Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 316.585 Cevap: 1.757
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 06.02.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, tanıdığınız insanlarla ve dostlarınızla birarada olmak size keyif katacaktır. Kendinizi, yakın çevrenizde, alıştığınız ortamlarda bulunduğunuzda güven içinde hissedebilirsiniz. Duygularınız yakın çevrenizden edindiğiniz bilgiler ve algılarla değişiklik ve huzursuzluk göstermeden, ortak bir nokta elde edebilecek ve alışkın olduğunuz her detay size huzur verecektir. Eğer bugün, yabancı bir çevreye girme zorunluluğunuz olursa, kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Hep kendi alanınıza ve insanlara doğru çekildiğinizi ve böyle daha rahat olduğunuzu kendi kendinize bile söyleyebilirsiniz.

Bugün, hafıza gücünüz, hayal gücünüzle birkeşerek zihninizi berraklaştıracaktır. Böylece huzursuz olduğunuz konularda duygusal olarak kendinizi özgür hissedebilirsiniz. Eskiye ait her konuyu, yenileştirme ve güzelleştirme çabanız da bugünkü enerjiler altında kolaylaşacaktır. İlişkinize bakış açınız ise daha mantıklı ve daha fazla ciddiyet taşıyacak, karşınızdaki kişinin size olan ilgisi ve övgüleri karşısında kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bugün yapacağınız görüşmelerde, insanların hal ve tavırlarına daha esnek bir görüş açısıyla bakacak, ve yargılarınızda, kendinizden çok her iki kişinin de yararına olacak şekilde düşünmeyi tercih edeceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 07.02.2007 , Çarşamba

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, mücadele tarzınız yakın çevrenizle birebir ilişkiler içinde gerçekleşecektir. Deneyim alanınız iletişim ve haberleşme konularıdır. Değişkenlikler ve kararsızlıklar, işinizin önünde engeller oluşturabilir. Bilinçaltınız gayet hareketli ve olumlu enerjiler altında olacaktır. bu durum doğal olarak zor olan tüm işlerinizde size enerji verebilir. Ruhunuza uygun etkiler altında olduğunuz için de kolaylıkla işlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Burda dikkat etmeniz gereken konu, kendinize ve sağlığınıza dikkat etmek olmalıdır. Fazla yorgunluktan ve stres altında kalmaktan uzak durmanızı öneriyorum.

Bugün, yakın çevrenizle olan iletişiminiz yoğun, “hani her kafadan bir ses çıkıyor” misali bir durum söz konusu olacaktır. Aslında kendi içinizde kimi zaman tembellik yapma isteğiniz yoğundur. Ama bir yandan yüksek enerjiniz nedeniyle işlerinizi biran önce üstesinden gelerek dinlenmek isteyebilirsiniz. Bugün sizin için önerim hevesle ve istekle çalışırken, iş yaptığınız kişilerle aranızda oluşabilecek uyumsuzluklar karşısında her zamanki gibi anlayışlı olmanızdır. Rekabet, çatışmadan uzak kalarak kendinizi kabul ettirme enerjinizden yararlanmalısınız.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #23
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
Aslan-08-02-2007 -PerşembE
Bugün, iyimserlik hisleriniz çok yüksek olacaktır. Fakat bunun asla abartıya kaçmasına izin vermeyin. Yaşamla ilgili beklentinizde fazlasıyla umut oluşunun altında sanki biraz korku var gibidir. Hani herşeyin iyi olmasını istersiniz ama bazı durumlar tam beklediğiniz gibi değildir ve siz bu durum karşısında sırf kendinizi mutlu hissetmek adına, herşey harikaymış gibi düşünürsünüz ya, işte onun gibi bir durumdur bu. O nedenle gerçekçi gözle baktığınızda gördüğünüz ne ise, ona göre düşünmenizde fayda var. zorunluluklar karşısında elde etmek istedikleriniz ve yaşamın size şu ara yüklediği problemler karşısında hayal görmektense gerçeği net gözlemle belirleme zamanıdır. Bu durumda en önemli olan şey kendinize olan güvenininizi yüksek tutmak ama gerçekçi de davranmak olmalıdır.

Bugün, şüphecilik ve kuruntu sizi sarabilir. Kendinizi beğenmek ve de beğenilmek isteği içinde olabilirsiniz. Kibirlilik yada kendinizi üstün görme eğiliminizi belirli bir sınırda tutabilirsiniz bu doğaldır ki iyi birşeydir ama bunu abartıya kaçırırsanız sonunda hayalkırıklığı sizi bulacaktır. Koşullarınızı ve durumunuzu iyi değerlendiriniz. Bankalarla yada mahkemelerle ilgili sorunlar karşısında dikkatli olunuz. Geciken ödemelerinizi özellikle halletmeye çalışınız
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #24
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007 Cuma
Bugün, ailenizle aranızdaki ilişkiler açısından sakin olmanız gereken etkiler altındasınız. Sizin düşünceleriniz onlarla uyuşmadığı gibi, yaşamak istediğiniz hayatın ise kabul edilmesi imkansız gibi bir şeydir. Yaşamınıza ait denetim ve kontrolün kendinizde olmasını istersiniz. Ödemelerinizle ilgili konulardaki gelişmeler de onlarla aranızda sorunlara neden olabilir. Kaynak olarak gördüğünüz kişilerden son zamanlarda destek alamayışınız gerginliklere sebep olabilir. Borçlarınız konusundaki sıkıntılarda yanınızda yer almadıkları gibi bir de sorun çıkarmaları nedeniyle onlara lütfen yüklenmeyiniz. Herkesin sizin gibi düşünmeyeceğini bilmelisiniz.

Bugün, baskıcı taleplere tahammül gücünüz yok gibi. Herşeyi sadece isteğiniz doğrultusunda yapmak istiyorsunuz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda alacağınız kararlara herkesin saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorsunuz. Evli burç mensupları, maddi konularda eşleriyle çatışma içine girebilirler. Sizin borçlar konusundaki titizliğinize karşınızdaki kişinin uymayışı sizi epeyce gerginleştirebilir. Yuvanızda gerçekleştirmek istediğiniz yenilikler olmasına rağmen, elinizdeki olanakların buna yeterli olmayışı, sıkı bir bütçe kontrolünün şart olduğu yönünde sizi düşündürebilir. Daha sakin bir şekilde konuşmanız ve empati yapmanız daha faydalı olacaktır.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #25
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar



Bugün, dış ortamlarda coşkun enerjinizle, düne nazaran oldukça sosyal görüneceksiniz. Neşeli, iyimser ve pozitif enerjinizle insanları etrafınıza toplayacaksınız. Karamsar duygularınız geride kalacak ve herşeyi güzel tarafından göreceksiniz. Sahiplenme duygunuzun yüksekliği, değer verdiğiniz herşeye önemle bakmanızı sağlayacaktır. Bayanlar, bugün cazibeleriyle göz dolduracaklar. Baylar ise karizmalarıyla çevrelerindeki bayanları etkileyecekler. Özellikle bugün bakışlarınızla insanları etkileyecek manyetizmaya sahipsiniz.

Bugün, bilinçaltınızdaki duygularınızı sözlerle ve hareketlerinizle de göstermeniz kolay olacaktır. Bazı anlarda abartılı bir enerji, bazı anlarda duygusal coşkunluk birbirine paralel gidecektir. Hızlı tepkileriniz ve abartılı ruh halinizle kendinizi denetlemeniz zor olabilir. Çocuksu hareketlerinizle her istediğinizi yaptırma gücüne sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz.
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #26
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ
Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.

AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #27
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı


Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz. Size çok güzel bir haber verilecek. Bundan yararlanın. Kendinize zaman ayırmak için bol vaktiniz olacak. Önümüzdeki günlere ilişkin uzun vadeli kararlar alma fırsatınız olacak. Kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Temkinli olmayı elden bırakmamakta fayda var. Cilt problemleri çekebilirsiniz, doktora danışmalısınız.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #28
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007



Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz. Aksine sizden çok şey alıp götürür. Siz zaten çok çalışkan bir insansınız. Çalışarak herşeyi kolayca elde etmeniz mümkün. Sorumluluklarınızı yerine getirin. Size umut bağlayanları hayal kırıklığına uğratmayın. Şu günlerde kalbinizi fazla zorluyorsunuz. Dikkat edin.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #29
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Cuma
Yeni iş projeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor. Bu da sizi duygusal yönde düşünmeye sevk ediyor. Mantığınıza da yer verin. Ayağınızı yere basın. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #30
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün



Bugün, dün gibi yine etkin enerjiler altındasınız. Girişimlerinizi destekleyen enerjilere sahip olacaksınız. Sizdeki farklılık ve özgürlük duygunuzlu birleşince hiç birşeyin sizi yıkması yada negatif olarak etkilemesi mümkün olmayacaktır. İki gün sürecek bu etki canlı ve zinde kalmanızı da sağlamakta. Yarım kalan tüm işlerinizi yoluna koyabilir ve kendiniz için değişiklikler yapabilirsiniz.

Bugün, sıradışı enerjinizi hangi yönde kullanmak istiyorsanız o iş için odaklayınız. Parasal konular ise gerekli desteği dostlarınızdan isteyebilir, ilişkiniz açısındansa partnerinize kendinizi ispatlayabilir aileniz açısındansa onlara daha yakın davranabilirsiniz. Yanlızlık yada kötümserlik enerjisi bugün yanınıza bile uğramayacaktır. Tersliklerle mücadele edecek gücünüz var ve dışardan gelecek her türlü zorlukla mücadele edebilir ve dimdik ayakta kalabilirsiniz. Haftasonunda ilginç süprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar