| | #1941 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
mrb arkadaslar sizden bi şey rica edeceğim beni listesinden silen birisiyle ilgili bilgi alınabilir mi mesela en son ne zaman online olmus v.s.
| |
|
| | #1942 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #1943 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar ben windows live messenger 8.1 kullanıyorum.Okuduğum kadarıyla 8.0 için paylaşım klasörünü silmek için yollar var.Peki 8.1 için bildiiğiniz bir yol var mıdır?Paylaşım klasörünü kaldırmak istiyorum..Teşekkürler | |
|
| | #1944 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekKaldırmak için 8.0 sürümündeki gibi aynı işlemleri yapın ve deneyin. | |
|
| | #1945 (mesaj-linki) | |
ahmet bey merhaba, keşke dediğiniz olsaydı ama olmuyor.Orda 8.0 için bi şifreli bi bilgi veriliyor ve onu çalıştıra yapıştırıyorsunuz.ama onu 8.1 için tanımıyor.Lütfen bilginiz olursa geri dönün.TEŞEKKÜRLER | |
|
| | #1946 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Slm bendede şöyLe bi sorun var msn 7.0 kuruyorum hiç bişe yok 8.0 ve 8.1 de performans %100 bilgisayar full takılıyo eskiden olmuyodu tabi ne yapmam lazım? | |
|
| | #1947 (mesaj-linki) | |
messenger 8.1 i yeni kurdum pcde vista transformation pack 6.0 var discovery x 2 kullanıyordum daha önce sorunla karşılaşmıyordum fakat discovery live yükledikten sonra sorunlar başladı.skinleri hatalı açıyor.discoveryi kurdujtan sonra windows msn açmak istediğimde hata veriyor.discovery kaldırınca rahatlıla açıyor.msni kaldırdım.8.0 sürümünü indirdim ama pcye 8.1 sürümü kuruluyor.pcyi parçalamk üzereyim.bi yardım eli ltfn....
| |
|
| | #1948 (mesaj-linki) | |
MSVCR71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. bilgisayarıma format attıktan sonra msnlive yüklemeye çalıştım ama bu hatayı verior.hiç bir msn sürümü yüklenmior.sadece windowsun kendi msnwindows dosyası çalışıor.nasıl düzeltebilirim bu sorunu?sanırım d sürücümü kaybettim formattan sonra cdyle tanıtamadım tekrar cd yok elimde acaba msn sürümleri bu yüzden mi yüklenmior?
| |
|
| | #1949 (mesaj-linki) | |
ayrıca msvcr71.dll yanında msnmsgr.exe hatası verio onu yazmayı unutmuşum acilen yardım istiorum yaa çok sıkıldım msnsizlikteeennn | |
|
| | #1950 (mesaj-linki) | |
kardeşimin msnini hacklemek istiyorum bu mümkünmü nasıl yapabilirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |