Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 317.289 Cevap: 1.757
BYAYD SPEOPLE - avatarı
BYAYD SPEOPLE
Ziyaretçi
16 Temmuz 2007       Mesaj #81
BYAYD SPEOPLE - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende arslan burcundanın siz de benim gii zekisibizdir insallah
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #82
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Para Durumu (06.08.2007)
Para konusunda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gün, bugün. Bir takım borçlarınızı kapatma fırsatı edineceksiniz. Bir yakınınız size para yardımında bulunmayı teklif edebilir. Yine de kendi bütçeniz konusunda başkalarına bilgi vermeyin.
Sponsorlu Bağlantılar
İş Yaşamı (06.08.2007)
Bugün iş yaşamınızda küçük aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ama üstleriniz sizi her zamankinden daha fazla takdir ediyorlar. Siz de sakin davranın ve takdir edilmenin gururunu yaşayın. İş yerinizi de evle karıştırmayın.
Dikkat (06.08.2007)
Bugün hayatınızda görebileceğiniz kimi problemlerin nedeni çevrenizdekilerin sizi olduğunuzdan farklı görmesi. Sevdiğiniz kişiler sizi gözlerinde çok büyütüyorlar, bu da yakın ilişkilerde dert oluyor. Bir de insanlar size yaptıkları iyilikleri yatırım gibi görüyorlar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, fikirlerinizi, özellikle ailenizle veya değer verdiğiniz her kim varsa onunla paylaşma konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda oldukça gerilimli durumlar söz konusu olabilir. Davranışlarınızda iki farklı tepki söz konusudur. Birincisi, her konuyu kafanıza takarak dibini araştırmaya kalkar ve etrafınızdaki kişileri de sorgulamaya kalkarak hakimiyet kurmaya çalışabilirsiniz. İkincisi ise, herkesten uzak durmaya çalışır, sorulara cevap vermez, kin duygusu içinde kendinizle başbaşa kalarak olayları değerlendirirsiniz. Sizin de okuduğunuz gibi her iki durum da oldukça gerilimli olacağınızı gösteriyor. Peki bu enerjiden olumlu olarak nasıl yararlanabilirsiniz. Öncelikle, çatışma yaratan durumları kendinizce tekrar, gözden geçiriniz, daha mantıklı ve bencillikten uzak bir şekilde değerlendiriniz. Maddi konularda destek göremediğiniz takdirde, bu durumu kendi gücünüzle nasıl karşılayabilirsiniz onu düşününüz.

Sizin üzerinizde denetim uygulamaya kalkabilecek kişilerin sözlerine aşırı tepki vermek yerine, mantıklı bir şekilde açıklamada bulununuz. Hani bir söz vardır, öfkeyle kalkan zararla oturur diye, bunu sakın unutmayınız. Fiziksel olarak cansızlık ve keyifsizlik hissettiğinizde kendinize bir çeki düzen vererek, gülümsemeye ve etrafınızdaki insanlarla ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay sürecinde başlattığınız, kişisel ifadenizi güçlendirici ve kendinizi dış dünyada aktif olarak kabul ettirmek için, cesur adımlar atmaya istekli olduğunuz mevzulardaki son düzenlemelerin yapıldığı zamandır. İkibuçuk yıldır burcunuzda bir öğretmen gibi sizi eğitmeye çalışan Satürn enerjisi, zaman zaman cesaretinizi sınamış ve sizin kendinize ne kadar güvendiğinizi imtihan etmişti. Bu enerji 3 Eylül tarihinde burcunuzdan ayrılıyor. İşte sizler hem bunu düşünerek, hem de aldığınız derslerle, kendinizi yenilemeye giderek, yaşamınıza tertemiz bir sayfa açabilir, öğrendiklerinizi tecrübe olarak görerek geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. Yapmanız gereken, öncelikle eğilimlerinizi, tavırlarınızı, cesaretinizi ve kararlılığınızı olumlu adımlar atmak için harekete geçirmek ve fiziksel aktivitelerde bulunmak için istekli olmak. Bunu yapabilmenin yolu, öncelikle sorumluluklarınızı kabul etmekten veya sorumluluk almaya istekli olmaktan geçiyor. Koca bir dünyada yalnız olmadığınızı ve herkes size karşı olsa bile, sizin güveninizi kaybetmeden amacınıza kitlenmeyi bilmelisiniz. Ancak böylece olgun, hoşgörülü ve mütevazi davranabilir, içinden çıkamadığınız konulardan uzaklaşmak yerine üstüne üstüne giderek ne kadar güçlü olduğunuzu gösterebilirsiniz. Bu yönde olumlu ayarlamaları yapmaya başlarsanız, 28 Ağustos tarihindeki dolunay enerjisinde girişimde bulunacağınız her konuda başarıya ulaşır ve huzurlu bir hayatın içinde yer alırsınız. Problemlerinizin kaynağına inerek, en başta değiştirmeniz gereken kişinin, kendiniz olduğu gerçeğini unutmayınız.

Günlük enerjinin bir diğer etkisi ise, aşk konusunda oldukça abartılı etkiler sunarak, sizi maceraya sürüklemesi, asıl yapmanız gerekenlerden uzaklaştırması ve var olan ilişkinizle ilgili konularda, çözüm bulmak yerine farklı kişilere yönelerek umursamaz tavırlar içine girmenize neden olabilir. Tabiki hayatın zevkli yanlarını yaşayacaksınız ama dikkatsizce hareket etmemeli, birlikte olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Bu sizi acil kararlar almaktan uzak tutacak, zihinsel olarak mantıklı düşünmenizi sağlayacak ve daha sonra pişman olacağınız durumlardan koruyacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, Satürn gezegeninin üzerinizdeki baskısının sizin açınızdan fazlasıyla hissedeceğiniz gündür. Bir yandan kendinizi ifade gücünüze engel koyacak bu enerji altında, siz de tepki olarak daha bencil ve daha uzlaşmaz tavırlar gösterebilirsiniz. Üzerinizdeki yoğunluk o denli fazlalaşır ki, kendinizi oldukça yaşlı hissedebilirsiniz. Başta yaşadığınız dünyanın zorlu şartları, ebeveynlerinizle olana sorunlar, duygusal ilişkilerinizin istediğiniz gibi gitmeyişini de hesaba katarsak oldukça zorlu bir gündür. İşinizle ilgili meselelerde ise birlikte çalıştığınız insanlar veya sizden güçlü kişilerin beklentileri o denli fazladır ki, bütün bunları elinizin tersiyle iterek kendinizce yaşamak ve özgür olarak kendinizi ifade etmek istersiniz. Özgürce yaşamak dürtünüzün en yoğun olduğu alan ise aşktır. İfade gücünüz ve iyimserliğinizle, yaşamın keyifli yanlarını hissetmek ve kendinize en azından bu yolla bir çıkış yaratmak isteğiniz fazlalaşabilir.

Sevgili Aslanlar, biraz daha sabırlı olursanız Eylül başında burcunuzu terk edecek Satürn gezegeni en azından imajınız, eğilimleriniz ve kendinizi ifade etmeniz ve ilişkilerinizle ilgili bu terslikleri size uzun yıllar yaşatmayacaktır. Fakat bunun gerçekleşmesi, sizin bu süreçte ne öğrendiğiniz ve ne gerçekleştirdiğinizle birebir alakalıdır. Çünkü bundan sonra para evinize girecek bu eğitici gezegen, eğer bu süreçte doğru adımlar atmadıysanız sahip olduğunuz her değerle ilgili yeni dersler vermeye başlayacaktır. Gün içindeki bir diğer enerjiniz ise, aşk konusunda etkilenmeye açık oluşunuz ve romantik, sevgi dolu bir partnere daha fazla ihtiyaç duymanızı sağlayabilir. Tartışmalardan uzak, biraz olsun ferahlamak ve kendinizi rahat hissetmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi, sizi şu anki sorunlu ilişkinizden uzak tutarak, farklı arayışlara itebilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #86
nünü - avatarı
Ziyaretçi
ASLAN - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Sivri dilli olmayın
Ekim neşeli, zevkli ve sevgi dolu günlerle başlıyor. Güneş ve Venüs’ün olumlu etkileri kendinizi hoş ve zarif hissetmenizi sağlayacak. Bu sayede girdiğiniz her ortamı aydınlatacaksınız. Ancak Temmuz doğumlular biraz sivri dilli ve inatçı davranabilir. Özellikle ailenize karşı sinirli bir tutum sergilemeniz mümkün. Ayın 10’u civarında yavaşlayıp geri gitmeye başlayacak olan Merkür durumu daha da ciddi bir havaya sokacağa benziyor. Bu tarihten itibaren hiç bir konuda iddialaşmayın. Kafanız karışmış, aklınız eski olaylara takılmış veya karşınızdakini tamamen yanlış anlamış olabilirsiniz. İlişkilerinizde huzur ve anlayış istiyorsanız ay boyunca tartışmadan uzak durun, eleştirilerden yararlanın, randevularınıza geç kalmayın ve unutkanlık yapmamaya çalışın. Belki aileniz ve diğer sevdiklerinizle eski sorunları, henüz iyileşmemiş yaraları, gizli konuları bambaşka bir anlayışla tekrar konuşmak ilişkilerinize şifa verir. Ağustos’un ilk günlerinde doğanlar da bu uyarılara kulak verseler fena olmaz. 3-10 Ağustos civarında doğanlar şanslı ve ferah bir dönemde. Yaratıcılığınızı en güzel şekilde sergileyecek, girdiğiniz her ortamda ihtişamlı bir izlenim bırakacak, zengin gönlünüz ve hoşgörülü tavrınızla kalpleri fethedeceksiniz. Hem toplumsal yaşamda hem de özel ilişkilerinizde şans yanınızda; bunu en doğru şekilde kullanmaya bakın. 13 Ağustos civarında doğanlar ise romantik ve hayalci. Şefkatli ve ılımlı tutumunuz herkesi etkiliyor ama siz de etki altında kalmaya açıksınız. Kendinizi bir kişi veya grupla bir hissetme eğiliminiz çok güçlü. Bu nedenle sevdiklerinize gösterdiğiniz özveri bazen sınırları aşıp körü körüne bağlanmaya kadar varıyor. Aslında iyi niyetli tutumunuz karşılıksız kalmaz ama ara sıra bunu kullanmak isteyenler de çıkabilir. Kendinizi kandırmaz ve gerçeklerle bağınızı koparmazsanız Ekim sonunda bulutlar üzerinde uçmaya ve rüya gibi günler geçirmeye hazırlanın. 17 Ağustos’tan itibaren doğanlar Ekim’e coşkulu ve tutkulu bir havada başlıyor. Oyuncu tarzınız, sıcak kalpli yaklaşımlarınız ve gösterişli jestlerinizle sevdiklerinizi çok mutlu edecek, yeni tanıdıklarınızın aklını başından alacaksınız. Arkadaşlarınız, çocuklarınız ve partnerinizle eğlenceli günler geçirip sosyal yaşamın tüm nimetlerinden yararlanın. Kalbi boş olanlar 8 Ekim’e kadar ateşli bir aşka başlayabilir. Ayın ikinci yarısında her alanda uyumlu ilişkiler sizi bekliyor. 24 Ekim’den sonra sosyal yaşantınızdaki hareket artacak. Eski dostlarla karşılaşmanız veya ilginç kişilerle tanışmanız mümkün. Romantik ve nazlı bir hava atmosfere hakim olsa da diyaloglarınızda biraz daha özenli olmanız ve nezaket kurallarını çok dikkate almanız gerekecek.

İş ve Para: Sözleşmelerde dikkatli olun
Ekim’deki gökyüzü hareketleri Aslanların tümünü aynı şekilde etkilemiyor. Özellikle Temmuz’da ve Ağustos’un ilk günlerinde doğanlar para işleri, yatırımlar, anlaşmalar, sözleşmeler ve başlangıçlar açısından en dikkatli olmaları gereken günlerden geçecekler. Önemli işleri, yenilikleri veya sözleşmeleri aynı ilk haftasında hallederseniz sorun yaşama olasılığını en aza indirmiş olursunuz. Ayın 12’sinden itibaren geri gidecek olan Merkür zihninizi karıştırıp iletişim kopukluğuna neden olabilir. Sadece karşılıklı diyaloglarda değil yazışmalarda bile hata yapabilirsiniz. Teknik aksaklıkların ve ulaşımdaki gecikmelerin yanında gizli bilgiler ve yanlış haberler de sizi ters tarafa yönlendirebilir. Ay sonuna kadar para konusunda riske girmemenizde, kendi fikrinizde körü körüne ısrar etmemenizde ve ani kararlar vererek başlangıç yapmamanızda yarar var. Her türlü ayrıntıyı araştırmanın, titizlikle plan yapmanın ve çok seçici davranmanın faydasını göreceksiniz. Ancak planlarınızı uygulamayı daha sonraya bırakın. Şimdi eski işleri sürdürüp eksikleri tamamlamak daha avantajlı olur. Öğrenciler de bu ay sıkı çalışıp dalgınlığın kurbanı olmasınlar. Gizli kapaklı işlere veya kimsenin ilgilenmediği ayrıntılara eğilimi olanlar ise daha dikkatli davranmalı. 3-10 Ağustos civarında doğanlar bereketli günlerde. İlerlemek ve yükselmek için gösterdiğiniz çabalar karşılıksız kalmayacak hatta umulmadık fırsatlar karşınıza çıkacak. Rehavete kapılmadan veya iyice şımarmadan bunları yakalarsanız daha aydınlık bir geleceğe ilerlersiniz. Bu ay beklemediğiniz bir anda başkasının parasından yararlanma, kredi kullanma veya ortak gelirlerden pay alma şansınız yüksek ama siz de elinizdekileri başkalarıyla paylaşabilirsiniz. 13 Ağustos civarında doğanlar riskten uzak durmalı. Ucunu göremediğiniz uzun vadeli işlere heveslenmeyin. Özellikle başkasının aklına uyup sınırlarını iyice çizmeden ortaklığa girişmeniz sonra başınızı ağrıtır. Ay sonunda ilginç gelişmeler olabilir ama siz gene de çok temkinli olun. 17 Ağustos’tan itibaren doğanlar ayın ilk haftasında maddi açıdan çok iyimser olacaklar. Riske girmekten çok hoşlanacak hatta olumlu sonuçlar da alacaksınız. Ancak lükse düşkünlüğü veya size prestij kazandıracağına inandığınız alışverişleri engelleyememek daha sonra sorun yaratabilir. Yakınlarınızın masraflarını veya onlara alacağınız gösterişli armağanları da hesaba katın. Ayın 8’inden sonra bu abartı normale dönecek. Ekim’in ikinci yarısında aklını kullananlar çok başarılı işler yapabilir ama yeni girişimleri ertelemek avantajlı olur. Özellikle 24 Ekim’den itibaren sadece bilgi toplamayı, plan yapmayı ve yaratıcılığınızı geliştirmeyi seçin.

Sağlık ve Düzen: Bedeninizin sesine kulak verin
Ekim’e yüksek enerjiyle giriyorsunuz. Telaş ve dalgınlıkla hata yapmazsanız ne günlük düzeninizde sorun yaşarsınız ne de sağlığınızı olumsuz etkilersiniz. Enerjinizin düştüğü anlarda bedeninizin sesine kulak verir ve dinlenmeyi başarırsanız her şey yolunda gider. 13 Ağustos civarında doğanlar yeterli uykunun önemini küçümsememeli. Ağır yiyecek ve içeceklerden uzak durmanın ve rastgele ilaç kullanmamanın da faydasını görürsünüz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #87
nünü - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım - 12 Kasım

Beklenmedik ve de heyecan veren gelişmelerle karşılaşmak bu hafta seni biraz tembelleştirebilir. Olayların rehaveti altında ezilmekten kaçınalım. Olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsin ama iç dünyanda karışık korku ve hayallerle boğuşmak durumunda da kalabilirsin. Haftanın ilk günleri aşk ve para konularında kendini gergin hissedebilirsin, gizli bir durum seni karar vermeye itebilir. İnsanların senin üzerinde yarattığı baskı hayatındaki esnekliğin üzerini örtmesin. Çünkü özgür seçimler yapabilir, farklı fikirlerinle başarı kazanabilirsin. İletişim kurarken aşırı tutkusal, sert tepkiler vermekten kaçınalım, duygularımızı gizli tutmak bizi haşinleştirebilir. Hafta sonundaki yeniay ev, aile ve de özel hayatına yenilenmeler getirebilir. İnsanlarla daha güzel iletişim kurmaya başlayabilirsin.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #88
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kasım 2007 Aslan
Sevgili Aslan burçları, yıllardır düşlediğiniz gibi evinizi her zaman hayal ettiğiniz şekilde yenilemeye hazır mısınız? İşte şimdi buna şansınız var, sevgili arkadaşlar. Kasım ayında eviniz, aileniz ve diğer gayrı menkullerle ilgili önemli bir konu şekillenmeye başlayacak ve birçok gezegenin de yardımıyla işlerin hızlı bir şekilde ve kolaylıkla hallolduğunu görerek şaşıracaksınız. Merkür geçtiğimiz ay yine aynı evinizde gerilemedeydi, dolayısıyla bu konuda birçok engel ve gecikme yaşadınız fakat artık bunlar mazi oldu. Merkür 1 Kasım'da düz hareketine dönecek ve siz de yakında ilerleyişinizin hızlanacağını göreceksiniz. Yine de harekete geçmeden önce Merkür'ün düz hareketine dönmesinin ardından birkaç gün daha beklemelisiniz. 1 ve 2 Kasım günleri de kargaşa dolu olacağı için kararlarınızı ilan etmek, büyük bir şeyler satın almak ve yeni anlaşmalar yapmak için 4 Kasım ve sonrası daha uygun olacak gibi görünüyor. 4 Kasım günü Mars'ın güçlü Güneş'e harika bir ışın göndermesi sayesinde oldukça güçlü ve olumlu bir gün olacak. Güneş, Aslan burcunun yöneticisidir, dolayısıyla bu gün bir gayrı menkul ile bir konuya ya da ailenizle ilgili bir ikileme çözüm bulabilirsiniz. Yeni yerleşim alanlarını, mobilyacıları dolaşabilir ya da sizinle ev arkadaşı olmak isteyen biriyle görüşebilirsiniz. Bunlar sadece birkaç örnek verelim, 7 Kasım günü de Güneş ve Uranüs'ün sırlarını paylaşacağı için harika bir gün olacak. Finansal konularda, özellikle de gayrı menkul ile ilgili şansınız sizi heyecanlandıracak. Uzun vadeli ipotekli ev kredisi ya da ev geliştirme kredisi başvurunuz aniden ve beklenmedik bir şekilde çok iyi fiyatlarla kabul edilebilir. Ya da kazı kazandan şans topu veya piyangodan hatırı sayılır ufak bir ödül bile kazanabilirsiniz. Bekleyip gürün. Kendinizi şanslı hissediyor musunuz? Sevgili aslan burçları? Bunu yakında hissedeceksiniz! Sizin için ayın en önemli anı 9 Kasım'daki yeniayla birlikte gelecek. Bu yeniay inanılmaz derecede dostane olacak ve bahsettiğimiz konularda önünüzü açacak. Evle ilgili kararlarınızda gelişme olabilir ve bu da sizi sevindirebilir. 9 Kasım'daki yeniay, kredi ve borç evi olan sekizinci evinizde Uranüs ile üçgen ya da büyük Üçgen oluşturacak ve aynı anda Mars da gizli şeyler evi olan on ikinci evinizde bulunacak. Her iki gezegen de Güneş ve ev ve aile evi olan dördüncü evinizdeki yeniayla birlikte hareket edecek. Bu konuda karşılaştığınız tüm sorunlar aniden ortadan kalkacak. Çok büyük bir şansa sahip olacaksınız, hem de hemen. Yine de çok çalışmanız gerekecek. 9 Kasımın ilk saatlerinden itibaren bir fırsat elde edeceksiniz fakat 15 Kasım'da Mars gerilemeye başlayacak. Ev ve aile konularında önemli kararlarınızı bu yeniayın yakınlarında almanızı öneririz. Yeniay önünüzde bir günlük değil birkaç günlük bir kapı aralar, dolayısıyla 9 Kasım'dan, 14 Kasım'a kadar bu konuda çok ama çok şansınız var. Normal koşullar altında bundan daha uzun zamanınız olur fakat Mars'ın gerilemesi bu fırsat penceresinin açık kalacağı zamanı azaltacak. Bu günlerden 12 Kasım önemli kâğıtlara imza atmak, ev alıp satmak, mobilya seçmek ya da emlakçılarla görüşmek gibi konular için ideal olacak. Bizim önerimiz bu işleri 10 ve 11 Kasım hafta sonunda yapmanız. 12 Kasımda Jüpiter'in, Güneş ile kavuşumu da tam size göre olacak. Ev kiralamak, satın almak, yenilemek, tasarımını değiştirmek ya da tadilat yaptırmak gibi gayrı menkul konusunda bir karar vermeniz gerekiyorsa, bu girişiminizin sayesinde yaşam koşullarınızda büyük bir yükseliş gerçekleşecek. Önümüzdeki ay Jüpiter, Pluto'ya yanaşacak ve bu on üç ( 13 ) yılda bir kez gerçekleşen bir durumdur. Önümüzdeki ay bu iki güçlü gezegen 11 Aralık'ta bir araya gelecekler. Bu, sizi bir ya da iki günlüğüne etkileyecek bir kavuşum olmayacak, Jüpiter ve Pluto bir ateş burcu olan Yay'da kavuşum yaparak Önümüzdeki on üç yıl boyunca sizi olumlu bir şekilde etkileyecek bir dönemi başlatacaklar. Bu konum sizin için hayli önemli, yararlı ve de çok fazla kârlı olacak. Jüpiter ve Pluto yaratıcılık evi olan beşinci evinizde bir araya gelecek fakat Pluto'nun haritanızın ev ile ilgili bölümünün yöneticisi olduğunu da aklınızdan çıkarmayın. Bu da gösteriyor ki, sadece evinizin değerini anlamakla kalmayacak aynı zamanda evinize yaratıcılığınızı da yansıtacaksınız. Jüpiter ve Pluto size sürpriz aşklar da getirebilir, bundan önümüzdeki ay söz edeceğim!. Bu kadar güçlü bir konumun etkisini hissetmek bazen haftalar hatta aylar alabilir. Yavaş ilerleyen gezegenler etkilerini hissettirmeden önce diğer bazı gezegenleri de harekete geçirirler. Bu önemli kavuşumdan Aralık ayı yorumlarında söz edeceğiz. Bu arada 11 Aralıkta bu açı gerçekleşirken Venüs, Merkür, Güneş ve yeniay da Yay burcuna doğru ilerleyecek. Bu 2007 yılının, hatta son on yılın en önemli olayı olacak. Daha önce de söylediğimiz gibi bu iki gezegen aşk ve mutluluk evinizde bir araya gelecekler ve aynı zamanda eviniz ve aileniz ile ilgili bir konuyu da gündeme getirecekler. Bundan Önümüzdeki ay bahsedelim, her şey çok ama çok güzel görünüyor sevgili Aslan burçları! Kariyeriniz de iyiye doğru gidiyor; geçtiğimiz ay ki dolunayda, yani 26 Ekim'de bir gelişme yaşamış olabilirsiniz. Bu ay ve Önümüzdeki ay yaratıcılık ve hayal gücünüze odaklanın. Bunlar işte ilerleme kaydetmeniz ve maddi kazanç elde etmenizin iki anahtarı. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ya da bir aktör, müzisyen, televizyoncu, yazar ya da sanatın diğer dallarıyla ilgili bir iş sahibi iseniz, doğru zamanda doğru yerde olabileceksiniz. İsim yapabilirsiniz sevgili arkadaşlar. Jüpiter ve Pluto da bu konuda size destek olacaklar. Parlak yaratıcılığınızı gösterebilmeniz için kariyerinizin en önemli günleri 4, 7, 9, 10, 11, 12 ve 21 Kasım günleri olacak. Kariyerinizin gidişatından memnun değilseniz Mayıs ayında kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. O zaman bu konuda da ideal bir yeniay oluşacak ve Mars da Aslan burcunda olacak. Mars, kendi yolunuzu çizmenize ve özgüveninizi kazanmanıza yardımcı olacak. Sizin zamanınız geldi, sevgili aslan burçları kendi kariyeriniz ve değişimlerinizle savaşa hazır olun! Bu savaş inanılmaz olumlu ve güçlü etkiler bırakacak bir savaş asla kötü değil!. Sevgili arkadaşlar. 15 Kasım'dan sonra Mars gerileyeceği için, bir yurtdışı seyahatiniz ya da uzaktaki kişilerle ilgili projelerinizde gecikmeler yaşanabilir. Buna sinirlenmek yerine bu işle neler elde etmek istediğinizi bir kez daha düşünün. Mevcut durum önceki beklentilerinize uyuyor mu? Bu mümkün görünüyor, o halde düzeltme yapmanıza gerek yok. Haritanızın aynı alanı, aynı zamanda yasal konuları, yayıncılık ve yüksek öğrenimi de yönetir, dolayısıyla kendinize bu alanlardan biriyle ilgili bir hedef koyabilirsiniz. 24 Kasım'daki dolunayla birlikte arkadaşlarınızla bir arada olacaksınız. Bir düğüne ya da partiye katılıp birçok arkadaşınızı görmekten mutlu olacaksınız. Ya da siz evinizde bir parti verebilirsiniz. Böyle bir durumda o kadar eğlenceli bir şeyler hazırlayacaksınız ki, partiniz dolup taşacak! Eğlenmek için harika bir zaman sevgili arkadaşlar. Doğum gününüz 24 Temmuz ya da bu günün beş gün öncesi veya sonrasındaysa bu dolunaydan en çok siz hoşlanacaksınız. 24 Kasım hafta sonunda Uranüs düz hareketine dönecek. 24 Temmuz'dan bu yana geriliyordu. Uranüs ilişkiler ve ortaklıklar evinizin yöneticisi olduğu için bu alanlarda harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmelerin ortaya çıkması için 24 Kasım ve civarındaki günleri bekleyin. Siz ve birlikte olduğunuz kız arkadaşınız yada erkek arkadaşınız ile bir süredir çıkıyorsanız, bir takım nedenlerle henüz evliliğe adım atmamış olabilirsiniz. Eğer ortada bir engel varsa artık bu engel kalkıyor, dolayısıyla daha yakınlaşmayı tekrar düşünebilirsiniz. Uranüs'ün düz hareketine dönüşü önemli bir iş anlaşması yapmanıza da yardımcı olacak. Duygusal açıdan, eğer bekârsanız Aralık ayında bu konuda çok iyi açılar alacaksınız. Şu an Jüpiter ve Pluto gerçek aşk evi olan beşinci evinizde, Güneş de 21 Kasım'dan sonra bir ay kalmak üzere bu eve girecek. 24 Kasımdaki dolunaylı hafta sonunda çok eğleneceksiniz. Şimdide sizlerin en romantik gün ve akşamlarına bir göz atalım ayın son haftasında 22 ve 30 Kasım günlerine çok dikkat edin derim. İşte özel günleriniz, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 21, 22, 24 ve 30 kasım gün ve geceleri hemen ilk anda göze batanlardan sadece bazıları. İşlerin nasıl gelişeceğine bir bakın. Önümüzdeki ay tüm bu enerjileri paketleyip harekete dökmek için bir yeniayın enerjisine ihtiyacınız olacak. Henüz işler istediğiniz kadar iyi gitmiyorsa bu tarihleri mutlaka bekleyin derim. Sizi harika şeyler bekliyor sevgili Aslan burçları! Bu ay yeterince sosyalleşeceğinize söz verin! Parti kıyafetlerinizi de şimdiden hazırlayın! Derim.
Sizlere de kısaca özetleyecek olursam, Taşınmak ya da evle ilgili bir proje üzerinde çalışmak aşırı stresli olabilir. Bu ay, evle ilgili konular çok da çaba harcamanızı gerektirmeden yoluna girecek. Ancak seçeneklerinizin neler olduğuna 9 Kasım'daki yeniaydan hemen sonra bakmalısınız çünkü evle ilgili konulardaki şansınız bu günlerde en üst düzeyde olacak. Rahatlıkla ödeyebileceğiniz güzel ve şık seçimler sayesinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Evinizi ne kadar hızlı bir şekilde donatacağınızı görmek eğlenceli olacak. Para bir problem olmamalı. Kasım ayında evle ilgili şeyler söz konusu olduğunda Midas'ın şanslı dokunuşunu hissedebileceksiniz. Ev almak ya da yenilemek istiyorsanız bu konuda şaşırtıcı derecede iyi oranlarla istediğiniz fonu bulabileceksiniz. Yaşamda işler her zaman bu kadar yolunda gitmez sevgili aslan burçları bunu en iyi sizler biliyorsunuz, fakat bu ay 9 Kasım'dan sonra bu mümkün görünüyor. Evinizi mükemmel hale getirdikten sonra arkadaşlarınızı çağırmak isteyeceksiniz. 24 Kasım hafta sonunda arkadaşlarınızı kahvaltıya ya da akşam yemeğine çağırabilirsiniz. Yemek yapmak istemezseniz dışarıdan da söyleyebilirsiniz. 24 ya da 25 Kasım tarihlerinde bir düğüne ya da başka büyük bir kutlamaya katılabilirsiniz. İş yaşamınız da oldukça yoğun görünüyor. Yaratıcılık gerektiren bir işiniz varsa, bu ay yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Bu durumda müşteriniz projenizi kolaylıkla kabul edebilir ve bu işten büyük kazanç elde edebilirsiniz. Bu ay hayal gücünüzü sergileyerek büyük kâra geçebilirsiniz, bu oldukça açık bir şekilde görünüyor bunun kanıtlarını 4, 7, 9, 10, 11, 21, 24 ve 30 kasım tarihlerinde açıkça görebileceksiniz. Duygusal açıdan tek sorununuz etrafınızdaki bu kadar ilgi ile nasıl baş edeceğinize karar vermek olacak! Hediyeler ve şans getiren Jüpiter gerçek aşk evinizde ve Pluto'nun yakınında olacak. 22 Kasımdan sonra Güneş de Jüpiter ve Pluto arasındaki bu diyaloga ışık ve sıcaklık sağlayacak. 24 Kasım'daki dolunay aynı zamanda arkadaşlık evinizi de aydınlatacak. Bu yıl, en romantik ve sosyal döneminizi yaşayabilirsiniz, bu tarz sıra dışı açılar insan yaşamında sadece bir kez meydana gelir! Romantik deneyimleriniz aralık ayında daha da büyüleyici bir hal alacak. Bu harika! Bir gelişme sevgili arkadaşlar, sizlere de şimdiden yüreğinizdeki hemen her şeyin aklınızdan geçenlerle birleşerek yücelmesini ve olmasını diliyorum şans, sağlık, para, aşk ve mutluluk sizlerle olsun sağlıcakla kalın sevgili aslan burçları. Spor yada egzersizlere başlamanızın da sanırım zamanı geldi değil mi! Sadece ufacık bir hatırlatma yapayım istedim de sizler anladınız zaten ne demek istediğimi değil mi arkadaşlar.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #89
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Aralık AYı

SmallBurcAslanAslan (22 Temmuz – 23 Ağustos)
Sempatik ve iyimser tutumunuz yeni tanışacağınız kişilerin dikkatini çekiyor. İkili ilişkilerde fazla hassas tutumlar içerisine girmekten kaçınmalısınız. Bazı endişelerin su yüzüne çıkarak sizi gereksiz yere telaşa sokması mümkün. Maddi açıdan bu ay nispeten biraz daha rahat geçecek. Ancak parasal harcamalarınız konusundaki savruk tavrınız ileride yeniden maddi açıdan sıkışmanıza sebebiyet verebilir; harcamalarınıza dikkat edin.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #90
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - 02.12.2007 , Pazar
burcOzellik

Sevgili Aslanlar bugün, duygusal konularda kendinizi doyumsuz hissedebilirsiniz. İç dünyanızdaki karmaşık bazı durumlar size keyifsizlik verebilir. Yaşadığınız her ne ise bugün ne olursa olsun size yetmediğini düşünebilirsiniz. Aslına bakarsanız duygusal güvenceniz yerinde olmasına rağmen, sizin içinizde bulunduğunuz ruh halinin yüreğinizdeki aşkla yetinmesi mümkün değil gibi. Çünkü heyecan istiyorsunuz, aşkı elde ettiğiniz zaman hevesiniz azalıyor gibi. Yeniden keşfetmek yeniden aşkın peşinden koşmak size daha fazla haz veriyor. Güne uyandığınız andan itibaren bu duyguları yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Bu nedenle bugün sadakat duygusunu kendi içinizde reddedebilirsiniz. Kendinizi özgür hissetmek isteğiniz yoğun olacaktır.

Bugün, alışkanlıklarınız diğer insanları rahatsız edebilir. Özgürlük hissinizin tavırlarınıza yansıması, çevrenizdeki insanlar tarafından tuhaf bulunabilir. Sizi son derece rahat ve etrafınızı umursamayan bir kişi olarak görmeleri mümkündür. Aslında siz böyle düşünülmesinden memnun gibisiniz. Kimseyle bir diyalog içinde olmak gibi bir niyetiniz yok. Ölçüsüz davranmak ve canınız ne istiyorsa onu yapmak istiyorsunuz. Sizi soğuk bulmalarını düzeltmek konusunda tek bir adım atmaya niyetiniz yok. Umurunuzda değil gibi. Somurtkan ve yargı yeteneği zayıf bir şekilde öylesine takılmak ve başta para olmak üzere hiçbir sorunla da uğraşmak istemiyorsunuz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar