Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 3

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.808.883 Cevap: 3.874
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2005       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zeki hoca adlı kullanıcıdan alıntı

HERKESE MERHABALAR MSN 7,5 SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM YA OTURUM AÇAMIYORUM AÇSAM BİLE KİŞİLERDEN BAZILARINDA DONUP KALIYOR BAZI KİŞİLERE WİNK GİDİYOR BAZEN HİÇ AÇILMIYOR PROĞRAM YANIT VERMİYO DİYOR YENİ YÜKLEME YAPTIM MSN BU SIRALAR SORUNLUMU SORUN BENİM PC DEMİ ACABA BİLEN VARSA BİR EL ATIVERİRSE SEVİNİRİM HA ADRESİM TTNET UZANTILI ONDAN OLABİLİRMİ...

Çok fazla smiley veya gözkırpması varsa bilgisayarı kasabilir kaldırın bilgisayarı rahatlatın eklentilerden veya farketmediğiniz bi programdan kaynaklanabilir sistemi ve msn'i yapılandırın.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
ege-akdeniz adlı kullanıcıdan alıntı

msn 7.5.0311 kullanıyorum ,msnde karşı tarafa gönderdiğim ifadeler msnde verdiğim isim olarak çıkıyor ,şekil çıkmıyor, msn discoweryx2 ve stuffplug-ng yükledikten sonra bu sorun gündeme geldi nerede hata yapmış olabilirim

MSN Messengerı Kaldırın Eklentileri Silim Klasörleri Kalmış İse Onlarıda Silin Yeniden Temiz Bi Şekilde Kurun ve Smileyleri Kaldırın Yeniden Yükleyin.

Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı

YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER AMA ASLINDA DÜZELMEDİ, SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPTIM HERŞEYİ YENİDEN YÜKLEDİM ANCAK ÖYLE OLDU. BİRKAÇ GÜN ÇALIŞTIKTAN SONRA ŞİMDİ YİNE AYNI HATAYI VERMEYE BAŞLADI. BEN DE ONU KALDIRIP MESSENGER 7,0 KURDUM BUGÜN. ŞİMDİ O DA 80070190 KODLU HATAYI VERİYORRRRMsn Sad BU MSN BENİ SEVMİYO HERALDE. NE YAPABİLİRİM LÜTFEN YARDIMMsn Cry

Sorununa Çözüm Aşağıdaki Linkte Ancak İngilizce? Sen Bi İncede Eğer Anlamadım Dersen Türkçe Mealini Veririz Sorununa Çözüm Buluruz..

http://www.msn-problems.com/solve-msn-messenger-problem/sign-in/msn-7/msn-messenger-sign-in-80070190.php

hakand - avatarı
hakand
Ziyaretçi
1 Kasım 2005       Mesaj #22
hakand - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben eski msn i kaldırmak istiyorum.............
nasıl yapabilirim.regedite bi şeyler yazıyoduk onu unuttum.yardım ederseniz sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
1 Kasım 2005       Mesaj #23
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Windows Messenger'ı kaldırmak için:

Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove ENTER
Son düzenleyen NeutralizeR; 15 Şubat 2006 11:14
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
festo - avatarı
festo
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #24
festo - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar x2 yi kurdum çalıştı fakat bazı özellikleri çalışmıyor mesela kişiler çevrim içi bilgisi**kişi listesi yöneticisi tıkladığımda çevrimiçi deilsiniz diyor çevrim içiyim ayrıca x logosu msn'imde çıkmıyor ayarlardan göster dememe rağmen çıkmıyor !imitate komutuda çalışmıyor...
styla_deluxee - avatarı
styla_deluxee
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #25
styla_deluxee - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim sorunumda çoklu oturum açamıyorum..daha önce yine burdan indirdiğim yamayı kullanıyodum ve sorunsuz şekilde açabiliyodum ama bi kaç gün önce mess patch yükledim ve çoklu oturum aılmıyo artık Msn Sad(yamayı kaldırdım tekrar yükledim olmuyo napmalıyım yardııımmm
Aykut_K - avatarı
Aykut_K
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #26
Aykut_K - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn ismini yani görünen nick i (@hotmail.com bölümünü değil) 500 karektere kadar çıkarabiliyomuşuz bunu nasıl yapcaz bi yardım edin ya lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5

^ Yukarıdaki sayfadan Coklu Oturum Açma hakkında bilgi edinebilirsiniz....
Son düzenleyen Blue Blood; 2 Kasım 2005 19:57
zemheri - avatarı
zemheri
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #28
zemheri - avatarı
Ziyaretçi
msn 7.0 yuklemek icin bir adres verirmisiniz...
atilganoez - avatarı
atilganoez
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #29
atilganoez - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim de msn 7.5 de sorunum var karşı taraf benim görüntü resmini göremiyor karşı tarafın msn si de 7.5 neden acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim
furkan35 - avatarı
furkan35
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #30
furkan35 - avatarı
Ziyaretçi
benimde yazılarım gitmemesiyle ilgili bi sorunum var...mesela birşey download yapıyorum ve o anda birisiyle konsuyorum ama bi baskasıyla konusamıyorum yazılrım iletilmiyoo veya aynı şey cam acıkken de oluyoo ancak yaptıgım işlemleri durdurursam düzeliyo ve kullandıklarım da msn 7.5.0311 , msgplus 361 ve msgdiscoveryx 2.0.0 yani bunların da bi etkisi olabilir mi daha onceden böyle bi sorun yoktu..yardımcı olursanız sevinirim....