| | #3741 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
ya madem ilgilenmiceksiniz ne diye forum açıyosunuz.bu bölümün yetkilileri nerde? bilmiyosanızda bilmiyorum deyin bari.
| |
|
| | #3742 (mesaj-linki) | |
Merhabalar 4,5 - 5 senelik MSN Adresim Donduruldu sanırım ![]() Birisi beni ekledi kabul ettim ve birşeyler yazdı ( Dosya yollama , Kabul etme olmadı ) Sonra MSN yi CTRL ALT DEL ile sonlandırdım. Sonra Giriş yapamadım. e-Mail Adresime girebiliyordum bu olaydan 10 dk sonraya kadar sonra e-mailde gitti. alterntif e-mail adresine yollayınca paroLa sıfırlama bilgilerini parolayı değiştiriyorum ancak MSN den giremiyorum. sitesinden giriş yapmak isteyince ( e-ailime ) Bu Sorunu yazıyor. Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur. İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın. | |
|
| | #3743 (mesaj-linki) | |||||
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) https://support.msn-int.com/eform.as...ger&ct=eformts | |||||
|
| | #3744 (mesaj-linki) | |
sağolun cevap için ama msn 8,5 yüklicek olsam yüklerim.ben 8,1 için sormuştum .bu konuda yardım alamıcam galiba....
| |
|
| | #3745 (mesaj-linki) | |||||
http://download.microsoft.com/download/4/b/8/4b8b72ec-6b07-4992-be61-27581ce12ddf/mes Güvenlik yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve o şekilde bağlantı kurmayı deneyin. | |||||
|
| | #3746 (mesaj-linki) | |
neutralizer, dalga geçiyosunuzda benmi yanlış anlıyorum? ben bu sorunu msn 8,1 için sordum diyorum. msnin son sürümünü yüklemek isteyen yok! yüklicek olsam yüklerim herhalde.neyse bu başarısızlığınızdan dolayı forumu tebrik ederim.boşuna açmışsınız!
| |
|
| | #3747 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3748 (mesaj-linki) | |
kusura bakmayın yanlış anlamışım. bu verdiğiniz link windows messenger 5.1 sürümü. benimkide buydu zaten.windows messengerdende karşı pc ile bağlantı kurulmuyo wml 8.1 ile de kurulmuyo. neyse yinede sağolun.
| |
|
| | #3749 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek0x80ee000c - Google'da Ara | |
|
| | #3750 (mesaj-linki) | |
modemin markası loopcomm (usb)
| |
|
![]() |
| (0x80ee000c), 0x80ee000c, 0x80ee000c hatasi, msn hata (0x80ee000c), |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |