Ziyaretçi
HİNDİSTAN CEVİZLİ KARTOPU
Malzemeler:
- 3 su bardagi hindistan cevizi
- 1 su bardagi süt tozu
- 1,5 su bardagi tozseker
- 200 gr. cig krema (vollrahm)
Yapılışı:
Tozsekeri ve cig kremayi biraz bekletin
(seker erisinki, yerken agziniza sirf seker tadi gelmesin),
daha sonra süt tozu ve hindistan cevizinide ekleyip karistirin.
cevizden biraz daha kücük parcalar koparip yuvalayip
hindistan cevizine bulayin.
buzdolabina koyup donmasi gerekiyor aksi taktirde cok
yumusak olur ve tat vermez..
bir gün önceden yapilirsa daha güzel oluyor.
Sponsorlu Bağlantılar
- 3 su bardagi hindistan cevizi
- 1 su bardagi süt tozu
- 1,5 su bardagi tozseker
- 200 gr. cig krema (vollrahm)
Yapılışı:
Tozsekeri ve cig kremayi biraz bekletin
(seker erisinki, yerken agziniza sirf seker tadi gelmesin),
daha sonra süt tozu ve hindistan cevizinide ekleyip karistirin.
cevizden biraz daha kücük parcalar koparip yuvalayip
hindistan cevizine bulayin.
buzdolabina koyup donmasi gerekiyor aksi taktirde cok
yumusak olur ve tat vermez..
bir gün önceden yapilirsa daha güzel oluyor.