| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız sonra MSN Teknik Destek/Bilgiler forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. MSN Messenger (Windows Live Messenger), Windows Messenger ve Hotmail ile ilgili tüm sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz ![]() Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın. Kullandığınız Messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi... (anti-virus, firewall) (MSN) Hizmet Durumu: Service Status Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:44. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek
Selamlar Arkadaslar Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı Yardımcı Olursanız Sevinirim Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:45. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek Görüntülü görüşme yaptığınız birinin web kamerasını kaydetmek için forum'umuzda arama yapıp ilgili konuyu bulup programı edinebilirsiniz. Karşınızdakinin haberi olmadan kamerasını açmanın bir yolu yok maalesef. (hack-hacking materyallerini barındırmıyoruz) Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:46. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar 1. yıllarca once kendı adıma maıl adresı almaya calısmıstım ama suanda o adresı nasıl gerı alırm yardımcı olursanız sevınırım gızlı soruyu hatırlamıyorum baskası da kullanmıyor buyuk bır ıhtımal maıl attım msn ye ekledım tık yok o adresı nasıl alabılrım 2.msn de gmail kullanıyorum ama sanırım tam anlamıyla verım alamıyorum gelen maıller ıletı gelmıyo yenı mesaj yazmam gerktıgınde de outlooka gıdıyo bunları nasıl cozebılrım tesekkurler Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:49. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Size Gelen Mailleri İleti Olarak Sadece hotmail ve msn hesaplarında görebilirsiniz.. Gmail veya başka bi mail kullananlar mail adreslerinin web sitelerinden bakacak öyle bi desteği yok daha MSN Messengerın.. Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:50. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Bu yazılımı indirip kurun ve her makinayı açtığınızda ekrana gelen Gmail kullanıcı adınızla şifrenizi girin :... program arka kısımda çalışacak ve saat barın orda açık mavi renkte bir zarf ikonu belirecek Gmail inbox'unuza mesaj düştüğünde anında sizi uyaran bir yazı çıkacak sağ altta saatin üstünde ve açık mavi zarfın rengi lacivert olacak ve zarfı tıklasanız doğru inbox'unuz hazır karşınıza gelecek :.. ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim :.... UYARIDIR ...! şayet çoklu kullanıcı yani bir network ağ bağlantısı olan yerde çalışıyor ve kullanıyorsanız tavsiye etmem:... sadece evdeki şahsi bilgisayarınızda kullanın :... malüm bir dalgınlıkla mektuplarınız başkası tarafından okunabilir > saygılar Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:51. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var. ÖRN: (xxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım. Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK.... Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:52. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Morrigan; 10-12-2006 @ 18:52. | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
|
Eğer Winamp Programını Kullanıyorsanız Buyrun : (MSN) Messenger Winamp Eklentisi | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
|
Alternatif: Handwriting Plugin - El Yazısı | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live messenger al, msn gelen mailler, msn hizmet durumu, msn messenger kayıt, windows live messenger kayıt, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |