MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-08-2008   #3771 (mesaj-linki)
alkan_820_1907
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

slm arkadaşlar benim bi sorum olucaktı hani windows live messeger cep telefonuna da yüklenebiliyor ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?ayrıca diyelimki hattımız türkcell illa belirli bi model mi olması gerekiyor telefonumuzun?şimdiden tsk ler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 09-08-2008   #3772 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

alkan_820_1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar benim bi sorum olucaktı hani windows live messeger cep telefonuna da yüklenebiliyor ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?ayrıca diyelimki hattımız türkcell illa belirli bi model mi olması gerekiyor telefonumuzun?şimdiden tsk ler
Modele göre de bulunabilir, işletim sisteminin sürümüne göre de bulabilirsiniz.
Eski 09-08-2008   #3773 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

alkan_820_1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
...ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?...
Bugün Avea'nın sitesine girmiştim, gözüme bu ilişti: Avea - Microsoft Live Messenger Operatörlerin sitelerinden detaylı bilgi alabilirsiniz bu konularda.
Eski 10-08-2008   #3774 (mesaj-linki)
volkan-msxlabs

merhaba arkadaşlar..

Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi? Profesyonel biri Pc'me iznim olarak uzaktan girip bana yardımcı olan biri bu kayıtlar varsa bunlara ulaşabilir mi ? yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Eski 10-08-2008   #3775 (mesaj-linki)

volkan-msxlabs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar..

Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi? Profesyonel biri Pc'me iznim olarak uzaktan girip bana yardımcı olan biri bu kayıtlar varsa bunlara ulaşabilir mi ? yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Belki kayıt oluyordur , ama pc' nize girme fikrini aklınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim....

Bilgili ve yetkili biri ilgilenir , sabırlı olunuz...
Eski 10-08-2008   #3776 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

volkan-msxlabs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi?
Hayır, siz istemiyorsanız kaydedilmez. Ancak Messenger Plus! yüklüyse, kendi sohbet günlükleme seçeneğini de devre dışı bırakmanız gerekir. MsgPlus!, çoğunlukla kullanıcıların haberi olmadan kayıt tutmaya başlıyor. Messenger'ın kendisinden ve (varsa) MsgPlus!'tan ilgili seçeneği iptal ettikten sonra artık kayıt tutulmaz. Daha önceden kayıtlar tutulduysa diye şu iki konumu kontrol etmenizi öneririm:
  1. Messenger'ın kendisi için: Belgelerim\Alınan Dosyalarım
  2. Messenger Plus! Live için: Belgelerim\Sohbet Günlüklerim ya da Belgelerim\İleti Geçmişim
Eski 11-08-2008   #3777 (mesaj-linki)
erkan55

arkadaşlar msn imi 3 günöncesine kadar başlatabiliyordum panda anti virüsü kullanmaya başladığımdan beri msn imibaşlatmaya çalıştığımda direkt olarak karşıma hata raporu çıkıyo hata raporunda yazan yazı ise0xc0000005 kodlu bişi bende anlamadım nedir bu
Eski 11-08-2008   #3778 (mesaj-linki)
Cyborgx

Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Böyle Bi Sorunla İlk Defa Karşılaşıyorum Diyebilirim.

Ben Xp Service Pack 2 Kullanıyorum Ve Bu Seri Msn Messengeri Desteklemiyor.Bakın Msn Messenger 9.0'ı Kullanıyordum 1 Ay Sonra Oda Öldü Bilgisayarda Sorun Bu Caps'te Koyuyorum

Windows Live Messenger Contacts Server bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

AppName: wlcomm.exe AppVer: 9.0.1407.1107 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 00009eec

Cevap Bekliyorum Teşekkürler
Eski 11-08-2008   #3779 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

erkan55 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar msn imi 3 günöncesine kadar başlatabiliyordum panda anti virüsü kullanmaya başladığımdan beri msn imibaşlatmaya çalıştığımda direkt olarak karşıma hata raporu çıkıyo hata raporunda yazan yazı ise0xc0000005 kodlu bişi bende anlamadım nedir bu
Antivirüs programınızı devre dışı bıraktığınızda oturum açabiliyor musunuz? Güvenlik ayarlarının varsayılanda olduğundan emin olun.

Cyborgx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Böyle Bi Sorunla İlk Defa Karşılaşıyorum Diyebilirim.

Ben Xp Service Pack 2 Kullanıyorum Ve Bu Seri Msn Messengeri Desteklemiyor.Bakın Msn Messenger 9.0'ı Kullanıyordum 1 Ay Sonra Oda Öldü Bilgisayarda Sorun Bu Caps'te Koyuyorum

Windows Live Messenger Contacts Server bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

AppName: wlcomm.exe AppVer: 9.0.1407.1107 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 00009eec

Cevap Bekliyorum Teşekkürler
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümünü yükleyin. Resmi son sürüm budur.
Eski 11-08-2008   #3780 (mesaj-linki)
Cyborgx

Eywallah Adminim O Sürümüde Deneyeceğim İnşallah Olur Sizlere Kolay Gelsin : )
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
geçmiş iletilerim, offset 00009eec, turkcell live messenger indir, turkcell windows live messenger indir, türkcell windows live messenger indir,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40