| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz?
CCCWerdiğimiz paralar hep boşa çok haksız bir kazanç bence | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
Memnun Olmasam Ne Yapcamki heray 49 alıolar hele bazen sırf gıcık etmek icin 56 gelior bazen icimden alım pc modemi sokaq atmak gelio hadi kalsın diyiyom bu defa baska ulkelerde özel bu suru yer varken bizde hala turktelekoma muhtac kalıoruz nereye kadar kalacaksak ama hizmete diecegimiz yok fiyata cok diecek var | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? hayır memnun değilim | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
yaw bu millet ne çabuk unuttu çevirmeli bağlantının sıkıntılarını yok ağlantı koptu ya da iki saate bir siteye giriyordu bilmem bunu düşünseler anlarlar diyorum başkada demiyorum
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Türktelekom'un sunduğu ADSL hizmetinden memnun değilim,çünki;yavaş ve pahalı.Milli bir kuruluş diye sineye çekiyordum ancak,insanı üzmeyen daha değişik alternatifler ortaya çıkmaya başlayınca bu kararımdan yavaş yavaş vazgeçmek üzereyim.Üzgünüm Türktelekom bunu sen istedin,bana darılma... | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
yeni üyelere yapılan indirimlerden eski üyeleride mahrum bırakmaları hiç hoş değil bunun yanında bazan hız iyi bazan kötü en kötüsüde aidatınıda ödesen canları istediğinde senin hattını kesmeleri sonrada pardon yanlışlıkla oldu demeleri | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
zaten ülkemizde herkes işini adamakıllı yapsa ne nette ne siyasette ne ekonomide sorun olurdu.ÜÜÜfffs şaçmaladım mı ne? efet galiba öle neyse ya hadi kopalım | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
benim için yeter ADSL HİZMETLERİ tabi hattın kopası dışında | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
Fiyatlar diğer ülkelere göre yüksek deniliyor. Bu pek sorun değil tabi bu ülkedeysek katlanacağız Ama bu aralar Telekom'dan mı yoksa benim modemden mi bilmiyorum, büyük bi sorunum var. Canımı sıkıyor.. | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
Bende memnunum açıkçası şuanlık bi sorunum yok adsl ile | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adsl, hizmetlerinden, memnun, musunuz, telekom |
Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kadınları Memnun Etmek mi? | kompetankedi | Kadınca | 74 | 13-07-2009 02:49 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Kurt Telekom ADSL | tusubasa | Komik Flash'lar/Video'lar | 4 | 05-10-2008 12:59 |
| Telekom Arama 1[1].0 | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 13 | 01-09-2008 07:33 |
| Telekom Reklamı | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 7 | 17-04-2008 16:50 |