Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 50

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 271.016 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Aralık 2007       Mesaj #491
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
a_27 adlı kullanıcıdan alıntı

mrb arkadaslar,

Sponsorlu Bağlantılar
ben messenger discovery live yukledim ama benim penceremi kim aciyor diye bir ileti gostermiyor. Sonra arastirdimki messenger discovery bunu yapamazmis, peki bunu yapan (yani karsiki taraf benim penceremi ne zaman actigini gosteren) baska bir program var mi? Simidlik MSN Live versyon 8.1 kullaniyorum.

wlm 8.1 - mdl 1.3 sürümlerini birlikte kullanmanız durumunda ve gerekli ayarları yaparsanız bu özelliği kullanabilirsiniz.

ayarlarda kim bana konuşma pencerisi açtı özelliğini aktif yapınız.

https://www.msxlabs.org/forum/

a_27 - avatarı
a_27
Ziyaretçi
3 Aralık 2007       Mesaj #492
a_27 - avatarı
Ziyaretçi
ama saniyorumki yaptim bunu, mesela settings'e girdim sonra alerts ve show an alert when the following happens: a conversation connection is requested'i isaretledim. boyle degilmi????
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Aralık 2007       Mesaj #493
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ama saniyorumki yaptim bunu, mesela settings'e girdim sonra alerts ve show an alert when the following happens: a conversation connection is requested'i isaretledim. boyle degilmi????

şuanki mdl sürümüde tr dil seçeneği vardır.tr yapıp daha kolay ayar işlemlerini yapabilirsiniz.

adszoh7
a_27 - avatarı
a_27
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #494
a_27 - avatarı
Ziyaretçi
tamam iste aynisini isaretlemistim turkcede. ama bu sadece ne zaman biri bana yazinca o zaman uyari geliyor, biri sadece ne zaman benim penceremi acti zaman uyari gelmiyor, ben bunu yapmasini istiyorum Msn Sad Neden olmuyor bilen var??? yada messenger discovery bunu yapmiyormu?
a_27 - avatarı
a_27
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #495
a_27 - avatarı
Ziyaretçi
birsey fark ettim simdi, benim messenger discovery'de "pencere acan kisi" diye bir ayar yok onun yerinde "bir konusma baglantisi talep edildi" ve onun altinda "kati (daha tutarli, az uyari) var???????? buraya yapistirmaya calistim ama olmadi istersen email gonderirim sana gorursun nasil birsey o zaman. acaba senin messenger discovery surunu farklimi? benimki versyon 1.3 , eger farklisa hangi versyonu kullaniyorsun bende onu yuklerim.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #496
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

birsey fark ettim simdi, benim messenger discovery'de "pencere acan kisi" diye bir ayar yok onun yerinde "bir konusma baglantisi talep edildi" ve onun altinda "kati (daha tutarli, az uyari) var???????? buraya yapistirmaya calistim ama olmadi istersen email gonderirim sana gorursun nasil birsey o zaman. acaba senin messenger discovery surunu farklimi? benimki versyon 1.3 , eger farklisa hangi versyonu kullaniyorsun bende onu yuklerim.

benim kullandığım sürümde mdl 1.3 eğer özelliği aktif yaptığınız halde pop uyarısı alamıyorsanız mdl yi silip ve tekrar yüklemeyi deneyiniz.

Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood
a_27 - avatarı
a_27
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #497
a_27 - avatarı
Ziyaretçi
olmadi yine ya ufff, sana email gonderdim oraya benim mdl uyarlar bolumu nasil cikiyor diye prnt scrn kullanip yapistirdim, bir bakarmisin lutfen... Msn Happy
by_tuannam - avatarı
by_tuannam
Ziyaretçi
9 Aralık 2007       Mesaj #498
by_tuannam - avatarı
Ziyaretçi
Ya kuRuYoRum kaRŞıma SaYFa qöRünTüLenemiYoR DiYoR SonRa Son DiYiP kaPaTıYoR kuRamıYoRum... NaSıL oLCaq ŞimDi ßu Ya Msn Confused
mortal_wirus - avatarı
mortal_wirus
Ziyaretçi
9 Aralık 2007       Mesaj #499
mortal_wirus - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar discovery i 9 da çalıştıramıyoz mu?
Twister - avatarı
Twister
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #500
Twister - avatarı
Ziyaretçi
sanırım msn 9 uyumlu discovery çıkmadı.