| | #3771 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
slm arkadaşlar benim bi sorum olucaktı hani windows live messeger cep telefonuna da yüklenebiliyor ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?ayrıca diyelimki hattımız türkcell illa belirli bi model mi olması gerekiyor telefonumuzun? şimdiden tsk ler
| |
|
| | #3772 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3773 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #3774 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar.. Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi? Profesyonel biri Pc'me iznim olarak uzaktan girip bana yardımcı olan biri bu kayıtlar varsa bunlara ulaşabilir mi ? yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim | |
|
| | #3775 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekBelki kayıt oluyordur , ama pc' nize girme fikrini aklınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim.... Bilgili ve yetkili biri ilgilenir , sabırlı olunuz... | |
|
| | #3776 (mesaj-linki) | |
| |
|
| | #3777 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar msn imi 3 günöncesine kadar başlatabiliyordum panda anti virüsü kullanmaya başladığımdan beri msn imibaşlatmaya çalıştığımda direkt olarak karşıma hata raporu çıkıyo hata raporunda yazan yazı ise0xc0000005 kodlu bişi bende anlamadım nedir bu
| |
|
| | #3778 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Böyle Bi Sorunla İlk Defa Karşılaşıyorum Diyebilirim. ![]() Ben Xp Service Pack 2 Kullanıyorum Ve Bu Seri Msn Messengeri Desteklemiyor.Bakın Msn Messenger 9.0'ı Kullanıyordum 1 Ay Sonra Oda Öldü Bilgisayarda Sorun Bu Caps'te Koyuyorum ![]() Windows Live Messenger Contacts Server bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. AppName: wlcomm.exe AppVer: 9.0.1407.1107 ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 00009eec ![]() Cevap Bekliyorum Teşekkürler ![]() | |
|
| | #3779 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #3780 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Eywallah Adminim O Sürümüde Deneyeceğim İnşallah Olur Sizlere Kolay Gelsin : ) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| geçmiş iletilerim, offset 00009eec, turkcell live messenger indir, turkcell windows live messenger indir, türkcell windows live messenger indir, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |