MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 03-08-2008   #3741 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

ya madem ilgilenmiceksiniz ne diye forum açıyosunuz.bu bölümün yetkilileri nerde? bilmiyosanızda bilmiyorum deyin bari.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-08-2008   #3742 (mesaj-linki)

Merhabalar 4,5 - 5 senelik MSN Adresim Donduruldu sanırım

Birisi beni ekledi kabul ettim ve birşeyler yazdı ( Dosya yollama , Kabul etme olmadı )

Sonra MSN yi CTRL ALT DEL ile sonlandırdım. Sonra Giriş yapamadım.

e-Mail Adresime girebiliyordum bu olaydan 10 dk sonraya kadar sonra e-mailde gitti.

alterntif e-mail adresine yollayınca paroLa sıfırlama bilgilerini

parolayı değiştiriyorum ancak MSN den giremiyorum. sitesinden giriş yapmak isteyince ( e-ailime )

Bu Sorunu yazıyor.

Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.
Eski 03-08-2008   #3743 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

grnbhrgl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar benim birsorunum war msnde bir program yüklemiştim yazı için artık yazılarım sürekli
η
qa
яєη tarzında cıkıyor. KAldırmama veya düzeltmeme yardımcı olurmusunzz acill

Messenger Plus! Live scriptlerinden birini yüklemiş olmalısınız. Yüklü olan Messenger Plus! Live scriptlerine bir göz atın ve ilgili yazı stili scriptini kaldırın.

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yardım lütfen....
En son resmi WLM sürümü, WLM 8.5. Bu sürüme güncelleyip yeniden deneyin.

mervenur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn adresimi sildim sifremi biliyorum ama eski msn adresimi yeniden istiyorum sifremi veriyorum kabul etmiyor gizli sorumu bir türlü hatirlamiyorum napicami da bilmiyorum lütfen yardim edin

cevap verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Maalesef adresinizi yeniden alamayabilirsiniz. Bu konuya bir göz atın:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

sarPP_17 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhabalar 4,5 - 5 senelik MSN Adresim Donduruldu sanırım

Birisi beni ekledi kabul ettim ve birşeyler yazdı ( Dosya yollama , Kabul etme olmadı )

Sonra MSN yi CTRL ALT DEL ile sonlandırdım. Sonra Giriş yapamadım.

e-Mail Adresime girebiliyordum bu olaydan 10 dk sonraya kadar sonra e-mailde gitti.

alterntif e-mail adresine yollayınca paroLa sıfırlama bilgilerini

parolayı değiştiriyorum ancak MSN den giremiyorum. sitesinden giriş yapmak isteyince ( e-ailime )

Bu Sorunu yazıyor.

Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.
Bu tarz sunucu tabanlı problemler için MSN Support'a ulaşmanız gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıyı kullanın:
https://support.msn-int.com/eform.as...ger&ct=eformts
Eski 03-08-2008   #3744 (mesaj-linki)

sağolun cevap için ama msn 8,5 yüklicek olsam yüklerim.ben 8,1 için sormuştum .bu konuda yardım alamıcam galiba....
Eski 04-08-2008   #3745 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

sağolun cevap için ama msn 8,5 yüklicek olsam yüklerim.ben 8,1 için sormuştum .bu konuda yardım alamıcam galiba....
Buradan Windows Messenger'ın son sürümünü indirerek yükleyin:
http://download.microsoft.com/download/4/b/8/4b8b72ec-6b07-4992-be61-27581ce12ddf/mes

Güvenlik yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve o şekilde bağlantı kurmayı deneyin.
Eski 04-08-2008   #3746 (mesaj-linki)

neutralizer, dalga geçiyosunuzda benmi yanlış anlıyorum? ben bu sorunu msn 8,1 için sordum diyorum. msnin son sürümünü yüklemek isteyen yok! yüklicek olsam yüklerim herhalde.neyse bu başarısızlığınızdan dolayı forumu tebrik ederim.boşuna açmışsınız!
Eski 04-08-2008   #3747 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

neutralizer, dalga geçiyosunuzda benmi yanlış anlıyorum? ben bu sorunu msn 8,1 için sordum diyorum. msnin son sürümünü yüklemek isteyen yok! yüklicek olsam yüklerim herhalde.neyse bu başarısızlığınızdan dolayı forumu tebrik ederim.boşuna açmışsınız!
Aldığınız SIP hatası ve karşı tarafla masaüstü bağlantı kurulamaması sorunlarıyla doğrudan alakalı olan yazılım "Windows Messenger" ve beraberinde Windows XP'ye yüklenen servislerdir. Windows Live Messenger, MSN Messenger'ın 7.5 sürümünden sonraki sürümlerinin adıdır. "Windows Messenger" farklı. Sisteminizde muhtemelen eski bir sürümü mevcut. Başlat > Programlar > Windows Messenger kısayolundan çalıştırabilir, Yardım > Hakkında bölümünden sürümünü öğrenebilirsiniz. Bir önceki mesajımda verdiğim bağlantıdan son sürümüne güncellemeyi deneyin. Yaşadığınız sorunlar çözülebilir. Ayrıca bu işlemleri yaparken güvenlik yazılımınız geçici olarak devre dışı bırakılmalıdır.
Eski 04-08-2008   #3748 (mesaj-linki)

kusura bakmayın yanlış anlamışım. bu verdiğiniz link windows messenger 5.1 sürümü. benimkide buydu zaten.windows messengerdende karşı pc ile bağlantı kurulmuyo wml 8.1 ile de kurulmuyo. neyse yinede sağolun.
Eski 04-08-2008   #3749 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

kusura bakmayın yanlış anlamışım. bu verdiğiniz link windows messenger 5.1 sürümü. benimkide buydu zaten.windows messengerdende karşı pc ile bağlantı kurulmuyo wml 8.1 ile de kurulmuyo. neyse yinede sağolun.
Modeminizin markasını/modelini belirtirseniz kontrol etmeniz gereken ayarlarını söyleyebiliriz. Bu sorun büyük oranda yüksek seviyede güvenlik kullanan modem/router gibi cihazlardan kaynaklanmaktadır.

0x80ee000c - Google'da Ara
Eski 04-08-2008   #3750 (mesaj-linki)

modemin markası loopcomm (usb)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
(0x80ee000c), 0x80ee000c, 0x80ee000c hatasi, msn hata (0x80ee000c),
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40