Arama

WhatsApp'a Getirilen Yeni Uygulamalar

Güncelleme: 26 Ekim 2015 Gösterim: 1.608 Cevap: 1
exeli - avatarı
exeli
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015       Mesaj #1
exeli - avatarı
Kayıtlı Üye
WhatsApp Uygulamaları
WhatsApp'a Dair Yeni Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'a Getirilen Yeni Uygulamalar

Önemli Konuşmalara Çok Rahat Ulaşabileceksiniz

WhatsApp gün geçtikçe yeni özellikler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Popüler mesajlaşma programı, bu kez de '' işaretli mesaj '' özelliğini getirdi.WhatsApp'ta bundan böyle önemli konuşmalarınıza yıldız işareti koyarak daha sonra rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Önemli mesajlarınıza daha sonradan ulaşmak için, yıldızlamak istediğiniz mesajın üzerine tıklayıp yıldız işareti koyabilirsiniz.


Son düzenleyen nötrino; 26 Ekim 2015 12:19 Sebep: Konu düzenlendi!
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
26 Ekim 2015       Mesaj #2
Avatarı yok
Yasaklı
WhatsApp'a Yeni Bir Özellik Daha

Sponsorlu Bağlantılar
WhatsApp'a yeni güncellemeyle birlikte hızlı mesaj özelliği de eklendi. En popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte hızlı mesaj özelliği geldi. Bu uygulamayla birlikte artık uygulamayı açmadan kilit ekranında ve bildirim çubuğundan cevap yazabileceksiniz. Yani size gelen herhangi bir mesaja uygulamaya girmek zorunda kalmadan ekran kilitli olmasına rağmen anında cevap verebileceksiniz. WhatsApp'ı hızlı cevap özelliğiyle kullanmak için, uygulamayı güncellemenize gerek yok. Tek yapmanız gereken iOS sürümünüzü 9.1'e yükseltmek.

Apple Watch

WhatsApp'ın bir diğer yeniliği ise Apple Watch oldu.Yine iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte hızlı mesaj özelliğinde olduğu gibi uygulama güncelleme almadan Apple Watch'a destek vermeye başladı. Artık WhatsApp mesajlarınızı Apple Watch'ta da görebilir ve cevaplayabilirsiniz.

Kaynak: Ntvmsnbc / İHA (23 Ekim 2015)


Benzer Konular

13 Ekim 2014 / mn9999 Soru-Cevap
1 Nisan 2014 / Kral_Aslan Arşive Kaldırılan Konular
13 Şubat 2016 / Misafir Cevaplanmış
15 Nisan 2013 / Misafir Soru-Cevap