| | #501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live
sanırım msn 9 uyumlu discovery çıkmadı.
| |
|
| | #502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live | |
|
| | #503 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar Acaba bu çevrimdışı olanları nasıl anlayabiliriz... Discoveryde resimli anlatımda bulamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #504 (mesaj-linki) | |
birşey sorcam arkadslar neden biri bana ileti yazdıgında bir konusma sesi geliyor?o ileti yazdıgı süreç boyunca..
| |
|
| | #505 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php | |||||
|
| | #506 (mesaj-linki) | |||||
peki bu icommands penceresindeki komutlar çalışmıyor silip tekrarmı yüklemem gerekiyor yoksa kısa bir yolu varmı?
![]() Aferim bulmuşsun... Son Düzenleyen Abdullahyuksel; 14-12-2007 @ 04:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #507 (mesaj-linki) | |
benım dıscovery olmuyo ya nedeb pezı özellikleri kulanılmıyor oturum acmıs deilsiniz dioo
| |
|
| | #508 (mesaj-linki) | |||||
yukarıdakii linke tıklayarak Discovery'i kaldır sonra tekrar kur yalnız kurarken messenger kapalı olsun birde messenger 9 betayı desteklemiyor o yüzdende olabilir... | |||||
|
| | #509 (mesaj-linki) | |
ya bende şey diyo oturum açmanız gerekiyo diyo contacs yaptığımda
| |
|
| | #510 (mesaj-linki) | |
ya dostum şimdi görüntü resimlerini çalamıyorum neden olduğunu anlayamadım bende msn 8,5 u yükled,ikten sonra böyle oldu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |