Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler:
3 yemek kaşığı zeytinyağı
16 arpacık soğan
1 karnabahar, büyükçe parçalara ayrılmış
350gr makarna (varsa penne türü)
250gr beyaz peynir, ufalanmış
100gr körpe roka
Hazırlanması:
fırını 200C'ye getirin. (fırınınız fanlı ise 180C) fırın kabınıza zeytinyağını koyun. karnabar, soğan, tuz ve karabiber ekleyip hepsini karıştırın. 35 dakika (arada fırın kabını çevirerek) arpacık soğanlar altın sarısı olana kadar pişirin.
makarnayı paketin üzerindeki tarife göre pişirip süzün. sebzeler pişince kabı fırından çıkarın. makarnayı ilave edin. üzerine ufaladığınız peyniri ve rokayı ekleyin. peynirlerin fazla ezilmemesine dikkat edip hepsini yavaşca karıştırıp servis yapın.
Afiyet Olsun!
3 yemek kaşığı zeytinyağı
16 arpacık soğan
1 karnabahar, büyükçe parçalara ayrılmış
350gr makarna (varsa penne türü)
250gr beyaz peynir, ufalanmış
100gr körpe roka
Hazırlanması:
fırını 200C'ye getirin. (fırınınız fanlı ise 180C) fırın kabınıza zeytinyağını koyun. karnabar, soğan, tuz ve karabiber ekleyip hepsini karıştırın. 35 dakika (arada fırın kabını çevirerek) arpacık soğanlar altın sarısı olana kadar pişirin.
makarnayı paketin üzerindeki tarife göre pişirip süzün. sebzeler pişince kabı fırından çıkarın. makarnayı ilave edin. üzerine ufaladığınız peyniri ve rokayı ekleyin. peynirlerin fazla ezilmemesine dikkat edip hepsini yavaşca karıştırıp servis yapın.
Afiyet Olsun!
Gölgen misali yanındayım!