Arama

Yöneticilerimiz Hakkında - Sayfa 3

Güncelleme: 1 Şubat 2009 Gösterim: 7.504 Cevap: 38
BYAYD SPEOPLE - avatarı
BYAYD SPEOPLE
Ziyaretçi
2 Temmuz 2007       Mesaj #21
BYAYD SPEOPLE - avatarı
Ziyaretçi
ben şahsan adminimizden cok memnunum
Sponsorlu Bağlantılar
HaRukA - avatarı
HaRukA
Ziyaretçi
2 Temmuz 2007       Mesaj #22
HaRukA - avatarı
Ziyaretçi
bende çok memnunum.
tanışmadım ama çok güzel işler başarmışlar
Sponsorlu Bağlantılar
papao6 - avatarı
papao6
Ziyaretçi
2 Temmuz 2007       Mesaj #23
papao6 - avatarı
Ziyaretçi
iyiler diyelim iyi olsunlar tanımam etmem hiçbirini
goksu18 - avatarı
goksu18
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #24
goksu18 - avatarı
Ziyaretçi
hepsini tebrik ederim yöneticilerle pek muhabbet ortamım doğmamış olmasına rağmen yaptıkları çalışmalardan yetkilerini ciddiye aldıkları belli oluyo bence ztn önemli olanda işlerini iyi yapıyor olmaları hepsine kolay gelsinMsn Happy
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #25
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Favorim;
profilepic1 5

NeutralizeR
avatar1 20

NeutralizeR



*
En belirgin özelliği; Merhamet
*
En büyük emeli: Rahat
*
En Büyük hatası: Kendini kötülemesi
*
En Büyük Arzusu: Dünyayı dolaşmak
*
Sabır,eli açıklık ve duyarlılık bu kişinin en önemli nitelikleridir.
Büyük bir inandırma yeteneği vardır. Sessizce herkesle iyi geçinir. Dürüst,Vicdanlı,Bağlı ve uysaldır. Her çevreye kolayca uyum sağlıyabilir. Genellikle hayan dünyasında yaşar, Yama görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildir. Çift karakterlidir. Gerçekten bu kişi,diğerleri için bir bilmecedir. En önemsiz konuları bile gizli tutar ama önemli konularda sırlarını verebilir.
*
Dış etkenlerden kolayca etkilenebilir.
Duyarlı,acı gerçeğinden her zaman kaçan,dünya dışı bir kişidir.
*
Güçlü bir mizah duygusu vardır.
Bu alay etme niteliği ve olayları gülünç yönde ele alması, arkadaşları tarafından pek hoş karşılanmaz. Kararsızlıkları ,zayıflıklarıyla kendisine karşı hoşgörülü oluşu yüzünden kendi kendisinin düşmanı da olabilir. Kendine güvensizlik en önemli özelliklerindendir.Tersliklerden korkar. Amaçsız,sıkılgan,ürkek , aynı zamanda iradesizdir. Aşırı duyarlıdır ve hatalarını üstlenmez. Dayanıksız be iradesizdir. SAnat ürünlerini verene ruhsal duyguları çok güçlüdür.
*
Başkalarına merhametle
,acılarını hafifletmek üzere ya yardım eder ya da mistik bir biçimde dua eder. Ama gerçeklerle yüz yüze gelmez.
*
Kolay kolay ölçeğe gelmez,
disiplin ve olağan şeylere uymaz; ancak iyi yürekli, sevimli ve yumuşak olduğundan, arkadaşları onun içinde bulunduğu karmaşayı anlayamazlar
*
Düşünce
ve kararlarını biçimlendirebilse de bunu nasıl başardığını bilmez. Birtakım düşünceleri vardır ama hangisinin doğru ve iyi olduğuna karar veremez.Düşüncelerinin çoğu uygulanmaz olduğundan, kırmadan bu işin olmayacağını ona anlatmak gerekir.
*
Dinsel inançlara oldukça yatkin bir insandir. Sezgi gücü çok önemlidir. Bu nedenle ruh doktoru ya da medyum bile olabilir.
*
Evliliğin gündelik sorunlarına kolay ayak uyduramaz ama çok iyi bir aşık, duygusal bir sevgili olabilir. Disiplin gerektiren, yüksek sesle yapılacak gürültü işlerden hoşlanmasada hizmet işlerinde disipline uyar. Bilimsel değil, artislik işleri ona göredir.
*
Zevkli bir insan olup konforlu bir evde yaşamak ister. Konukseverdir. Evlenirse çocuklarına disiplin veremez ve çocuklar şımarık olur. Kendi eksiği olan düzensizlik, vaktinde bir yere yetişme gibi davranışlarda çocuklarına örnek olmamalıdır.
*
Bilinçaltı başkalarının görüşlerinden etkilenir ama bunun farkında olmaz. Sıkça ikileme düşüp kafasını kolay kolay toplayamaz.
*
Yarışmacı değildir. Kişisel tartışmaya girmektense kaçmayı tercih eder. Kaşamadığı yada sabrı tükendiği zaman çığrından çıkar,yatışmaz,inatçı ve dik kafalı olur, anlaşmaya yanaşmaz.
*
Dünyevi şeylere pek değer vermez. Kadercidir. Kendi kaderini kendisi çizebileceğini öğrenmelidir. Onu tanımlayan cümle; "inaniyorum" 'dur.



ukyo win msxlabscom
The cold in your eyes
....Like the misty breath of a whisper
........On an ice-cold morn
............The cold in your face
................Like a dagger drawn
....................Like a flashing blade
........................In a killer blow.......

We were never lovers......................

[flasht=https://www.msxlabs.org/forum/ambience/misc/xLC.swf]width=575 height=150[/flasht]

Son düzenleyen hellboy726; 26 Ağustos 2007 17:42
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #26
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
ben ensevdiğim yöneticiyle başlıyorum kompetankedi güzel bi yönetici

geri kalanıda güzel
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2007       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
En CANA YAKIN kompetankedi
En şeker Lady
En Asi ThinkerbeLL
Moonay - avatarı
Moonay
Ziyaretçi
29 Ağustos 2007       Mesaj #28
Moonay - avatarı
Ziyaretçi
yönetici ve modların hepsinden çok memnunun açıkçası

bunca zamandır her soruna cvp bulmaya ve bıkmadan üyelere kolaylık sağlamaya uğraştıklarını çok gördüm

hepsini çok seviyorum (özellikle admin neutralizer büyük ben Msn Happy VE thinky )
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #29
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
avatar1 20
NeutralizeR
İsim :Murat. S
Doğum tarihi :o6 mart 1983
Boy: 1,90
Hobileri : internet web desing ,uzak doğu sporları
basketbol .
sevdiği müzik : kulağa hoş gelen her tür ve rap


En belirgin özelliği: Merhamet
*
En büyük emeli: Rahat etmek
*
En büyük hatası: Kendini kötülemesi
*
En büyük arzusu: Dünyayı dolaşmak
*
Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu kişinin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yeteneği vardır. Sessizce herkesle iyi geçinir. Dürüst, vicdanlı, bağlı ve uysaldır. Her çevreye kolayca uyum sağlayabilir. Genellikle hayal dünyasında yaşar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildir. Çift karakterlidir. Gerçekten bu kişi, diğerleri için bir bilmecedir. En önemsiz konuları bile gizli tutar ama önemli konularda sırlarını verebilir.
*
Dış etkenlerden oldukça kolay etkilenebilir. Duyarlı, acı gerçeklerden her zaman kaçan, dünya dışı bir kişidir.
*
Güçlü bir mizah duygusu vardır. Bu alay etme niteliği ve olayları gülünç yönde ele alması, arkadaşları tarafından pek hoş karşılanmaz. Kararsızlıkları, zayıflıklarıyla kendisine karşı hoşgörülü oluşu yüzünden, kendi kendisinin düşmanı olabilir. Kendine güvensizlik en önemli özelliklerindendir. Tersliklerden korkar. Dünyanın onu yıkmaya çalıştığını ya da kaderin ona hep karşı olduğunu düşünür. Yakınlarının onu anlamadığını, yanlış anladığını düşünüp kendine eziyet eder. Amaçsız, sıkılgan, ürkek, aynı zamanda iradesizdir. Aşırı duyarlıdır ve hatalarını üstlenmez. Dayanıksız ve iradesizdir. Sanat ürünleri veren ruhsal duyguları çok güçlüdür.
*
Başkalarına merhametle, acılarını hafifletmek üzere ya yardım eder ya da mistik bir biçimde dua eder. Ama gerçeklerle yüz yüze gelmez.
*
Kolay kolay ölçeğe gelmez, disiplin ve olağan şeylere uymaz; ancak iyi yürekli, sevimli ve yumuşak olduğundan, arkadaşları onun içinde bulunduğu karmaşayı anlayamazlar.
*
Düşünce ve kararlarını biçimlendirebilirse de bunu nasıl başardığını bilmez. Birtakım düşünceleri vardır ama hangisinin doğru ve iyi olduğuna karar veremez. Düşüncelerinin çoğu uygulanamaz olduğundan, kırmadan bu işin olamayacağını ona anlatmak gerekir.
*
Dinsel inançlara oldukça yatkın bir insandır. Sezgi gücü çok önemlidir. Bu nedenle ruh doktoru ya da medyum bile olabilir.
*
Evliliğin gündelik sorunlarına kolay ayak uyduramaz ama çok iyi bir âşık, duygusal bir sevgili olabilir. Disiplin gerektiren, yüksek sesle yapılacak, gürültülü işlerden hoşlanmasa da hizmet işlerinde disipline uyar. Bilimsel değil, artistik işler ona göredir.
*
Zevkli bir insan olup konforlu evlerde yaşamak ister. Konukseverdir. Evlenirse çocuklarına disiplin veremez ve çocukları şımarık olur. Kendi eksiği olan düzensizlik, vaktinde bir yere yetişme gibi davranışlarda çocuklarına örnek olmamalıdır.
*
Bilinçaltında başkalarının görüşlerinden etkilenir ama bunun farkında olmaz. Sıkça ikileme düşüp kafasını kolay kolay toplayamaz.
*
Yarışmacı değildir. Kişisel tartışmaya girmektense kaçmayı tercih eder. Kaçamadığı ya da sabrı tükendiği zaman çığrından çıkar, yatışamaz, inatçı ve dik kafalı olur, anlaşmaya yanaşmaz.
*
Dünyevi şeylere pek değer vermez. Kadercidir. Kendi kaderini kendisinin çizebileceğini öğrenmelidir. Onu tanımlayan cümle "İNANIYORUM" dur.

[flasht=https://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/lcmn.swf ]width=560 height=160[/flasht]

NOT: Adminim bu sitede en sevdiğim kişilerden olan ablammm dan yardım istedim redetti o eğer yardım etseydi cok daha değişik olacaktı ama keçiliği tuttu gene neyse adminim msx i sizsiz düşenemiyorum hatta bu ekipsiz düşünemiyorum ama illede yönetimden biri kurban edilirse bir gün seve seve yapacak birini biliyorum o bu siteyi cok sever seve seve kendini kurban eder Msn Grin hemde keci kadar inatcı olduğuna göre tam kurbanlıktır kimmi? hmmm
ADMİNİM ALINTIDA OLSA BU FLASHI GÖRDÜĞÜMDE
Aklıma siz geldiniz coğu size uyuyor değişterebilirdim bazı yerlerini ama yapan ablamın emeğine saygısızlık etmek istemedim
[flash=http://img96.imageshack.us/img96/4879/adminmoviefq1.swf]width=600 height=450[/flash]
bu flash hem adminime hem admineme uyuyor coğu yerleri neyse ben mesajı gönderirken tüm üye arkadaşlara selamlar beni unutmayın diyorum silsemmi göndersemmiMsn Thinking
tüm üye arkadaşlarım sağlıklı mutlu günler hep sizinle olsun msx te niçe senelere
Son düzenleyen Blue Blood; 21 Eylül 2007 23:26
Pasakli_Prenses - avatarı
Pasakli_Prenses
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #30
Pasakli_Prenses - avatarı
Ziyaretçi
benim en sevdiğim mod.lar ahmetseydi kompetankedi efnalya inlove hellboy(yanındaki numaraları hatırlamıorum) asla asla deme ve adminimiz thinkerbell hepsi birbirinden iyi ve çok yardım severler neutralizer pek tanımasamda iyi biri olduğu bu siteyi kurup kusursuz hale getirdiğinden belliMsn Happy

(barışında allah müstehakını versinMsn Grin)