MessengerDiscovery Live 1.1 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 14-03-2007   #261 (mesaj-linki)
didem77 - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1

Ben Messenger Discovery Live yeni versiyornunu yükledim fakat ikonu ne msn'de ne de araç çubuğunda görünmüyor.Dolayısıyla ayarları yapamıyorum ama program çalışıyor görünüyor.Birkaç kez kaldırıp tekrar kurdum ama nafile.Lütfen yardım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-03-2007   #262 (mesaj-linki)
denizs

oynatmaya az kaldı.. sabahtan beri kurmayı deniyorum olmuyor tavsiye ettiğiniz üzere eski versiyonu kaldırmıştım ve gerekli yerlerden de manuel olarak sildim msn vers. 8.1 ama yeni versiyonu download dediğimde küçücük bişi iniyor ve çalıştır dediğimde ise set up files are corrupted hatasını vermeye devam ediyor bunun üzerine az önce eski versiyonu tekrar kurdum yeniden kalırmakiçin 1.155 i ve yine belirttiğiniz yerlerdende sildim yine kuramıyorum hiçbirşey değişmedi lüten yardım rica ediyorum.. bu arada antivirüs programımda devre dışı yüklemeyi denerken buna rağmen olmuyor..
Eski 14-03-2007   #263 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Sağ tıklayıp "Farklı Kaydet" ile indirmeniz gerekiyor.
Eski 14-03-2007   #264 (mesaj-linki)
Banaziza - avatarı

denizs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
oynatmaya az kaldı.. sabahtan beri kurmayı deniyorum olmuyor tavsiye ettiğiniz üzere eski versiyonu kaldırmıştım ve gerekli yerlerden de manuel olarak sildim msn vers. 8.1 ama yeni versiyonu download dediğimde küçücük bişi iniyor ve çalıştır dediğimde ise set up files are corrupted hatasını vermeye devam ediyor bunun üzerine az önce eski versiyonu tekrar kurdum yeniden kalırmakiçin 1.155 i ve yine belirttiğiniz yerlerdende sildim yine kuramıyorum hiçbirşey değişmedi lüten yardım rica ediyorum.. bu arada antivirüs programımda devre dışı yüklemeyi denerken buna rağmen olmuyor..
Aynen bende de öyle dosyanın tamamı inmiyor,bütün yazılanları uyguladığım halde
Eski 14-03-2007   #265 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

Banaziza adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynen bende de öyle dosyanın tamamı inmiyor,bütün yazılanları uyguladığım halde
Sizin "Tamamı İnmiyor" demeniz üzerine indirmek için linke tıkladım. Linkte ve dosyanın inmesinde herhangi bir sorun yaşamadım : )
Eski 14-03-2007   #266 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

MessengerDiscovery Live'ın en son sürümü için tıklayınız:

MessengerDiscovery Live
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messengerdiscovery
MessengerDiscovery Live 1.1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48