Arama

Saçların çabuk uzaması ve düz olması için ne yapılabilir? - Sayfa 4

Güncelleme: 2 Aralık 2016 Gösterim: 300.326 Cevap: 72
e-z - avatarı
e-z
Ziyaretçi
30 Haziran 2011       Mesaj #31
e-z - avatarı
Ziyaretçi
tatlı badem yağını ve e vitamini karıştırıp yarım saat bekletin saçınızda sonra diplerine masaj yapın ve yıkayın düzenli olarak bunu tekrarlayın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bnm acil saç uzatmam lazım arkadaslar suan saclarım 5-6 cm (bu nasıl kız lan demeyin ben erkegim ama uzun saca bayılırımMsn Happy )ben sık sık soguk suyla yıkıyorum üstte arkadasımız iyi geliyor dedigi icin ve badem yağı kullanıyorum saclarım ne kadar surede 10-15 cm olur
Sponsorlu Bağlantılar
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
22 Temmuz 2011       Mesaj #33
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

SAÇIMIN DÜZ OLMASI İÇİN NE YAPMAM GEREKİR

saçınızın düz olması için şimdilerde kuaförler düz fön çekiyor ve bu fön altı ay kadar devam ediyor yıka kes ne yaparsan bozulmuyor ama fiyat olarak 300tl civarı

Dümdüz Saçlar İçin Yöntemler
Bu yöntemi uygulayabilmeniz için saç fırçası, havlu, saç kurutma makinesine ihtiyacınız olacak. Makine ile saçlarınızı kuruturken saçları kökünden dışarı doğru fırçalayın. Isı doğal bir düzleştirici vazifesi görecektir.

Saç kurutma makineniz yoksa saçlarınızdaki suyun fazlasını havluyla aldıktan sonra saçlarınızı düz olarak fırçalamaya başlayın. Her 5 dakikada bir saçlarınızı kuru bir havluyla sarın 4-5 dakika bekledikten sonra tekrar fırçalayın. Saçlarınız iyice kuruyana kadar bunu tekrarlayın.

Bazı eczanelerde kimyasal saç düzleştirici kremler bulabilirsiniz. Ancak bu ürünlerin uzun süreli kullanımı saçlarda oldukça fazla hasar vermektedir.
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
22 Temmuz 2011       Mesaj #34
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Saçların Çabuk Uzaması İçin Doğal Yöntemler

Yarım olgun avokadoyu çatal ile iyice ezin. İçine bir çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı ve bir çorba kaşığı soya yağı katıp iyice karıştırdıktan sonra saç diplerine iyice yedirerek sürün. Daha sonra başınıza önce mutfakta kullandığınız streç filmden bir kat sarın onun üzerine de ılık havlu sarıp 1 saat bekleyin. Son olarak saçınızı yıkayıp durulayın. (Hafta bir kez uygulayabilirsiniz.)

Bir kahve fincanı sıcak suyun içine bir kahve fincanı keten tohumu yağı, yarım limon suyu katarak ocağa koyun ve kaynamaya başlayınca hemen ocaktan alın. Başınıza sürebileceğiniz sıcaklığa gelince ılık olarak saçlarınıza sürüp yukarıdaki gibi streç film ve havlu ile sarın. Bir saat sonra saçınızı yıkayıp durulayın.
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ağustos 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar hepiniz saçlarınızn uzamasını istiyorsnz ve bn size biraz bilgi vermk istedm bnde sizn durumnzdydm saçlarıma kahkül kestrmk içn kuafrüme gttm o zmn saçlarım belimden 2 karış fln aşşadydı kuafrm saçlarımın uzamasının durduğunu söledi ve kırıklrnı alalm ddi zorlada olsa kabl ettm ve saçlarım çok kısaldı kuafrme çok kızdm ve bana saçlar içn kullanılan iğnelerdn önerdi şampuanının içine kır ddi aldm onu ve kuafme yılan yağı fln gbi şeylern uzamada etkisi varmı die sordm kesnlikle hyr ddi saçları uzatmıyor ddi ve haklydı okadr yılan yağı fln kullndm uzamadı ama kuafrmn ddiği şeyleri yapıyorum ve saçlarım şuanda tam kalçamn birz altnda kuafrlerinize kzmayn haklılar Msn Happy) hepinize iyi şanslar saçınıza kullndğnz şeylere çok dkkt edn kalıcı kellk yapa biliyor Allah Korusn Msn Happy)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sakın bu tariflere inanmayın saç dokunuza zarar verebilr ve saçınız daha yavaş büyümeye yolaçabilir ve saçlarınız döküle bilir ...
ama saçınızın çok üzamasını istiyorsanız saç suyla ve yağmurla daha uzar ,hergün saçınızı 15daka suda yıkayın ılık soğuk sıcak farketmez... normalbi saç 1 ayda 2,5cm veyabusayıya yakın biir rakamda uzar suyla her gün 15dk yıkarsanız 3 veya3,5 cm uzayabilir
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
24 Ağustos 2011       Mesaj #37
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Sarımsaklı şampuanlar, arı sütlü şampuanlar veya vitaminli şaç bakım seti müracaat.
Son düzenleyen perlina; 2 Aralık 2016 12:48
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bence hergün içinde badem yağı olan yılan yağını kullanın. Gerçekten %100 etki yaratıyor. Bunu ben şahsen denedim ve 1 yılda inanılmaz bir sonuca vardım. İsteyenler denesin şimdiden kolay gelsin diyorum Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarınızın uzaması için saçlarınıza fön gibi tüm aletleri uzat tutun ve çok iyi bakınn ben hemen uzar bunun uzaması kişiden kiiye degişir çünkü herkezin saç yapısı farklıdır ve kabarmaması içinde saçalrının kat kat olmaması gerekiyor uçlarını düz kestirr benim önceden düzdü kat attırınca kabarıp kıvırcık olduMsn Happy)))))))))))))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar saçınızın uzaması için,

1 yumurta,
3 bardak su,
3 orta boy havuç...

havuçları rendeleyip 3 bardak suda kaynatalım suyunu süzerek havuçlarla 1 yumurta sarısını iyice karıştırarak saçınıza şampuan sürer gibi sürünüz.
sonrada strech film ile sarıp 1-1,5 saat bekleyip ılık suda iyice yıkayalım bunu haftada 1 kez yapalım.1 hafta sonunda zaten bu formulün işe yaradığını göreceğiniz için 1-2 hafta daha yapabilirsiniz. NOT:BU FORMÜL BİR KUAFÖRE SORULMUŞTUR.

Benzer Konular

10 Ekim 2017 / Misafir Cevaplanmış
6 Kasım 2016 / Misafir Cevaplanmış
10 Nisan 2011 / Misafir Soru-Cevap
28 Ocak 2017 / taha45 Cevaplanmış
21 Kasım 2009 / Kurtadam Soru-Cevap