Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 315.256 Cevap: 1.757
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #61
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, mesleğinizle ilgili konuları yeniden ele alacağınız etkiler altındasınız. İyi düşünmeli ve ne yöne gitmek istediğinize karar vermelisiniz. Bulunduğunuz mevki sizi doyurmuyorsa ve bu iş sizin geleceğiniz açısından yetersiz ise o zaman yeni bir iş girişimi için atak olmalısınız. Sizi doyurmayan veya tatmin etmeyen ne varsa yaşamınızdan çıkarmalı ve yeniye yer açmalısınız. Bütün bunları bugün yapmanızı sağlayacak enerjiniz var, eğer gerekli adımı atamazsınız bilin ki, pişmanlık duyabilir ve aynı noktada kalabilirsiniz. Ebeveynlerinizle veya sizden yaşça büyük kişilerle olan ilişkileriniz de bugün açıklık kazanacak ve sevgi duygularınız güçlenecektir.

Farklı bir birey olduğunuzun bilincinde olarak kendinizi ifade ve yaratıcılık gücünüzü devreye sokarak adımlar atmaya çalışmanız gerekir. Özellikle çalışma hayatınızla ilgili uzmanlaşma konusunda gireceğiniz sınavlar açısından gayet olumlu etkiler altındasınız. İstediğiniz atılımı gerçekleştirecek ve maddi açıdan da güçlenmeye başlayacaksınız. İş başvurunuzda özellikle dikkat etmeniz gereken, kendinize olan güveninizi asla kaybetmeden özelliklerinizi ve yeteneklerinizi karşınızdaki kişiye göstermeniz olmalıdır. Eğilip bükülmenize gerek kalmadan öncelikle kendinizden emin olarak adım atınız. Tam tersi düşünmeniz halinde enerjinizi yanlış yönlendirmiş olursunuz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JUPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:
Şans ve genişleme imkanı getiren Jüpiter enerjisi tüm yıl boyunca sizlere, romantizm, flörtler, çocuklar ve öğretimle alakalı aktivitelerde yoğun enerjiler sunacaktır. İyimser mizacınızla, çevrenizdeki insanlara bildiğiniz herşeyi istedikleri anda öğretmekten mutluluk duyacaksınız. Başarı ve mutluluk getirecek yaratıcılık yetenekleriyle donatılacaksınız. Kendi yaratıcı kişisel ifadeniz ile etkili bir iz bırakmak için yoğun bir istek ve arzu duyacaksınız. Sayıları fazla olabilecek çocuklara sahip olmanız mümkündür. Çocuklar sizin zevk kaynağınız olduğu gibi, onlara aşırı düşkünlüğünüz de gözlerden kaçmayacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar

Jüpiter size bu bir yıllık süreçte, aşkta ve her türlü kişisel ifadenizde şans getirecektir. Hayattan zevk almak, aşktan yana mutluluk duymak ve hertürlü şans oyununda (doğum haritanızda böyle bir işaret var ise) büyük kazançlar getirecektir. Sanatın her türü, tiyatro gibi görsel sanatlara karşı yoğun bir istek duymanızı da sağlayacak bu enerjinin size çok fazla abartılı durumlar yaşatması karşısında dikkatli olunuz. Kendi yeteneklerinize, davranışlarınızın doğru olduğuna dair yüksek inancınızın geliştiği bu dönemde kontrollü olmanızda fayda vardır. Sorumsuz ve başkalarına yaslanmak konusunda dikkatli olmanızı, şans oyunlarında herşeyinizi ortaya koymak konusunda dikkatli olmanızı ve sayısız aşk maceralarınız konusunda seçiçi ve kendinizi kontrol altında tutmanızı öneriyorum. Bu dönemde çocuğu olmayan Aslan burcu kadınları anneliğe ilk adımı atabilirler. Aşkta sorunların kolaylıkla çözüm bulacağı bu dönemde temeli sağlam olan ilişkilerinizin güçlendiğini hissedersiniz. Bu dönemde kurulan yeni ilişkiler ise çok ciddi duruma gelmeden kolayca bitebilir ve yenileri tekrar kolayca kurulabilir.

Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu, sorumsuzluktan uzak durmanız, yüzeysel ve eleştiriye karşı katı tepkiler vermemeniz ve başkalarına yaslanmak konusunda da onurlu davranmanızdır. Zevk düşkünlüğü ve kumar tehlikesini de gözardı etmemenizi öneriyorum.

SATÜRN GENEL ETKİLERİNİZ:
Yükselen yada güneş burcu Aslanlar için son bir yıldır süren zorlu dönem hala devam etmekte. Eylül 2007 de rahatlamaya başlayacak olan sizler için o döneme kadar, sakinlik ve son derece ciddi bir kişilik oluşumu sürecektir. Sorumluluk sahibi, yoğun çalışabilen ve görevlerini en iyi şekilde yürüten bir kişi haline geleceğiniz bu dönemde çevrenizdeki insanlar sizi fazlasıyla mesafeli ve soğuk bulabilirler. Diğer insanların sizi daima disiplinli ve çalışkan görmesini siz de arzu edersiniz.

Bu dönemde, sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gerekir. Güvensizlik duygusu, kendinizi çok aşağılarda görmek veya değersiz hissetmek gibi duygulara sahip olabilirsiniz. Bu durum size aşırı bir hırs ve başarma arzusu verebilir. Bu dönemde ayrıca sevilmediğiniz ve sevilmeye de layık olmadığınızı düşündüren olaylar da yaşayabilirsiniz. Herşey size bir engel gibi görünebilir ve bunun sonucunda kötümserlik ve depresyon geçirebilirsiniz. Bu süreçte attığınız doğru adımlar ileriki yıllarda size hep artı değerler olarak dönecektir.

Bu süreçte amacınız, kendinizi ortaya koyma duygunuzu geliştirmek olmalıdır. Bu olguyu amacınız haline getirdiğiniz sürece başarılı olursunuz. Davranışlarınız etrafınızdaki insanlar tarafından, kendinizi sansürleyen, hayata güvensiz bakan ve çok sert duygulara sahip biri olarak görülebilir. Görünürde sert ve özkontrollü olan bu durumun gerisinde çok kuvvetli bir hassasiyet ve gizlenme duygusu yatar. Kırılganlık fazlasıyla oluşur. Cansız, kuru, karamsar, yavaş, heyecandan yoksun, neşesiz, depresif, ciddi, utangaç ve çekingen olmanız ihtimali büyüktür. Çoğunlukla yalnızlığı yada yalnız olacağınız ortamları tercih edersiniz. Sürekli endişeli haliniz vardır. Herşey sizi ürkütür ve herşey sanki üzerinize geliyor gibi kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Olayların içinden çıkılmaz bir hale gelinceye kadar kurcalar yada tam tersi hiçbirşeyle ilgilenmek istemezsiniz. Donuk halinizle tepkiden yoksun olursunuz. Kim ne söylerse söylesin yada yapsın umrunuzda olmamış gibi davranırsınız. En iyi savunmanın saldırı olacağını düşünebilir ve size eleştiri getiren kişilere saldırıda bulunabilirsiniz. Bu süreçte yaşamınızın kontrolünü ele alarak, kendinize güvenli bir yaşam kurmak durumundasınız. Tutarlı, kontrollü, dayanıklı ve sorumlu güvenilir olmaya gayret göstermelisiniz.

URANÜS ETKİLERİNİZ:
Uranüs enerjisi sizin çok güçlü ruhsal güce ve keskin bir sezgiye sahip olmanızı daha uzun yıllar boyunca sağlamaya devam edecektir. Yaşam ve ölüm hakkında gelenek dışı fikirlere sahip olmanız da kolaylaşacaktır. Hayatın sonrası sizin için bir sır gibi gelebilir ve yanıtları bulma isteğiniz yoğun olabilir. Genel olarak mistik konular ve okült bilimler merakınızı uyandırır. Sinir gerginlikleri nedeniyle zorluklar yaşayabilirsiniz. Başka insanlardan elde ettiğiniz paralar konusunda ani düşüşler yada kayıplar meydana gelebilir. Normal olmayan kaynaklardan beklenmedik bir miras veya parasal kazanç sağlayabilirsiniz. Elektrik ve mekanik ortamlarda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Son derece gerilimli enerjiler nedeniyle kimi zamanlarda ölümü dahi düşünebilirsiniz.

Bu dönemde özgürlüğünüz sizin için en önemli konu haline gelebilir. Bilinçaltı saplantılarınız dolayısıyla kendinizi yaşamdan uzaklaştırma türü hisler içine girebilirsiniz. Sırf özgür olma adına tuhaf bir kaçışın içine girebilirsiniz. Cinsel güdülerinizden bağımsız olmak istersiniz. Benliğinizin karanlık yönleri daha çok ortaya çıkabilir. İç derinliklerinize gömülü kalmak veya sırf kendinize dönük olmak gibi davranışlarınız oluşabilir. Saklı ve gizli duygularınızı kimseye anlatmak istemezsiniz.

Bu süreçte, herşeyi yapabilirim düşüncenizi kontrollü olarak kullanmanızı, yaşamınızın sorumluluklarından kaçmamanızı, hertürlü cinsel özgürlüğü hakkınız saymayı ve tüm tabuları yıkacak gücünüz olduğunu düşünmeyi bırakmalısınız. Özgür iradenizi ve hayatınızı devam ettirecek inancı içinizde büyütmeyi ve aşırı durumlarda ölüm fikrinden uzak durmayı da başarmalısınız. Kendinizi vazgeçilmez yada çok büyük hisetmekte bu sürecin etkisidir. Bu konuda da temkinli davranmalısınız.

NEPTÜN ETKİLERİNİZ:
Neptün, bu yıl boyunca evlilik veya evlilik ortağınızı idealize etmek meylinizi güçlendirecektir. Eşiniz için çok fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Evlilik ortağınız, ruhsal zihinli, sanatkar veya tam bir karmaşa insanı olabilir. Eşiniz olacak kişinin görüşleri ve fikirleri ile çatıştığınız için aranızda iletişimsel problemler görülecektir. Karşınızdaki kişi veya siz bir kurtarıcı veya ezilen rolü oynamanız dolayısıyla aranızdaki çekicilik çoğalacaktır. Bu eş bir alkol düşkünü veya ilaç bağımlısı olabilir. O zamanda ona yardımcı olmanın yüksek zevkini tadarsınız.

Eşiniz hakkındaki düşünceleriniz ve hayalleriniz onun gerçekte olduğundan farklı olabilir. Böyle bir durumda onu farklı görebilirsiniz. Eşinizin ihtiyaçlarını karşılamak fikri ve onun mutlu olduğunu görmek size de mutluluk verir. Bu dönemde kafanızın içindeki eş imajı, sizi sevgisiyle aklınızı başınızdan alan ve fantezileri ile sarhoş ederek bulutların üstüne çıkaracak özellikte olmalıdır. Sonuç olarak böyle bir evlilik ortağı bulmak size göre talihli olmak anlamı taşıyabilir. Yine bu dönemde sevdiğiniz yada ilgi duyduğunuz kişi ile aranızda büyük bir merhamet kurmak meyili oluşur. Bazen eşiniz oldukça duygusal ve duyarlı bir insan olabilir. Eşiniz bir sanatçı, yaratıcı, müzikle ilgili yada sahne insanı da olabilir. Bu beraberlik tam bir ruhsal tarz içerir ve maddiyattan çok uzaktır. Seçilecek eşe karşı acıma duyguları içinde, kronik bir hastalıktan müzdarip ve yaşam boyunca ilgi, sevgi bekleyen biri de olabilir. Böyle bir beraberlikte başarılı olabilmek için çok fazla gerçek dışı düşüncelere kapılmamak gerekir.

Bu dönemde yine, ilişki idealiniz yüksek olduğundan içsel uyumu ve değişik ilişki türünü arzu etmeniz dolayısıyla, mistik bir birleşme sağlamaya çalışabilirsiniz. Hayatınızda doğru olan bir ilişkiye hiç çaba harcamadan da kavuşmanız mümkündür. Adeta yerde ararken gökte bulunur özellikte biri de olabilir. Bazı durumlarda karşınıza düş kırıklığına uğramış bir insan da çıkar. İlişkiniz konusunda abartılı ve gerçeklerle bağdaşmayan idealleriniz olabilir. Kurtarılmayı arzu eden bir insan gibi davranabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiden , çok sevilmeyi ve tek bir beden olmayı arzu edebilirsiniz. Birtürlü tatmin olmayan beklentiler içine girebilirsiniz.

Samimiyet, sıcaklık ve cömertliğin sahibi siz Sevgili Aslanlar, 2007 yılında sizlere mutluluk esenlik ve başarı dolu bir yıl dilerim.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #63
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
aslan


22 Mart 2007 - Bugün

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir.

Doğallığı neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekim gücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur.

Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten kurallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları atarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaş etkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.

Şaşırtıcı olan Aslan insanlarının büyük problemleri çözerken bile, sakinliklerini çabuk kaybetmeleridir. Kendilerine verdikleri değere bağlı olan ve her problemi çözmelerine yarayan güçlü azim, onları gıpta edilecek derecede hoş gösterir. Canlıları anlama ve dikkatlerini her şeyin özüne yöneltme yetenekleri vardır. Bu özelliği onu korkulan bir eleştirmen yapar. Gözüne batan her şeyi acı alaylar, yaralayıcı sözler, ve en iyi durumda kırıcı bir imayla acımasızca eleştirecektir.

Eleştirileriyle bir insanı kırıp kırmadığı onun için önemsizdir. Başka bir fikrin doğruluğunu kabul etmemekte direnir. Onun kararları hatasızdır.

Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler, bazılarına fazla gelebilir ve bu yönüyle sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez.

Ayrıca hakimiyet hırsı, ilk bakışta anlaşılmasaydı gizli kalabilirdi. Aslan başka türlü yapamaz. Her şeye ve herkese hükmetmelidir. Buda onunla ilişkiyi zorlaştırır. Öte yandan çok duygusaldır. Eğer birisi ondan şüphelenmeye veya yeteneklerini sınamaya kalkarsa, hemen yakıcı cevaplarına maruz kalır. Bu tür bir yaklaşım, onu çok derinden yaralayacak ve tepkisi herkesi şaşırtacak kadar sert olacaktır. Ama ümitsizliği uzun sürmez, çünkü temel yapısı iyimserdir. Yaşama sevinci yüzeye çıkar.

Sevdiği ve kendisini seven sadık insanı ortada bırakmaz. Dürüsttür, eğilimlerini bilen birisi, ona güvenebilir. Kendini feda etme derecesine varabilen iyi kalpliliği, verdiği sözlerden anlaşılabilir.



insanları tanıma konusunda pek iyi değildir. Saf, çocuksu olabilir. Kötü niyetli insanlar tarafından kullanılma veya aldatılma tehlikesi içindedir. Yalancılar ve sahtekar işadamları için, o iyi bir kurbandır, onun iyi şöhretini ve güvenilir kişiliğini kullanarak herhangi bir kirli işe onu bulaştırmak isteyebilirler. Aslan insanları “hayatını sanat gibi yaşayanlara” hayrandırlar. Ama sanatla, basitliği birbirinden ayırt edemezler. Onlara uymaya şeyleri taklit etmeye çalışırlar. Bu yüzden ciddi sorunlarla karşılaşabilirler. Aslan insanı, esprili, girişken ve konuşkan bir dosttur. Şehrin gizli ama seçkin yerlerini bilir ve en iyi yemeğin nerede yenebileceği, en ilginç insanların nerelere gittiği gibi konulardan haberdardır. Onu sanat olaylarında, antika dükkanlarında ve bitpazarlarında görebilirsiniz, buraları iyi koku alan burnuyla bulur. Güçlü kişisel cazibesi ve doğallığıyla yeni insanlarla tanışması kolay olur. İnsanlar onun dostluğunu ararlar. Bir Aslanla arkadaş olmak herkes için kazançtır. İyimser canlılığı, etrafına da bir ferahlık yayar. Huzuru kendine güveni, bazen kendine fazla değer verme ve kibire dönüşebilir. Bunun için onu ciddiye alan ve eleştirme cesareti olan arkadaşlar seçmesi önerilir. Kibrinin ve gururunun tehlikeli sınırlarını aşmayı biliyorsanız, uzun tartışmalardan sonra yanına yaklaşabilirsiniz. O zaman mantıklı biri olabilir.

Hırsına bağlı olan bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, işte ve özel hayattaki başarısının temelidir. Bir şeyi ele alış biçimi, yapılaşmış yetenekleriyle birleşerek, ona doğuştan gelen bir lider kişiliği verir. Aslan insanları gerekirse inisiyatifi ele alırlar. Dizginler ondayken, hiç bir şey kötü gitmez. Onun için sorumluluk taşımak bir zahmet değildir ve “her şeyi iyi gitmeli” fikri, en zor durumları bile kolayca halletmesini sağlar. Ayrıca olayları büyütmeyi severler, ne zor bir işle uğraştıklarını gösterip hedefledikleri ilgi ve takdiri toplamak isterler.

Birisi ona yardım teklifinde bulunursa, gururu yüzünden reddedecektir. Böyle bir olay onun için yerin dibine geçmek gibidir.

Aslan insanları, genellikle çok aktif ve dinamiktir. Fakat avare ve tembel bir şekilde vakit geçirmeyi de onlardan iyi kimse bilemez. Uzun uzun “keyifli tembellik” yapmaları olasıdır. Hassas ve gururlu ruhlarını iyileştirmek için gerekirse hile yapabilirler.

Aslan burcu gücünü ve motivasyonunu fikirlerinden alır. Bir şeyden tam emin değilse veya kendinden şüphe ediyorsa, içindeki itici güç eksik demektir.

Aslan insanları, aile kurmaya karar verirlerse, dürüst iyi kalpli ve sevgi dolu bir eş ve ebeveyn olurlar. Yine de devamlı haklı olma iddiasına ve hakimiyet hırsına eğilimlidirler. İş hayatında durumları o kadar iyi değilse ve sosyal itibar sorunları varsa, dört duvar içinde özellikle çocuklar, hangi yoldan onun kalbine ulaşabileceklerini hemen öğrenirler. İlgi odağı olup eğilimlerinden emin olunduğu ve öğütleri dinlendiği sürece çok uyumludurlar.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #65
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Aslan
aslan

24 Mart 2007 - Bugün

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #66
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 30.03.2007 - CUMA

Bugün, iş konularında ve duygusal yaşamınızda aşırı bir hassasiyet görülecektir. Başka insanların duygularını önemsemez şekilde davranabilirsiniz. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınızdaki her şey birbirine ters olabilir. Dışarıya gösterdiğiniz yüzünüz ile gerçek yüzünüz birbiriyle tezat oluşturabilir. Tutkulusunuzdur ama akılsızca riskleri göze alarak tehlikelere atlayabilirsiniz. Eleştirel yönünüz dünden beri devam ettiği için, tüm bu etkilere birde eleştiren yanınızı da kattığımızda sonuç problemli olabilir. İşinizden kazandığınız parayı elinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Bu zorlu günde hiç hesapta olmayan alışverişler yapabilirsiniz. Ailenizle aranızda uyumsuzluk görülebilir ve ruh halinizdeki dalgalanmalar özellikle aile çevrenizde ve iş yaşantınızda daha fazla gözlemlenir. Bugün spekülasyondan uzak kalmanız sizin için faydalı olacaktır. Çünkü bu konularda ciddi kayıplara uğrayabilirsiniz. Duygusal ilişkinizde sevdiğiniz insanla aranızda ciddi anlaşmazlıklar görülebilir. İş temponuzun stresli geçiyor olması nedeniyle istemeden onu kırabilirsiniz. O da aynı şekilde size ters davranabilir. Bu etkilerin yarından itibaren düzelmeye başlayacağını bilerek ani kararlardan ve ters davranışlardan olabildiği kadar uzak kalmanızı öneriyorum.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #67
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Aslan
aslan


30 Mart 2007 - Bugün

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz. Eğer bir sevdiğiniz yoksa yeni tanışacağınız biri size ummadığınız kadar yakın olacak ve destek çıkacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Sağlığınız iyi. Sorun yok.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #68
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazıkki başarı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #69
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #70
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar