘hazır olun’ mesajı gönderdi.

Bostancı’ya
yeni mağaza

Fenerbahçe’nin efsane kaptanlarından Selçuk Yula, Şenesevler Bostancı’da Fenerium mağazası açtı. Fenerbahçe dernek temsilcilerinin ve çok sayıda taraftarın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde coşkulu anlar yaşandı. Açılışa, Başkan Aziz Yıldırım, Volkan Ballı, Edu ve Can Arat katıldı. Taraftarlar Edu ve Can’a yoğun sevgi gösterisinde bulunup, imza almak için birbirleriyle yarıştı.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
2 Kasım 2007       Mesaj #192
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim ua Sevinc FB035

Sponsorlu Bağlantılar
F.Bahçe G-14'e davet edildi

Fenerbahçe, G-14 Konferansı'na davet edildi. Bünyesinde, 7'si Avrupa ülkelerinden olmak üzere 18 kulüp bulunan G-14 oluşumu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 13-14 Kasım'da Brüksel'de yapılacak konferans için davet mektubu gönderdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Uluslararası Futbol Kulüpleri Organizasyonu'nun oluşturulması amacıyla yapılacak konferansa, kulüp adına asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Neşet Yalçın'ın katılacağı bildirildi. Açıklamada, Türkiye'de son 5 yılda üstün performans göstermesi ve diğer kulüplerden farklılaşması nedeniyle sadece Fenerbahçe'ye davet gönderildiğine vurgu yapılırken, konferansta 40'dan fazla lider futbol kulübünün temsilcilerinin hazır bulunacağı kaydedildi.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #193
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Saracoğlu'nda şov zamanı

7 8159 03FAN4TARAF B Y280

Derbi biletlerini günler öncesinden tüketen Sarı-Lacivertli taraftarlar, takımı havaya sokacak organizasyonlar hazırlıyor.
3.11.2007

Derbi heyecanı, futbolcular ve teknik heyetler kadar, taraftarları da sarmış durumda. Zorlu sınavın biletlerini çıktıktan çok kısa bir süre sonra tüketip geri sayıma geçen Fenerbahçeliler’in, Şükrü Saracoğlu’nda takımlarının motivasyonunu yükseltecek hazırlıklar içerisinde olduğu öğrenildi. Maç saatinde stadın tamamen dolacağı öğrenilirken, Beşiktaşlı taraftarların da kendilerine ayrılan biletleri bitirdiği belirtildi. 50 bine yakın Fenerbahçeli’ye karşı sesini duyurup takıma destek vermeye çalışacak olan iki bin 525 Siyah-Beyazlı’nın geniş güvenlik önlemleriyle gelip, aynı şekilde stattan çıkarılacağı vurgulandı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #194
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Deivid: Semih gibi olamadım

7 8440 semih280

Beşiktaş karşısında attığı golle, durumu eşitleyen ve galibiyetin kapısını açan Brezilyalı yıldız Deivid, 'Hedefimiz kazanıp tırmanışımızı devam ettirmekti'.
5.11.2007

Beşiktaş karşısında attığı golle, durumu eşitleyen ve galibiyetin kapısını açan Brezilyalı yıldız Deivid, ‘Hedefimiz kazanıp tırmanışımızı devam ettirmekti. Bunu başardığımız için mutluyum” açıklamasını yaptı. Hemen bu maçı unutup PSV maçına konsantre olmaları gerektiğini de belirten yıldız futbolcu, “Haksız yere gördüğüm kart yüzünden bu önemli maçta takımda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum” ifadesini kullandı.
Yüzüm dönük olmalı

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golün sahibi Semih’in çok özel bir oyuncu olduğunu söyleyen Deivid, “Corinthias’ta çok kritik maçlarda goller atıyordum. Ancak hiçbir zaman Semih gibi bir futbolcu olamadım. Topu, kaleye yüzüm dönükken daha iyi oynuyorum. Semih ise her durumda topu kaleye gönderebiliyor” dedi. Brezilyalı oyuncu İbrahim Üzülmez ile saha içinde yaşanan tartışmanın da atmosferden kaynaklandığını ve aralarında bir sorun olmadığını vurguladı.
Semih: Şoku Deivid bitirdi

Derbide attığı golle Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan nöbetçi golcü Semih Şentürk, adeta mutluluktan uçuyor. İlk kez derbide gol atmanın sevincini yaşayan Semih, maçın başında yedikleri golün şokunu Deivid ile atlattıklarını söyleyerek, “Kötü oynadığımız dakikalarda imdadımıza yetişti. O gol bizi kendimize getirdi ve ikinci yarıda daha iyi oynadık” dedi.
Benim için önemliydi

Semih, “Bu maç benim için ayrı bir anlam taşıyordu. İlk kez derbide gol attım ve bunun sevincini de her zaman benim en büyük destekçilerim olan ailemle paylaştım. Onların yapacağım sevinç gösterisinden haberleri yoktu. Yani, hem Beşiktaş’a, hem de aileme güzel bir sürpriz yaptım diyebilirim. Şimdi önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Umarım PSV maçında da fileleri havalandırarak bana güvenenleri mahcup etmem” ifadesini kullandı.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007       Mesaj #195
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle 1 Kasım’da Katar’da doktor Popoviç’e atroskopi yaptıran Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, çalışmalarını ülkesi Sırbistan’da sürdürüyor.
Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinde durumuyla ilgili açıklamalarına yer verilen Sırp futbolcu, önümüzdeki hafta başında Türkiye’ye geleceğini ve antrenmanlara başlayacağını ifade ederek, "Uzun süredir beni rahatsız eden sakatlığımdan kurtuldum. Bomba gibi geri dönüyorum" dedi.

Katar’daki ameliyatının ardından ülkesine gittiğini, rehabilitasyon çalışmalarını da burada sürdürdüğünü bildiren Kezman, şunları kaydetti:

"Ameliyattan 5 gün sonra hafif tempolu yürüyüşlere başladım. Daha sonra ağırlık ve kas güçlendirici çalışmalar yapmaya başladım. Bir an evvel takımıma dönmek için Sırbistan’da çalışıyorum. Önümüzdeki hafta başında Türkiye’ye geleceğim ve gelir gelmez de antrenmanlara çıkacağım.

Doktorların vereceği raporlar doğrultusunda, maç kondisyonunu da kazandıktan sonra, yeniden Fenerbahçe’de görev alacak hale geleceğim.

Uzun süredir beni rahatsız eden sakatlığımdan kurtuldum. Fenerbahçe’ye, bomba gibi geri dönüyorum" dedi.

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #196
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
4AD94F3EDE36F3408D427A81b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Tuncay hazır kıta bekliyor
Middlesbrogh'da hayal kırıklığı yaşayan Tuncay, Aziz Yıldırım'dan işaret bekliyor.

F.Bahçe ile sözleşmesi bitince İngiltere'nin vasat takımlarından Middlesbrough'ya giden Tuncay Şanlı geri dönmek için can atıyor. Middlesbrough'da 13 maçta gol atamayınca eleştirilmeye başlanan Tuncay'ın "F.Bahçe'ye kiralık olarak dönmem gündemde. Eğer böyle bir teklif gelirse seve seve giderim" dediği öğrenildi.

GÖZLER YILDIRIM'DA

Tuncay, viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
F.Bahçe'yi bırakıp sıradan bir takım gittiği için kırgın olan başkan Yıldırım'dan özür dilemeye hazır olduğu ifade ediliyor. Tuncay'ın "Devre arasında kiralık olarak F.Bahçe'ye gidersem eski parlak günlerime dönerim" dediği kaydedildi. Şimdi gözler, bu konudaki kararı merakla beklenen Aziz Yıldırım'a çevrildi.

2DF186B426954E43AA7E9EAEb 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Aurelio yolcu
AS gazetesi, Valencia'dan bir yetkilinin yarınki Norveç-Türkiye maçını izleyeceğini ve Aurelio hakkında rapor tutacağını yazdı.

İspanya'nın ünlü spor gazetesi AS, Valencia'nın yeni teknik direktörü Koeman'ın, Aurelio'yu çok istediğini bir kez daha dile getirdi. Valencia'dan bir gözlemcinin Norveç ile Türkiye arasında oynanacak milli maçı izleyerek Aurelio hakkında not tutacağını ileri süren gazete, İspanyol kulübünün önümüzdeki günlerde viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Aurelio için F.Bahçe ile masaya oturabileceğini iddia etti.

KOEMAN ONU İSTİYOR

Öte yandan bir başka İspanyol gazetesi Marca ise Koeman'ın, Aurelio ile ilgili talebini geçen salı günü toplantıda Valencia Kulübü Spor Direktörü Miguel Angel Ruiz'e ilettiğini yazdı. Koeman'ın, Valencia'ya geldiği ilk günden bu yana "çantasında Aurelio isminin olduğunu" belirten gazete, "Ancak Ruiz'e göre takımın öncelikli sorunu orta saha değil, sol kanat oyuncusu" diye yazdı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #197
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
1 pix beyaz 34A73DDAC18B284590E5ADF8b 1 pix beyaz 1 pix beyazF.Bahçe'ye Finli kaleci!

İngiltere'nin The Independent gazetesi, Fenerbahçe'nin Bolton Wanderers'in Finlandiyalı kalecisi Jussi Jaaskelainen'in peşinde olduğunu yazdı. Gazete, Finli kaleciyi İnter, Arsenal ve Manchester United'ın da istediğini duyurdu.

Fener'e Fin kaleci

The Independent gazetesi, "F.Bahçe Bolton'lu Jaaskelainen'le ilgileniyor" diye yazdı.

F.Bahçe yönetiminin, "Şu an herhangi bir transfer çalışmamız yok" demesine rağmen sarı-lacivertli kulübü ilgilendiren iddiaların sonu gelmiyor. İngiltere'nin saygın gazetelerinden The İndependent, F.Bahçe'nin Bolton Wanderers'in Finlandiyalı kalecisi Jussi Jaaskelainen ile ilgilendiğini yazdı. Gazete, 32 yaşındaki kalecinin İnter, Arsenal ve Manchester United'ın transfer listesinde olduğunu da duyurdu.

13 MAÇTA 18 GOL YEDİ

Habere göre, sezon sonu Bolton ile sözleşmesi bitecek olan Jaaskelainen, kulübüyle yeni anlaşma yapmayacak. Gazete "Türkiye'nin son şampiyonu F.Bahçe, Jaaskelainen için üç dev kulübe ciddi bir rakip" diye yazdı. 1.93'lük Jaaskelainen, bu sezon 13 maçta oynayıp 18 gol yedi. Finlandiya Milli Takımı'nın kalesini de koruyan tecrübeli kalecinin değeri 5.5 milyon euro civarında.

1 pix beyaz DAD804724D0492449DCFE68Eb
Türk gibiyim
Sambacı, Şampiyonlar Ligi'nde final oynamayı hayal ettiğini belirtti ve ekledi: Türk Milli Takımı'ndan bir teklif alsaydım reddedemezdim.

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Türk Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'na katılmasını gönülden istediğini söyledi. İdman sonrası basın mensuplarının karşısına geçen sambacı, ayyıldızlı formaya sıcak bakıp bakmadığı yolundaki bir soruya ise "Brezilya Milli Takımı'nda oynama şansım olmasa, Türk Milli Takımı'ndan gelecek bir teklifi seve seve kabul ederdim" yanıtını verdi.

YABANCI DEĞİLİM!

25 Kasım
'daki Ankara maçından itibaren takımdaki yerini alacağını müjdeleyen yıldız oyuncu, en büyük hayalinin Şampiyonlar Ligi finali olduğunu söyledi. Türkiye'de kendisini yabancı gibi görmediğini vurgulayan sambacı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geride kalan 4 yılda buraya çok alıştım. Ülkeme döndükten sonra da F.Bahçe ve Türkiye'yi takip edeceğim. Umarım Türkiye 2010 Dünya Kupası'nda da yer alır.

1 pix beyaz 0D0D2012354B334BB5669487b
Aurelio kaldı
Spor direktörü Ruiz, İspanyol basınındaki haberler üzerine, "Orta saha oyuncusu almayacağız" dedi.

La Liga'nın güçlü ekiplerinden Valencia, Aurelio'yu transfer etmeyeceklerini açıkladı. Valencia Spor Direktörü Miguel Angel Ruiz, İspanyol gazetelerindeki iddialar üzerine bir açıklama yaparak "Kesin olan bir şey var, orta saha oyuncusu almayacağız'' derken, Aurelio ile ilgilendikleri iddialarının doğru olmadığını belirtti. Ruiz, "Bir orta saha oyuncusu almayacağımızı garanti edebilirim" dedi.

KOEMAN ÇOK İSTİYORDU

Bu mevkide sıkıntı olmadığını belirten Ruiz, "Orta sahada kaliteli oyuncularımız var" ifadesini kullandı. AS gazetesi önceki günkü haberinde, Valencia'nın yeni teknik direktörü Koeman'ın, Aurelio'yu çok istediğini belirtirken, kulüpten bir yetkilinin Norveç-Türkiye maçında Aurelio'yu izleyeceğini yazmıştı. Gazete, Valencia'nın Aurelio için F.Bahçe'nin kapısını çalacağını da ileri sürmüştü.

1 pix beyaz 9FC5E1A7BFAF804DB54C0D57b
F.Bahçe güçlendi

F.Bahçe, Ankaraspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı iki antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Arthur Zico'nun katılmadığı sabah idmanında 16 oyuncu yer aldı. Yaklaşık 80 dakika süren antrenmanda kuvvet ağırlıklı bir çalışma yapan sarı-lacivertli oyuncuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi.
Futbolcuların bir kısmı, idmanın son bölümlerinde bir süre ayak tenisi oynarken, tedavisi süren Alexfizyoterapist Eurico eşliğinde çalıştı. Tümer ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #198
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Zico'dan Gökhan'a tavsiye

7 9997 zicccBBZico, A Milli Takımın Norveç zaferinden övgüyle söz ederken, Gökhan Gönül'ün performansından memnun olduğunu söyledi ve genç oyuncusuna önerilerde bulundu.
19.11.2007

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve ligde yapacakları zorlu maçlar için planlarının hazır olduğunu söyledi.
Samandıra’daki tesislerde antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, zor maçlarla ilgili bütün olasılıkları düşündüklerini ve planları hazır tuttuklarını belirtti. Her maçın ayrı bir hikayesi olduğunu ifade eden Zico, "Elbette ki hazırız. Unutmayalım, her maç ayrı bir hikayedir. Alacağımız o anlık kararlar da olabilir. Bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Şu ana kadar olabilecekleri kafamızdan geçirip her şeye hazır durumda bekliyoruz. Umarım ki bundan sonra da böyle güzel bir şekilde devam edecek. Sıkıntılı durumlardan da birlikte çıkmak zorundayız" diye konuştu.
Şu anda sadece Ankaraspor maçını düşündüğünü kaydeden Brezilyalı teknik adam, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde kalan iki maçtan 2 puan almaları durumunda gruptan çıkma hedefini gerçekleştireceklerini kaydederek, "Hedefimiz her zaman için teker teker gitmek ve başarılı sonuçları almak. Fenerbahçe gibi bir takıma hep en iyisini elde etmeye çalışmak yakışır. Milano’dan da en iyi skoru almaya çalışacağız. Her maça kazanma parolasıyla çıkıyoruz" dedi.

GÖKHAN’A ÖVGÜ VE TAVSİYELER

A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda Norveç’i yendiği maçtaki performansıyla beğenilen Fenerbahçeli futbolcu Gökhan’ı öven Zico, futbolcusuna aynı zamanda tavsiyelerde de bulundu. Sarı-lacivertli futbolcunun, milli takımın sağ kanadını hareketlendirdiğini ve alınan skorda büyük payının olduğunu ifade eden Brezilyalı teknik adam, çalışmasını şimdi olduğu gibi sürdürdüğü taktirde geleceğinin parlak olduğunu vurguladı.
Zico’nun Gökhan’ı öven ve tavsiyeler veren konuşmaları özetle şöyle: "Gökhan gerçekten milli takımda oyuna girdiği andan itibaren skora etki etti. Sağ kanada hareketlilik getirdi, arkadaşlarına hareketlilik getirdi, takımın havasını değiştirdi. Herkesle uyumlu oynayıp hareketlilik getirince milli takımın aldığı skorda çok büyük bir payı oldu. Umarım ki bundan sonra da her şey onun için güzel bir şekilde gelişir. Kendini geliştirdi, Fenerbahçe gibi bir takımda ilk 11’de oynamaya başladı, sonra milli takıma çıktı. Bunların hepsini ortaya koyduğunuzda Gökhan’ın ne kadar başarılı, geleceği parlak bir oyuncu olduğunu görüyoruz. Gökhan şu anda kalitesini gösterdi. Fakat bu noktada Gökhan’ın da bilmesi gereken bir şey var. Futbolcular belli noktaya kadar çıkar ve en üst seviyeye ulaşırlar. Ondan sonra büyük futbolcu olabilmek için o seviyeden sonra çalışmayı bırakmamak gerekiyor. Her zaman için ilk baştaki isteğinizi sonuna kadar devam ettirmeniz gerekiyor. Onu maçlarda izleyenler, fizik kondisyon, yardımlaşma, pozisyon alma olarak, harika olduğunu göreceklerdir. Ama her zaman için çalışmaya ihtiyacı var. Performansının en yüksek noktasında olduğunda bile kendini geliştirmeye devam ettiği müddetçe mevkisinin en iyileri arasında olacağını görecektir. Çalışmasını sürdürürse geleceğini parlak olarak görüyorum."

MİLLİ TAKIM

Millilerin, Norveç karşısında etkili bir oyun ortaya koyarak "adeta parladığını" ifade eden Zico, Bosna-Hersek maçından da başarıyla ayrılacağına inandığını söyledi. A Milli Futbol Takımı’nın grup maçlarının başından bu yana hep kendisine bağımlı olarak mücadele ettiğini anlatan Brezilyalı çalıştırıcı, "Bu noktada da başarılı oldu. Norveç maçında futbolcular kendilerine güvenle oynadı. Adeta saha içinde parladılar. Büyük bir avantaj yakaladılar. Kaybetselerdi tabii ki üzüntü yaşayacaklardı. Son maçtan da umarım galibiyetle ayrılır ve en güzel şekilde Avrupa Şampiyonası’na giderler. Şimdi daha dikkatli olmaları gerekiyor. En küçük hataların büyük sonuçlar doğuracağını bilerek en iyi sonucu alacaklardır" şeklinde konuştu. Zico, milli takımda forma giyen Fenerbahçeli oyuncuların performanslarından da memnun olduğunu belirterek, "Onların güzel performansını gördükçe ben hocaları olarak gurur duyuyorum" dedi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın sakatlıkları bulunan oyuncuların durumlarının düzelmesi açısından iyi olduğunu kaydeden Fenerbahçe Teknik Direktörü, şu an takımla çalışan her oyuncunun yüzde 100 hazır olduğunu bildirdi.

Bu sevda bitmez 'Gönül'lerde

7 9975  gonul1911Bunun adı başarı hikayesi... Geçen sene bugünlerde 2. Lig'de mücadele eden Gökhan Gönül, şu anda Türkiye'nin en gözde oyuncularından biri. Öyle ki, genç yıldızı Fener'e kaptıran Cim Bom, şimdi bin pişman.
19.11.2007

Aslan istedi, Fener kaptı
Galatasaray, geçen sezonun devre arasından beri Gökhan Gönül’ü transfer etmek istiyordu. Genç oyuncunun OFTAŞ’taki performansını yakından takip eden Sarı-Kırmızılılar, sezon başında 500 bin Dolar’ı gözden çıkarmış, Başkent kulübünün başkanı İlhan Cavcav 1 milyon Euro talep edince, pazarlıklara geçilmişti. Ancak son anda devreye giren Fenerbahçe, 1.2 milyon Euro ödeyerek Gönül’ü renklerine bağlamıştı.
Kalli: Keşke biz alsaydık
İlk maçlarda forma şansı bulamayan Gökhan Gönül, şimdi Türkiye’nin en gözde oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor. Genç yıldızın yükselen performansı nedeniyle Sarı-Kırmızılı yönetimin büyük pişmanlık duyduğu öğrenildi. Feldkamp’ın da yönetime, “Keşke Gökhan’ı biz alsaydık. Tam ihtiyacımız olan futbolcu” dediği ifade edildi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Kasım 2007       Mesaj #199
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Zico büyük oynuyor!

7 10387  zico2311Brezilyalı hocanın hayallerini, artık Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu da süslüyor. Zico, hedeflerinin üç kupayı da kazanmak olduğunu söyledi.
23.11.2007

‘Kadromuz yeterli’

İlk sezonunda, Avrupa deneyimi olmadığı için ‘stajyer’ teknik adam olarak nitelendirilen Arthur Zico, ısındıkça açılıyor. Geçen sezon Fenerbahçe’yi ligde şampiyon yapan, bu yıl ise Şampiyonlar Ligi’nde başarıdan başarıya koşturan Brezilyalı hoca, gözünü üç kulvarda birden başarıya dikti. Bu başarının adı da, şampiyonluk... Lig’de Galatasaray ve Sivasspor’un 6 puan gerisinde bulunduklarını bildiğini söyleyen Zico, bunu kesinlikle dert etmiyor ve ilk yarı sonuna kadar farkın kapanacağından emin. “Çünkü bunu başaracak kadroya sahibiz” diyor hoca...

‘Inter’e yenilmeyiz’

Şampiyonlar Ligi’nde 4 maçta 8 puan toplayan ve büyük bir aksilik olmazsa ikinci turu garantileyen Sarı-Lacivertliler, şimdi bu gruptan yenilgisiz çıkmayı hedefliyor. Futbolcular, salı günü deplasmanda oynayacakları Inter maçından en az 1 puanla döneceklerini ve rövanşı vermeyeceklerini iddia ediyorlar. Zico’nun düşüncesi de aynı... Ve tabii, artık neredeyse kanıksanır hale gelen Fortis Türkiye Kupası hasretine bir son vermek de hedefler arasında... Zico, “25 yıl sonra gelecek kupa, çok güzel olur” diyerek, kupaya da göz diktiğini belirtiyor.
Yusuf DURSUN

Milliler’e bravo...’
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’dan A Milli Takım’a övgü dolu sözler... Bosna-Hersek galibiyetiyle Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkını elde eden A Millilerimiz’in, diğer takımlardan aşağı kalır yanı olmadığını belirten Brezilyalı çalıştırıcı, “Umarım Ay-Yıldızlılar Avrupa Şampiyonası’nda iyi sonuçlar alır” diye konuştu.

Kısa kısa
İnter, Fenerbahçe provasına çıkıyor

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile aynı grupta bulunan Inter, yarın saat 21.30’da başlayacak maçta Atalanta’yı ağırlayacak. Temsilcimizin 1 puan önünde lider durumda bulunan Milano temsilcisi, bu karşılaşmada aynı zamanda salı geceki sınavın da bir provasını yapacak. İnter, 1 maçı eksik olmasına karşın İtalya Ligi’nin de zirvesinde yer alıyor.
Semih: Orada olmak istiyorum
A Milli Takım’a ilk kez çağırılan, Norveç ve Bosna-Hersek maçlarında forma giyen Semih Şentürk, EURO 2008’de oynamak için her şeyi yapacağını söyledi. Avusturya ile İsviçre’nin ortaklaşa düzenleyeceği finaller için umutlu konuşan golcü oyuncu, “Önce Fenerbahçe’de sürekli oynamak için elimden geleni yapacağım ve Milli Takım için davet bekleyeceğim. Kendime güveniyorum ve orada olacağımdan eminim. Ama şimdi Fenerbahçe söz konusu. Milli Takım’da ara verdiğim gollerime yeniden başlayacağım” dedi.
Taktik ağırlıklı çalıştılar
Turkcell Süper Lig’de yarın Ankaraspor’u ağırlayacak Sarı-Lacivertliler, çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen taktik ağırlıklı idmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları öğrenildi. Bunda, Türk Milli Takımı’nın Euro 2008 Finalleri’ne katılma hakkını kazanmasının rolü büyüktü. Futbolcular, zirve ile aralarında bulunan 6 puanlık farkı kapatmak istediklerini ve bunun için puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirtti.
Kezman veto yedi
Sağ dizinden operasyon geçirdikten sonra çalışmalara başlayan Kezman’a Zico’dan veto. İdmanlarda hırslı gözüken golcü futbolcu, Ankara maçında hocasından forma istediğini dile getirmişti. Zico ise, oyuncusunun hazır olmadığını, belki Galatasaray derbisinde oynatabileceğini belirtti.
İlhan hazırkıta
Ümit Milli Takım forması ile Çek Cumhuriyeti’ne gol atan İlhan Parlak, Ankaraspor maçında forma şansı bekliyor. Genç oyuncu, Kezman’ın sakatlığının bulunması, Semih’in de Milli Takım’dan yorgun dönmesi nedeniyle göreve tam anlamıyla hazır olduğunu söyledi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #200
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Fenerbahçe'de Aurelio krizi

7 10490  aurelio2411

Milli Takım ve Fenerbahçe formasıyla müthiş maçlar çıkartan Mehmet Aurelio, Avrupa devlerinin kıskacında...
24.11.2007

Milli Takım ve Fenerbahçe formasıyla müthiş maçlar çıkartan Mehmet Aurelio, Avrupa devlerinin kıskacında... Valencia, hem sözleşmesinde yer alan bonservis bedelini ödemeyi göze aldı, hem de yıllık 4.5 milyon Euro’luk teklifle Brezilyalı’nın kapısını çaldı. Ayrıca ismi gizlenen bir İngiliz takımının da astronomik bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Tecrübeli oyuncu taliplilerine, “Fenerbahçe’ye vefasızlık yapamam. Bu nedenle sezon sonu görüşmemiz daha etik olur” mesajını gönderdi. Ancak Sarı-Lacivertli yönetimin, bu rakamlara çıkmadığı ve taraflar arasında ciddi bir anlaşmazlık yaşandığı iddia ediliyor.

İki sakat iki yorgun

7 10486  sakatyorgun2411

Bosna maçında sakatlanan Gökhan Gönül, Ankara sınavında yok, Deniz'in İnter'e karşı oynaması da zor. Ülkelerinden geç dönen Stephen Appiah ve Lugano ise bugün dinlendirilecek.
24.11.2007

Sakatlar milli arada iyileşti
Milli maç nedeniyle verilen ara, sakatların iyileşmesi açısından yararken, ortaya yeni sakatlıklar ve yorgunluklar çıkması, moralleri bozdu. Sakatlığı nedeniyle Kayseri maçında oynayamayan Kaptan Alex ile uzun süredir formalarından ayrı kalan Tümer ve Ali Bilgin’in iyileşip, takımla antrenmanlara çıkması ve oynamaya hazır olmasıyla yüzü gülen teknik direktör Zico’nun, Kayseri karşılaşmasında sakatlanan Deniz’in yanısıra, Gökhan Gönül’ün milli sınavdan sakat dönmesiyle yüzü asıldı.
Selçuk-Tümer ikilisinden biri
Sol ayak parmağında ezik olan Gökhan, Ankaraspor maçında forma giyemeyecek ancak İnter sınavında takımındaki yerini alacak. Deniz’in ise Devler Ligi müsabakasında oynaması da zor görünüyor. Teknik direktör Zico, milli maçlar için gittikleri ülkelerinden geç dönen Appiah ile Lugano’ya da bugünkü sınavda görev vermeyecek. Brezilyalı hoca, Deniz ve Appiah’ın yokluklarında Tümer-Selçuk ikilisinden birini oynatacak. Bu arada Lugano, Brezilya’da eski takımı Sao Paulo’yu ziyaret edip, hasret giderdi.

Devler İstanbul'da buluştu

7 10502  devler2411

Pele onuruna verilen gala yemeğine Alex ve Nobre de katıldı.
24.11.2007

Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen Perakende Günleri kapsamında Türkiye’de bulunan Brezilyalı efsane futbolcu Pele onuruna, dün Sait Halim Paşa Yalısı’nda gala yemeği verildi. Fenerbahçe’nin yıldızlarından Alex ve Nobre’nin de katıldığı yemekte Pele, bu iki oyuncunun Türkiye’de Brezilya’yı çok iyi temsil ettiklerini belirterek, futbolcuları tebrik etti. Öte yandan “Yaşasın Okulumuz” projesine gelir sağlamak amacıyla düzenlenen açık artırmada Pele imzalı milli takım forması 200 bin YTL’ye alıcı buldu.