Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 316.578 Cevap: 1.757
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı. Ancak hiçbir şey mali alanda elde edeceğiniz başarıların yerini tutmayacak. Övgüyü gerçekten hak ediyorsunuz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Tabiki böyle bir durumda sağlığınızın da iyi olmaması düşünülemez.
Sponsorlu Bağlantılar
akasya - avatarı
akasya
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #43
akasya - avatarı
Ziyaretçi
Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)
aslan
Sevgilinizin ilişkinizle ilgili rahatsızlıkları var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir. Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz. İş ortamınızda güvensizlik kaynağınız olarak gördüğünüz bu kişiyi dikkatle izlemeniz yararlı olabilir. Harcamalarınızda yapacağınız küçük bazı fedakarlıklar olumlu sonuçlar doğuracak. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #44
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Aslan burcunun özellikleri şunlardır
Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir. Doğallığı, neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekim gücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur. Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten krallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet hırsı, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları artarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaş etkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.

Şaşırtıcı olan Aslan insanlarının büyük problemleri çözerken bile, sakinliklerini çabuk kaybetmeleridir. Kendilerine verdikleri değere bağlı olan ve her problemi çözmelerine yarayan güçlü azim, onları gıpta edilecek derecede hoş gösterir. Canlıları anlama ve dikkatlerini her şeyin özüne yöneltme yetenekleri vardır. Bu özelliği onu korkulan bir eleştirmen yapar. Gözüne batan her şeyi acı alaylar, yaralayıcı sözler ve en iyi durumda kırıcı bir imayla acımasızca eleştirecektir. Eleştirileriyle bir insanı kırıp kırmadığı onun için önemsizdir. Başka bir fikrin doğruluğunu kabul etmemekte direnir. Onun kararları "hatasızdır." Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler, bazılarına fazla gelebilir ve bu yönüyle sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez. Ayrıca hakimiyet hırsı, ilk bakışta anlaşılmasaydı gizli kalabilirdi. Aslan başka türlü yapamaz. Her şeye ve herkese hükmetmelidir. Bu da onunla ilişkiyi zorlaştırır. Öte yandan çok duygusaldır. Eğer birisi ondan şüphelenmeye veya yeteneklerini sınamaya kalkarsa, hemen yakıcı cevaplarına maruz kalır. Bu tür bir yaklaşım onu çok derinden yaralayacak ve tepkisi herkesi şaşırtacak kadar sert olacaktır. Ama ümitsizliği uzun sürmez, çünkü temel yapısı iyimserdir. Yaşama sevinci yüzeye çıkar. Sevdiği ve kendisini seven sadık insanı ortada bırakmaz. Dürüsttür, eğilimlerini bilen birisi, ona güvene bilir. Kendini feda etme derecesine varabilen iyi kalpliliği, verdiği sözlerden anlaşılabilir.

İnsanları tanıma konusunda pek iyi değildir. Saf, çocuksu olabilir. Kötü niyetli insanlar tarafından kullanılma veya aldatılma tehlikesi içindedir. Yalancılar ve sahtekâr işadamları için, o iyi bir kurbandır, onun iyi şöhretini ve güvenilir kişiliğini kullanarak herhangi bir kirli işe onu bulaştırmak isteyebilirler. Aslan insanları "hayatını sanat gibi yaşayanlara" hayrandırlar. Ama sanatla basitliği birbirinden ayırt edemezler. Onlara uymayan şeyleri taklit etmeye çalışırlar. Bu yüzden ciddi sorunlarla karşılaşabilirler. Aslan insanı, esprili, girişken ve konuşkan bir dosttur. Şehrin gizli ama seçkin yerlerini bilir ve en iyi yemeğin nerede yenilebileceği, en ilginç insanların nerelere gittiği gibi konulardan haberdardır. .Onu sanat olaylarında, antika dükkanlarında ve bit pazarlarında görebilirsiniz, buraları iyi koku alan burnuyla bulur. Güçlü kişisel cazibesi ve doğal çocukçuluğu yeni insanlarla tanışmasını kolaylaştırır. İnsanlar onun dostluğunu ararlar. Bir Aslanla arkadaş olmak herkes için kazançtır. İyimser canlılığı, etrafına da bir ferahlık yayar. Huzuru, kendine güveni ve gücünden kaynaklanır. Sakinlik kaynağı olan kendine güveni, bazen kendine fazla değer verme ve kibire dönüşebilir. Bunun için onu ciddiye alan ve eleştirme cesareti olan arkadaşlar, seçmesi önerilir. Kibrinin ve gururunun tehlikeli sınırlarını aşmayı biliyorsanız, uzun tartışmalardan sonra yanına yaklaşabilirsiniz. O zaman mantıklı biri olabilir. Hırsına bağlı olan bitmek bilmez enerjisi, işte ve özel hayattaki başarısının temelidir. Bir şeyi ele alış biçimi, yapılaşmış yetenekleriyle birleşerek, ona doğuştan gelen bir lider kişiliği verir. Aslan insanları gerekirse inisiyatifi ele alırlar. Dizginler ondayken, hiçbir şey kötü gitmez. Onun için sorumluluk taşımak bir zahmet değildir ve "her şey iyi gitmeli" fikri, en zor durumları bile kolayca halletmesini sağlar. Ayrıca olayları büyütmeyi severler, ne zor bir işle uğraştıklarını gösterip hedefledikleri ilgi ve takdiri toplamak isterler. Birisi ona yardım teklifinde bulunursa, gururu yüzünden reddedecektir. Böyle bir olay onun için yerin dibine geçmek gibidir. Aslan insanları, genellikle çok aktif ve dinamiktir. Fakat avare ve tembel bir şekilde vakit geçirmeyi de onlardan iyi kimse beceremez. Uzun uzun "keyifli tembellik" yapmaları olasıdır. Hassas ve gururlu ruhlarını iyileştirmek için gerekirse hile yapabilirler.

Aslan burcu gücünü ve motivasyonunu fikirlerinden alır. Bir şeyden tam emin değilse veya kendinden şüphe ediyorsa, içindeki itici güç eksik demektir. Aslan insanları, aile kurmaya karar verirlerse, dürüst, iyi kalpli ve sevgi dolu bir koca ve ebeveyn olurlar. Yine de devamlı haklı olma iddiasına ve hakimiyet hırsına eğilimlidirler. İş hayatında durumları o kadar iyi değilse ve sosyal itibar sorunları varsa, dört duvar içinde gerçek bir despot olabilirler. Ama bu istisnadır. Aile üyeleri; özellikle çocuklar, hangi yoldan onun kalbine ulaşabileceklerini hemen öğrenirler. İlgi odağı olup eğilimlerinden emin olunduğu ve öğütleri dinlendiği sürece, çok uyumludurlar.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 02.03.2007 , Cuma


Bugün, aşk, kendinizi ifade gücünüz, yaratıcılığınız açısından şanslı birgün olacaktır. Nasıl biri olduğunuzu sevdiğiniz insana net bir şekilde göstereceksiniz. Nelere sahip olduğunuz hakkında iç gözlemde bulunacak ve kendinizden hoşnut kalacaksınız. Yaşamdan keyif alacak ve içinizdeki çocuğun sesini duyacaksınız. Sevdiğiniz kişi bugün sizin ifade gücünüze hayran kalacaktır. Günü neşe içinde karşılamalısınız. Spontan tepkilerinizle bulunduğunuz ortama yenilikler ve güzellikler katacaksınız. Sözel ifadenizin güçlü enerjiler altında oluşu duygularınızı kolayca dile getirmenizi sağlayacaktır.

Bugün, analiz yeteneğiniz sayesinde olayları gayet açık algılayacak ve yargılama gücünüz sayesinde kim haklı kim haksız kolayca tesbit edeceksiniz. Konuşmak, olan biten ne varsa sevdiğiniz insanla paylaşmak ve onunla rahatça akıcı tarzda iletişim kurmak bugün çok kolay olacaktır. Davranışlarınız ve ilginizle partnerinize özel duygular yaşatacaksınız. Bugün, gözlerinizde aşkın ve mutluluğun ifadesi olan ışıltılar görülecek. En içten gelen samimi duygularınızla güne merhaba diyebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 03.03.2007 , Cumartesi


Bugün, parasal konular fazlasıyla gündeminizi oluşturacaktır. Güvenliğiniz açısından maddi durumunuzu iyileştirecek ve çok daha iyi bir duruma getirecek düşünceler içinde olabilirsiniz. Para ile ilişkinizde becerikli olmanız gerekebilir. Genel anlamda para kazanma konusunda ne yapacağınıza karar vermeniz ve cesaretle gerçekleştirmeniz lazımdır. Bu nedenle ilgi alanınız ve merakınız hem bu konuyla alakalı birgün geçirebilirsiniz. Nasıl daha güven içinde yaşayabileceğinizi ve neler yaparak finans güç elde edebileceğinizi planlayabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu kesinlikle gerçekçi düşünmek olmalıdır. Kısa yoldan ya da bugüne dek hiç bilgi sahibi olmadığınız bir alana kayarak bunu yapmayınız. Çünkü sonucu hiç ummadığınız şekilde gerçekleşebilir.

Bugün, maddi açıdan kurnazca düşünebilir ve size destek olabilecek kişilerden yardım isteyebilirsiniz. Ya da maddi güvenliğinizi sürekli iyi halde tutacak yeni bir proje için kolları sıvayabilirsiniz. Fakat bu proje için finansal olarak desteğe ihtiyacınız olacağından, size yardımı dokunacak kişilerle irtibata geçmeniz gerekecektir. Düşündüğünüz iş, insanlara direkt olarak hizmet amaçlı olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, kişiliğiniz ile duygularınızı dengelemeye çalışmalısınız. Bugün karşı cinsle olan ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Aynı zamanda aile bireyleri ve otorite konumundaki insanlarla da çatışmak olasıdır. Duygusal konular üzerinde ego çatışmaları bu anlaşmazlıkların nedenidir. Fiziksel canlılık bugün zayıf olabilir, bu nedenle gerginlikleri azaltmaya bakınız. Kendi görüşlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin bakış tarzlarını öğrenin. Kendi gerçek duygularınızı biraz devre dışında bırakmakta fayda var. Duygusal baskılar objektif ve önyargısız davranmanıza engel olabilir.

Bugün güç mücadeleleri olasıdır. Sizin üzerinizde baskı ile isteklerini gerçekleştirmek isteyenlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Veya sizin egonuzu başkaları üzerinde baskı aracı olarak görüp rahatsız olanlarla çatışabilirsiniz. Uzlaşmaya meyil gösterin ve denge oluşturmaya bakın. Değişime açık iseniz dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bu sırada bencilliğinizi tamamen soyutlamaya bakın. Bugünkü yoğunluğunuz yüksek olabilir. Kibir ve gurur gibi duygularınızı kontrol altında tutarak günü geçirmekte fayda var. Gerçekçi olun ve başkalarına hükmetmemeye çalışmanızı tavsiye ediyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, son günlerde meydana gelen tersliklerin ve gecikmelerin neden olduğu keyifsizliğin bitiş günü olacaktır. Enerjiniz yeniden yükselişe geçecektir. Bunun sevinci içinde güne merhaba diyebilirsiniz. İyimserliğiniz artacak ve verdiğiniz sözleri yerine getirdiğiniz gibi, dış görünümünüzdeki enerji insanlar tarafından rahatlıkla gözlemlenecektir. Kendinize olan güveniniz artacak, kuşku ve kuruntularınızdan arınacak ve pozitif etkiler altında sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz. Kanuni konularda başarı ve yöneticilikle alakalı meselelerde olumlu çalışmalar gerçekleştireceksiniz. Ayrıca karşı cins tarafından oldukça beğenilecek hatta yeni bir arkadaşlık teklifi alacaksınız.

Bugün, içgüdüsel olarak insanlara kendinizi nasıl sevdireceğinizi ve kendinize nasıl bağlayacağınızı bilecek kadar enerji dolusunuz. Düşünceli oluşunuz ve kibar davranışlarınızla çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görecek ve aranılacaksınız. Çekici görüntünüz size ayrı bir değer kazandıracak ve siz son günlerin yorgunluğu ve tersliğini üzerinizden atacaksınız. Modayı takip etmek, lüks şeyler satın almak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelere katılmak gayet kolay olacaktır. sevdiğiniz ya da değer verdiğiniz herkese karşı şefkatli ve yardımsever olacaksınız. Duygularınızı dengeli ve kendinize olan inancınızla güzel bir gün geçireceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 06.03.2007 , Salı


Bugün, sosyal hayatınızı yakından ilgilendiren her konuda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Açık sözlü davrandığınız için, bu durum diğer insanlar tarafından rahatsız edici bulunabilir. Ama siz bunu pek önemsemeden tavırlarınızı aynen sürdürmekten yana olabilirsiniz. Hayır dediğiniz hiçbir konuda geri adım atmaktan yana olmazsınız. Toplumla yakından olan tüm ilişkilerinizde, karşınızdaki insanı tanıyın yada tanımayın, kendinizi olduğunuz gibi içinizden nasıl geliyorsa o şekilde davranır ve sizi tuhaf bulanları da tersleyebilirsiniz.

İşinizle yakından ilgili konularda da gerginlikler yaşanabilir. İşinizin gerekleri size sıkıcı ve gereksiz gelebilir. Dürtüsel davrandığınız için kendinizi ayarlamak gereği de duymazsınız. Kendinizi işinize vermektense sözel olarak taleplerde bulunarak kendinizi güven içinde hissetmek istersiniz. Sözel ifadeniz özellikle çevrenizdeki kadınlara karşı sertleşebilir. Kendinizden küçüklerle anlaşmanız zordur. Onları şımarıklıkla suçlayabilir ve itici olduklarını direkt olarak yüzlerine söyleyebilirsiniz. Kısa yolculuklarınızda olumsuz durumlar yaşanabilir. Hesapta olmayan tatsızlıklara karşı tedbirli olmanız faydalı olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, ailenizi ilgilendiren her konu sizin için önemli olacaktır. Her zaman önem verdiğiniz ailenize karşı yine saygılı, dürüst ve cömert davranacaksınız. Düşünceli ve saygılı davranarak onların mutlu olması için bugün elinizden ne gelirse yapacaksınız. Estetik, sanatsal zevklerinizi evinizi güzelleştirmek için kullanmak arzusuyla alışveriş yapabilirsiniz. Bugün çok sevdiğiniz dostlarınızı evinizde ağırlamak hoşunuza gidecektir. Huzurlu ve zevkli bir ortamda yaşama arzunuz bugün yoğun olarak görülecektir.

Evli olanlar, bugün eşlerine karşı düşkünlüklerini belli edecek ve onların gönlünü almak için ellerinden geleni yapacaklar. Varolan problemleri bugün halledebilme gücünüz yoğun olacak. Bundan yararlanabilirsiniz. Kendinizi hoşa gidecek şekilde sunarak onun gönlünü alabilir ve hayranlığını kazanabilirsiniz. Ebeveynlerinizi bugün arayarak yada evinizde ağırlayarak hoş bir ortam yaratabilirsiniz. İsteklerinizi çekiciliğinizi kullanarak başaracağınız harika bir gün olacaktır.

Aslan - 08.03.2007 , Perşembe


Bugün, sizin üzerinizde kontrol kurmaya kalkan insanlara karşı hazırlıklı olunuz. Hiç istemediğiniz halde onlarla çatışabilir ve sözlü tartışmalara girebilirsiniz. Düşünceleriniz başkalarına itici gelebilir ve siz yine de bildiğinizi söylemekten geri durmayabilirsiniz. Kendinizi güçlü gösterme isteğiniz yoğundur. Size saygı göstermeyen, fikirlerinize karşı çıkan kişilere karşı kırıcı davranabilir ve aynı şekilde karşılık görebilirsiniz. Günboyu depresif ve melankolik bir havanız olabilir. Sizi tanımayan kişiler bundan oldukça rahatsızlık duyacaklardır.

Çevrenizde oluşan olaylar karşısında ve insanları değerlendirirken genel anlamda içgüdüleriniz ön plandadır. Aşırı kıskançlık hisleri içinde bazı durumlara gereğinden fazla tepki verebilir ve bunun nedenleri hakkında hesap vermekten uzak durabilirsiniz. Yargılarınız serttir ve kesinkes kabul edilmelidir. Bir zehir küpü gibi olduğunuzu söylemek demek daha doğru olacaktır. Bazı anlarda çok sevdiğiniz birşeye bile ters davranabilirsiniz. Sizi yakından tanıyan ve çok seven kişiler buna anlayış göstereceklerdir. Fakat diğer kişilerle olan işlerinizde bu durum sorunlara yol açabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar