Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 197

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.848.777 Cevap: 3.874
tucker boi - avatarı
tucker boi
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #1961
tucker boi - avatarı
Ziyaretçi
suan hiçbir virüs koruma programı kullanmıyorum sadece vista yı kurdum ...

Sponsorlu Bağlantılar
msn i kuruyorum fakat otomatik çalışmıyor .. görev cubuğunda yer almıyor ..

msn.exe ye diyelim 10 defa bastım .. görev yöneticisine giriyorum işlemler kısmına baktığımda 10 tane MSN EXE var yalnız 1 tanesini görevine son veremiyorum

Alıntı
tucker boi adlı kullanıcıdan alıntı

suan hiçbir virüs koruma programı kullanmıyorum sadece vista yı kurdum ...

msn i kuruyorum fakat otomatik çalışmıyor .. görev cubuğunda yer almıyor ..

msn.exe ye diyelim 10 defa bastım .. görev yöneticisine giriyorum işlemler kısmına baktığımda 10 tane MSN EXE var yalnız 1 tanesini görevine son veremiyorum

HATA KODU vermiyor
Son düzenleyen tucker boi; 31 Mart 2007 13:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
bowbow - avatarı
bowbow
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #1962
bowbow - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaslar.benim sorum su.bilgisayarı kapatıp actıktan sonra kayıtlı olan mail adresi ve şifremi hatırlamıyo msn.8,0 kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #1963
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bowbow adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaslar.benim sorum su.bilgisayarı kapatıp actıktan sonra kayıtlı olan mail adresi ve şifremi hatırlamıyo msn.8,0 kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

adszhn7

işaretleyiniz...
bowbow - avatarı
bowbow
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #1964
bowbow - avatarı
Ziyaretçi
arkadasım o kadarını ben de biliyorum.onları yaptıktan sonra hatırlamıyo işte sorun orda.tesekkurler yinede...
tibelya - avatarı
tibelya
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #1965
tibelya - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ben vistayı kullanıyorum fakat msn gelen e maillerimi açamıyorum tıkladığımıda e posta anasayıfayı açıyor adresimi ve şifremi girdiğim halde e posta açılmıyor tekrar aynı sayfa geliyor defalarca adres ve şifremi girdiğim halde açamıyorum yardım edermisiniz teşekkürler
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
1 Nisan 2007       Mesaj #1966
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
tibelya adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar ben vistayı kullanıyorum fakat msn gelen e maillerimi açamıyorum tıkladığımıda e posta anasayıfayı açıyor adresimi ve şifremi girdiğim halde e posta açılmıyor tekrar aynı sayfa geliyor defalarca adres ve şifremi girdiğim halde açamıyorum yardım edermisiniz teşekkürler

Kullandığınız güvenlik yazılımı internet explorer'ı engelleyiyor olabilir. Ayarlarınızı kontrol edin..
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
SERDARIM - avatarı
SERDARIM
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1967
SERDARIM - avatarı
Ziyaretçi
MERABA BENİM Bİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEM GEREKİYOR BUNU NASIL YAPABİLİRİM
BlueNighT
Yasaklı
2 Nisan 2007       Mesaj #1968
Yasaklı
Alıntı
SERDARIM adlı kullanıcıdan alıntı

MERABA BENİM Bİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEM GEREKİYOR BUNU NASIL YAPABİLİRİM

Hack ile alakalı konular yasak diye biliyorum...
earnest940 - avatarı
earnest940
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1969
earnest940 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn de durumunu offline a almış bir kişiyi aslında online olduğunu anlayabilmek için bi proram yok mu?acil!
aslıoglu - avatarı
aslıoglu
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1970
aslıoglu - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar msnin son sürümünü yükledikten sonra oturum kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ne yapabilirim.
Teşekkürler.