| | #951 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekProgram'ın süre'si dolduğu için register etmenizi istiyor, yukarıda verdiğim bilgileri uygulayın.. Dosya'ları silerken hata verirse CTRL + ALT + DEL yaparak işlemi sonlandırın ve dosyaları silin.. | |
|
| | #952 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Bu Programi Deneyin -> http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...or-fixer-hata- bu programı da denedim.fix işlemi başarıyla tamamlanıyor.ama msn e bağlandığımda yine aynı 80048820 hatasını werio.bağlantı bölümünde yine net messenger service bağlantınız yok msjı war.sanırım çözülemicek bu hata... | |
|
| | #953 (mesaj-linki) | |||||
Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin. | |||||
|
| | #954 (mesaj-linki) | |
Merhaba; Çok canımı sıkan bir derdim var. İnternette aramadığım yer kalmadı bu forumu da epeyi okudum ama bulamadım, sanırım pek görülen bir sorun değil. Uzun zamandır boğuşuyorum ; lütfen yardım edin...Windows Live 8.0.0812 kullanıyorum. Zaten kayıtlı beta tester olduğum için çok uzun zamandır Live Messenger kullanıyordum ama uzun zamandır şöyle bir sorunum var; (Plus!Live ve Mess.be patch kullanıyordum herşeyi silip sadece live messengeri yükledim çözülmedi) Messengerde login olduğumda kişisel iletim siliniyor ve görüntü adım da bundan neredeyse 3 ay önce yazdığım bir ada geri dönüyor, kullanıcı adları için koyduğum nicname lar da yok oluyor. 5 dakika içinde nicknameler geri geliyor yani ayarladığım hale; görüntü adım bazen en son kullandığım ada geliyor bazen gelmiyor, kişisel iletim ise her seferinde siliniyor. Delirmeme çok az kaldı, yardım bekliyorum! Teşekkürler | |
|
| | #955 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek![]() Secenekler > Güvenlik Resimde Anlattigimi Yaptiktan Sonra Sorununuz Devam Ederse Messenger'inizi Onarin : Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Ayrica MessengerDiscovery Yüklü mü? Yüklüyse Saatin Yanindaki Messenger Sembolüne Sag Tiklayin, "Nickname Gecmisi" Secin ve Eski Nickname'lerinizi Silin. | |
|
| | #956 (mesaj-linki) | |
Hızlı cevap için teşekkür ederim ama maalesef olumlu cevap veremeyeceğim. Ms discovery yok zaten. dediğiniz kutu bende işaretli değildi onu işareteldim, bu kullanıcı adı sorunumu çözdü. sonra onarma yaptım dediğiniz kutudan onayı kaldırdım onaylayıp denedim ama bir türlü kişisel iletimin saklanması gerçekleşmedi. şu an tek umudum, başvurduğum 8.1 beta testerlığını almak. umarım bir çözüm öneriniz daha vardır | |
|
| | #957 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #958 (mesaj-linki) | |
|
aynı sorun bendede var ( nıckımı degıstıremıyorum avatarım degısmıyor kapatıp acınca eskı halıne gelıyor deepfrezee de yuklu degılll nolur yardımmmmmm (((YUKARDADA YAZDIGIM GIBI MSN LİVE YUKLEDIM PLUS LIVE YUKLEDIM SONRA DISCOVERY LIVE YUKLEDIM TIKIR TIKIR HERSEY CALISIYORDU 3 4 GUN GECTI VE MSN GORUNTU ADIMI DEGISTIREMYIORUM DISCOVERYLE DEGISTIRIYORUM AMA GIRIP CIKINCA GENE MSNI ILK ALDIGIM GUNLERE NICKIM GERI DONUYOR AVATAR RESMI KOYUYORUM CIKIP GIRIYORUM KAYBOLUYOR... SU SIRALARDA BIR KAC ARKADASIMIN MSNINDEN SILINIYORUM KENDILERI SILMEDIGI HALDE BENIM MSN ADRESIM ONLARIN MSN ADRESINDEN SILINIYOR MSNDE HAYALETLER DOLASIYOR SANIRMI ANLAMADIM GITTI BIR TURLU YARDIM EDIN NAPMAM GEREKIYOR MSN ADIMI NASIL DEGISTIRICEM (((((((((
Son Düzenleyen Blue Blood; 29-08-2006 @ 14:40. | |
|
| | #959 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek msn live programında discowery çalışırmı tşk ederiim
| |
|
| | #960 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekÖncelikle Saat'in Yanindaki MessengerDiscovery Simgesine Sag Tiklayin -> ![]() Ordan "Nickname Gecmisi"ni Secin. ![]() Resimde Gördügünüz Gibi 1 Pencere Acilacaktir. Eski Nickname'lerinizin Sol Tarafinda Bulunan Tarihlerine Tiklayarak Arsivden Kaldirabilirsiniz. ![]() Diger > "Hareketli Kisi Adi Özelligini Ac" Isaretliyse, Isareti Kaldirin. ![]() Ayrica Üstteki Mesajlarimi da Okuyun, Ayni Sorunun Cevabi Orda da Yaziyor.
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |