Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 316.942 Cevap: 1.757
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #71
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 30.04.2007 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, zihinsel faaliyetlerinizde güçlü enerjiler altındasınız. Geçmiş olayları, isimleri, yüzleri çok iyi anımsayacaksınız. Sözleriniz akıcı ve anlaşılabilir olacak. Bildiklerinizi diğer insanlara anlatmak kolaylaşacak ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye bütün kalbinizle hissettireceksiniz. Entelektüel yanınız güçlü, son derece duyarlı ve hayal gücünüz de yüksek olacaktır. Bilinçaltınız ve sağduyunuz dengeleyeceksiniz. Kendinize olan güveniniz tam ve gerek birlikte olduğunuz kişiye gerekse diğer insanlara karşı davranışlarınızda uyum duygusu görülecektir. Espri yeteneğinizde bugün tam anlamıyla üzerinizde olacak.

Bugün, güçlü sezgileriniz ve duyarlılığınızla sevdiğiniz kişiye karşı merhametli, kibar ve nazik davranacaksınız. Problemlerini dinlemeye hazır ve onun yanlışlarından dolayı yargılamaya kalkmadan dengeyi sağlama güdünüz yüksek olacaktır. Her zaman kendinizi ön planda tutan siz, bugün diğer insanların da yardımınıza ihtiyaçları olabileceğini düşünüyorsunuz. Fantezileriniz güçlü ve siz bugün çok ilginç konulara yönelebilirsiniz. Abartılı hevesleriniz olabilir. Bunları dengede tutmanız gerekir. Mistik meyilleriniz ortaya çıkabilir. Bugün göreceğiniz rüyalar gerçeğe dönüşebilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 01.05.2007 , Salı


Bugün, dostlarınıza ve sevdiğiniz kişilere karşı tepkisel davranabilirsiniz. Başka insanların duymak istemediği sözler söyleyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların sizden uzaklaşmasına neden olabilecek etkiler altındasınız. Bunların bilincinde olmak ve ayarlamalar yapmak yerinde olacaktır. İstediğinizi elde etmek isterken yanlış durumlara düşebilir ve olumlu giden ilişkinizi zora sokabilirsiniz. Günlük aktivitenizde istediğinizi elde etmek adına sert tavırlar içinde olabilir ve bu durumun yarattığı gerginlikle uğraşmak yerine diretirsiniz. Çekiciliğinizi kaybetmenize neden olacak duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Bugün, konfor ve lüks isteğiniz nedeniyle denetim altına alamayacağınız harcama meyliniz olabilir. Aslında bu durum biraz da sinirlerinize iyi gelecektir. Fakat kontrolü kaybetmediğiniz sürece. Rahat tavırlarınız bu konuda görülse de, insan ilişkilerinde zor bir gün olacağını bilmelisiniz. Kuşku ve kuruntularınızın sizi hakimiyet altına almasına izin vermeyiniz. Ne olursa olsun içinden çıkamadığınız konularda tepki vermek yerine beklemede kalınız. Bu sizi en azından halledilmesi zor olan problemlerden koruyacaktır. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, içsel dürtülerinizin yoğun olduğu birgün yaşayacaksınız. Tensel duygularınızın artışı nedeniyle dokunma duygunuz yada sahip olma isteğinizde sert tavırlar gösterebilirsiniz. Farklı ve sıradışı duygular sizi sarabilir. Gizlilik gerektiren her olgunuza sahip çıkar, kimseyle paylaşmak istemezsiniz. İçinde bulunduğunuz ruh hali nedeniyle, gücünüzü farklı yollarla ispat etmeye kalkabilirsiniz. Başkalarına karşı yoğun bir kıskançlık yada sevimsiz düşünceler içinde olabilirsiniz. Normal zamanlarda son derece sempatik ve yardımseverlik duygularına sahip olduğunuz halde, bugün terslikler gösterebilirsiniz.


Maddi açıdan rahatsız olduğunuz durumlar, beklediğiniz yardımın gelmeyişi ve başkalarına olan gereksiniminiz sizi rahatsız edebilir. Kimseye bağımlı kalmak istemediğiniz için, gerginleşebilir ve başka yollar aramak gerektiğini düşünürsünüz. Kafanızın içindeki planları uygulamanız için finansal durumunuz yetersiz olabilir. Lütfen sakin olun ve yoğun duygularınızı dengede tutmaya çalışın.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #75
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

ASLAN -İşle ilgili konulara, üstlerinizle ilişkilere daha fazla odaklanma ihtiyacı içindesiniz. Özellikle maddi hedeflerinizi önemsemektesiniz. Üstlerinizle ilişkilerde bazı engeller olsa da, önemli yollar kat edebilirsiniz. Esnek davranmanız ve sorumlulukları yerine getirmeniz büyük bir önem taşıyor. 8'inden itibaren ikili ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda daha az endişeli olmaya bakın. Bazı dedikodular yüzünden kendinizi yıpratabilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #76
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Aslan

Bu ay hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız bir aşk varsa, bir çok zorluklara maruz kalacaktır. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Aşkınızın sadakat derecesini ölçmek için önünüze çıkacak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir.
Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Yine gizli cinsel ilişkiler için uygun bir dönem, fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun. Bekarlar ve kalbi boş olanlar için, ayın 21'inden sonra önemli ilşkiler gündeme gelecektir. Bu ay yaşamınızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.
Bu ay kariyerinizin en parlak dönemlerinden birini yaşayacaksınız. Hiç birşeyden korkmayın. Paranın kokusunu uzaktan hissetmelisiniz. Daha atak ve çevik olmak için, her türlü destek sizden yana unutmayın. Bu ay maaş terfileri ve ani iş tekliflerine karşı hazırlıklı olun. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız.
Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceğiniz bir ay içindesiniz. Bu koşullar her zaman kişinin karşısına çıkmaz. Fırsatlardan faydalanmanın tam zamanı. Bu dönemde karşı cins üzerinde de, çekiciliğinizi kullanacaksınız. Arkadaşlarınızın bile kariyerli kişilerden olmasına dikkat edeceksiniz. Bu ay, kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlayacaksınız. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerinde boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız.
Bu ay, çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Rutin kontrollerinizi yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor.
Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Soğuk ve tuzlu su kompresleri size iyi gelecektir. Uzun süre ayakta kalmamalı ve ağır olmayan sporları tercih etmelisiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #77
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Aslan (Mayıs 2007)

Sevgili Aslan, bu ay kariyerinizde heyecan verici ilerlemeler ile karşı karşıya kalacaksınız. Sıkı tutunun, hızınız artacak. Bütün bunlar 8 Mayıs’ta prestij, terfi, şöhret ve ödüller evi olan onuncu evinizi aydınlatacak yeniayla birlikte başlayacak.

Terfi etmeyi ya da başka bir şirkette yeni bir pozisyona geçmeyi ümit ediyorsanız, 8 Mayıs’ta Boğa’da (18.derecesinde) gerçekleşecek yeniayı takip eden iki hafta içinde karşınıza bu fırsat çıkacak. İş aramaya bir sonraki ay başlayabileceğinizi düşünmeyin, astrologlar harekete geçmek için yılın belli zamanlarının müsait olduğunu bilirler; iş kariyere gelince Mayıs sizin ayınız olacak! Bir sonraki ay, bu olanaklara sahip olamayacaksınız.

Eğer bir aktörseniz işinizi kendiniz arayın. Menajeriniz bu ay oldukça meşgul olabilir (hiç de yardımcı olmayabilir) ve siz de iş ilanlarını takip ederek ya da insanlar arasında konuşarak kendinize rol bulabilirsiniz. Böyle söylememizin nedeni yönetici gezegeniniz Neptün’ün yedinci evinizde olması nedeniyle beyin avcınız ya da işteki partnerinizin başı biraz dumanlı olacak. Şu kadarını söylemek yeterli; yeni fırsatlar bulmanız gerekiyor ve bunu da tek başınıza yapacaksınız. Bunu anlamak için ne kadar zaman harcamanız gerekir, bir düşünün!

Yeniay her zaman bir yıl sürecek bir trendin başlangıcını ifade eder, fakat bu trendin yeniayın görünmeye başlamasını takip eden iki hafta içinde rayına oturması gerekir. Bu durumda, bu günler 8-22 Mayıs tarihleri arasına düşüyor. Bu dönem boyunca sizin için bu enerjiden en fazla yararlanabileceğiniz günler 8-13 Mayıs tarihleri olacak, takviminizde bu günleri görüşmeler ve sunumlar için ayırın.

Her kuralın bazı istisnaları vardır. Bu ay da 17 Mayıs Salı günü, Venüs’ün şanslı Jüpiter’e övgüler yağdırırken, kariyer açısından göz kamaştırıcı bir gün olacak. Venüs, şan ve şeref evi olan onuncu evinizin yöneticisi olduğundan bu gün, büyük toplantılar ve sunumlar için mükemmel bir gün. Bu gün için randevular ayarlayın ve işi ya da müşteriyi kapın!

Bu ay bulacağınız yeni iş, yukarıya doğru bir basamak çıkmak anlamında olabilir. Yılın bu döneminde her zaman işler bu şekilde gitmez, bunu açıklayacağız.

Bazen, tıpkı Ocak 2007’te olduğu gibi, gezegenler altıncı evde sıralanırlar fakat bu ev günlük işleri yönetir. Ocak ayında yeni bir iş aldıysanız bir basamak çıkmak yerine aynı seviyede kalmış olmanız mümkün. Bazen işvereniniz başvurduğunuz bir işle ilgili olarak sizi bir başka işe verebilir. Gerçekte sorumluluk düzeyi açısından bu işin öncekinden farkı yoktur. Bunu farketmeniz uzun sürmeyecek elbette fakat en doğru bilgiyi ancak kişisel doğum haritanız söyleyecektir. Aradığınız takdirde, yükselmenizi sağlayacak pek çok fırsatı bulacaksınız, sakın zaman kaybetmeyin.

İşinizi hemen elde edebilirsiniz ya da son noktayı koymak altı ay kadar sürebilir. Gerçekten de bazı üst düzey görevler için aylar süren görüşmeler yapılır. Bu ay yeni işiniz konusunda kararınızı vermek zorunda değilsiniz ancak yeniayın hemen sonrasında bu konudaki konuşmaları başlatmanızı öneririz. Yeniayı bir tohum ekme zamanı ve yeni şeylere açılan bir kapı olarak düşünün. Daha önce bir şirketin üst düzey yöneticisi ile resmi olmayan bir görüşme yaptıysanız ve bu görüşmeyi daha ileri taşıyamadıysanız şimdi bu konuda şansınız açık. Oldukça farklı gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. İşte yeniaylar bu denli güçlüdür!

Bu yeniay özellikle çok güçlü çünkü Satürn de, yeniaya oldukça iyi bir şekilde destek veriyor. Bu da, bu ay yapacağınız iş görüşmelerinin potansiyeli hayli yüksek olacak anlamına geliyor. Kendi işinizi bu zamanlarda kurarsanız, bu işi uzun yıllar boyunca yapabilirsiniz. Venüs de, ayın ilk on günü boyunca kariyer evinizde bulunarak önemli kişilerin gözünde oldukça popüler bir aday olmanıza yardım edecek.

Neptün, yeniay ile zor bir açı içinde olacak bu nedenle takip eden haftalarda detaylarda çok dikkatli olmanız gerekecek. Bu kolay olmayacak. Eğer bir kontrat imzalamak üzereyseniz iyi bir avukatın yardımına ihtiyacınız olacak. Bu durumda, imzayı atmak için ayın sonunu bekleyin. (31 Mayıs olumlu sonuç getirmeyeceğinden 30 Mayıs’ta imzayı atmanızı öneririm.)

2007’te önemli bir başka konu daha var. Mars temmuz sonundan başlayarak 2006 Şubat ortasına kadar ün ve şeref evi olan onuncu evinizde olacak. Mars’ın bu evde bulunması sektörünüzdeki profilinizi yukarı çekecek ve aylar boyunca haberlerin merkezi olmanıza neden olacak. Yaklaşmakta olan bu dönem sizi çalıştığınız sektördekilerin gözünde tamamen yeni bir düzeye yükseltecek ve bu da işinizi iyi yapmanız sayesinde ulaşacağınız bir seviye olacak.

İyi iş çıkaracağınızı hissediyorum çünkü Satürn, önemli hedeflere odaklanmanıza yardım etmek üzere Aslan’a doğru ilerliyor. Bu yıl yani 2007 sizin için kariyerinizde başarıyı yakalayacağınız bir dönüm noktası olabilir! Geçen tutulmalar nedeniyle birtakım yıkımlar yaşamış dahi olsanız, şimdi şans sizden yana. Sizin için en doğru fırsatı yakalamalısınız.

Yıldız haritanızın başka bir yerinde, para konularında birkaç iniş-çıkış var. Mars 11 Haziran’a kadar harcamalarınızda artışa neden olacak şekilde sekizinci evinizde dolaşıyor olacak.

Sekizinci evde Mars’ı ağırlamak hiç de kolay değildir. İki sene önce, Haziran 2003 ve Aralık 2003 arasında da Mars’ı bu evde konuk etmiştiniz. Bu dönemi hatırlayabileceğinizi tahmin ediyoruz. Bu kez Mars altı ay yerine (geçen sefer bu kadar kalmıştı) sadece birkaç hafta kalacak; eminiz ki, bunu duyduğunuza sevineceksiniz!

Yaklaşan haftaları parasal konularda zorlaştıracak olan şey, beklenmedik gelişmeler gezegeni Uranüs’ün de zaten bu evde turluyor olması. Şimdi Mars’ın Uranüs’ü aktive etmesi ile birlikte yeni gelişmeler olacak. (Bu iki gezegen karşı karşıya gelene kadar genelde hiçbir şey olmaz.)

Bu iki gezegen 14 Mayıs’ta tam olarak yanyana gelerek kavuşum yapacak. Fakat tüm ay boyunca bu gezegenlerin birbirine yakınlığının etkilerini hissedeceksiniz.

Yüklü miktarda para kazanmanız da olasılıklar dahilinde ancak görünen o ki beklenmedik harcamalarda da bir tırmanış olacak. Şanslı durumlar söz konusu olduğunda kimsenin buna hazırlanmasına gerek yoktur ancak her tür olası düşüşe hazır olmanız gerekir. Bu nedenle de olabilecekler üzerinde yoğunlaşıyoruz ki, siz de bu olasılıkların farkına varabilin.

Belki de bu gördüğümüz yüklü paranın ne olduğunu siz zaten biliyorsunuz. Pahalı bir geziye çıkıyor, evinizi yeniliyor ya da yeni bir iş kuruyor olabilirsiniz. Pahalı bir düğün için büyük miktarda depozito ödemeye ya da tam tersi boşanma ya da bir iş ortaklığını bitirme aşamasında para harcamaya hazır olabilirsiniz.

Eğer boşanıyorsanız, şaşırtıcı şekilde anlaşamadığınız farlı konular olduğunu keşfedebilirsiniz, her ikinizin de aynı tarafta olduğunu düşünmeyin. Öncelikle anlaştığınız konulara eğilin.

Bunu şöyle açıklayabiliriz: Mars bazen tartışmalara neden olur. Mars bu konumda iken tartışmanın çıkış noktası başkaları, şirket ya da devlet (vergiler vb.) ile paylaşılan paralar ile ilgili olacak. Patronunuz ya da müşteriniz ile yanlış hesaplanmış bir komisyon ya da telif hakkı veya lisans, eski eşinizle çocuk yardımı ya da nafaka konusunda veya benzer konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bunlar sadece olası birkaç örnek.

Şöyle ya da böyle, kredi kartı bakiyeniz artacak gibi görünüyor. 11 Haziran’a kadar harcamalar oldukça ağır olacak.

Bu konuyu dengelemek için biraz da olası yükselmeler konusunda bir şeyler söylesek iyi olur! Bu ay Uranüs ile haberler, anlaşma ve sözleşmeler gezegeni Merkür’ün arasındaki güzel açı sayesinde, her iki gezegen de güzel ve heyecan verici bir şekilde etkileşim içinde olacaklar. 18 Mayıs Çarşamba günü para konusunda alacağınız iyi haberleri bekleyin.

Bu ay sadece para ve güç konularında değil aşkta da oldukça sıcak dakikalar getirecek!

23 Mayıs’ta Yay’ın 3. derecesindeki dolunayla birlikte ilginç aşk ilişkilerinin su yüzüne çıkmasını bekleyin. 21-22 Mayıs hafta sonunda aşk ağır basabilir. Parti vermek ya da kısa bir tatile çıkmak için mükemmel bir zaman olabilir. Böyle bir planınız yok mu? O halde kendinizi bir spa ya da benzeri lüks bir etkinlikle şımartın.

Bu sırada karşılıklı saygı çerçevesinde büyüyen bir arkadaşlık ilişkinizin dolunayla birlikte daha farklı bir ilişkiye dönüşmesi mümkün. Tesadüfen karşılaştığınız zamanlarda hissettiğiniz heyecana siz bile şaşıracaksınız. Bu dolunay Yay burcuna düşecek demiştik. Tenis, squash, binicilik, eskrim, tırmanma ya da boks gibi birkaç örnek verebileceğimiz fazlasıyla çaba gerektiren spor türlerinden birini yapmak üzere bir buluşma ayarlayabilirseniz daha da fazla eğleneceksiniz. Yerinizde duramayacak kadar hareketli olacaksınız; sevgilinizi bu raunda davet edin.

Spor aktiviteleri ile ilgili son olarak şunu söyleyebiliriz ki, ister erkek, olun ister kadın sakın kasten yenilmek için bir plan yapmayın. Ay’ın pozisyonu yeni hayranınızın kendine güveninin tam olduğunu ve sizin mücadeleci tarafınızı beğendiğini gösteriyor.


Bir başka ipucu daha: Jüpiter (aşk evi olan beşinci evinizin doğal yöneticisi) kısa seyahatler evinizi aydınlatıyor yani şehir dışına yapacağınız kısa gezintilerde aşık olabilirsiniz. İyi görünmeye çalışın ve bavulunuzu hazırlamaya başlayın.

Genelde bu dolunay oldukça olumlu, ancak dolunay başka şekillerde de kendini gösterir. Yıldız haritanızdaki her şeyi de göremiyoruz. Bu dolunay yıldız haritanızdaki gezegenlere sert etki yapıyorsa bazı çalkantılı sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu istenmeyen olasılık üzerinde de biraz duralım.

Unutmayın ki, dolunaylar her zaman zamanınızı iyi kullanmanıza yardım ederler. Yürümeyen bir ilişkiniz varsa, dolunay size özgürlüğünüzü geri vermek ve bu sayede size daha uygun bir ilişki bulmanız için çalışır. Sizin durumunuzda, gizli kalmış duyguları su üstüne çıkarabilir. Altında yatan gerçekleri bilmeden hiçbir şeyi düzeltemezsiniz; işte bu dolunay size ikinizden birinin göstermediği kırgınlıklar barındırıp barındırmadığını gösterecektir. Bu sizin için de geçerli mi emin değiliz ancak küçük bir grup okuyucu için de olsa bu durumdan bahsetmemiz gerekiyordu. Öyle ki, eğer bekarsanız yeni biri ile tanışma ya da evliyseniz eşinizle birbirinize yakınlaşma fırsatı bulabileceksiniz.

Bu dolunay aynı zamanda çocuklar ile ilgili konulara da işaret edecek, eşinizle birlikte bir aile olma planları üzerinde önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Beklenmedik bir hamileliğe de hazır olun. Bir çocuk yapmak ya da evlat edinmek istiyorsanız, bu sizin için iyi haber. Eğer hazır değilseniz, bu dolunay başka bir konuda ciddi bir konuşmayı tetikleyecek. Sonuç size bağlı elbette.

Satürn bu dolunayı oldukça güzel bir şekilde destekliyor yani, bu dolunayda yapılacak her şeyin etkisi uzun vadeli olacak. ( Bununla bebek konusundan değil aşktan söz ediyoruz çünkü zaten hepimiz biliyoruz ki, çocuk sahibi olmak tüm hayatımızı etkileyecektir.)

Hatırlarsanız 8 Mayıs’taki yeniayın da Satürn ile yaptığı açılar gayet olumluydu. Yani öyle görünüyor ki, bu ay gerek iş, gerekse kişisel yaşamınız konusunda her ne yaparsanız oldukça olumlu etkilerini göreceksiniz.


Aslan burcu olarak çok yaratıcısınızdır. Yürekten inandığınız bir projenin sonuna yaklaşacak ya da bu projeyi bitireceksiniz. Bu harika bir şey! Yıldız haritanıza göre bu projenin sizin için çok önemli görünüyor sevgili Aslan. Daha önce de değindiğimiz gibi bu dolunay yaratıcılık, aşk ve çocuklar evi olan beşinci eve düşüyor. 23 Mayıs’taki bu dolunay bazı şeyleri finalize etmenize yardımcı olacak. Geri çekilip yaptıklarınızı takdir edebileceksiniz.

Diğer etkiler sadece size özel değil - projenizde son rötuşları yapabilir ve oldukça romantik bir hafta sonu geçirebileceksiniz. Çok hoş!

25 Temmuz’da ya da yakınlarında doğduysanız, 23 Mayıs’taki dolunayın dört gün öncesinde ya da sonrasından çok yararlanacaksınız. Dolunay doğrudan sizi etkileyecek!

Bu ay en iyi buluşma akşamları: 13 Mayıs Cuma, 14 Mayıs Cumartesi, 23 Mayıs Pazartesi, 24 Mayıs Salı ve 30 Mayıs Pazartesi.

Bitirmeden önce, çok özel bir gün olan 30 Mayıs tarihinden bahsedelim. Aslanların yöneticisi olan Güneş, kısa mesafeli geziler evinizde olan mutluluk gezegeni Jüpiter’e ulaşacak. Bu yıl şehir dışına kaçmak için pek çok hafta sonu fırsatınız olacak ancak bunlardan en iyisi 28-30 Mayıs tarihlerindeki olacak. (Döndüğünüzde posta kutunuzda muhteşem bir mektup bulmanız da olası)

Para konularına çok dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın - 31 Mayıs’ta Güneş ve Uranüs’ün araları açık olacak ve bu da harcamalarda beklenmedik bir sıçramaya neden olabilir. Dikkatli olun, sevgili Aslan. Yine de geziye çıkmanızı isteriz.

Özet

Bu ay hem yeni bir iş bulabilirsiniz, hem de bu iş oldukça gösterişli ve prestijli bir iş olabilir. 8 Mayıs’taki yeniayla birlikte ya da hemen sonrasında aramaya başlamanız yerinde olacak. Bu iş, özgeçmişinizde pırlanta gibi parlayacak kadar özel. 17 Mayıs’ta görüşme yapın ve işi almış olarak görüşmeden ayrılın.

23 Mayıs’ta aşk evi olan beşinci evinize düşen parlak dolunayla birlikte sıradan bir arkadaşlığınızın daha farklı bir konuma ulaştığını göreceksiniz. Onunla tesadüfen karşılaştığınızda hissettiğiniz kıvılcımlara şaşıracaksınız. Dolunay, sporcu bir burç olan Yay’a düştüğünden dışarı çıkın ve fiziksel güç gerektiren sportif aktiviteler ile ilgilenerek eğlenmenize bakın!
alptugra - avatarı
alptugra
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #78
alptugra - avatarı
Ziyaretçi
AH BE SİZLERİN YAZDIKLARININ DOGRU OLMASIN NE KADAR İSTERDİM BİR BİLSENİZ ..
BİR ASLAN BİR OGLAK NEDEN YAN YANA GELEMEZ HE SORUM SİZE.YAZANLARA.
bebebebebebebe???????????????????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 07.06.2007 , Perşembe


Bugün, son derece hassas, kolay etkilenen ve yoğun duygular içinde olduğunuz halde, kafanızın içindeki sorulara cevap bulmakta zorlanabilirsiniz. Bir yandan içinizdeki kuşku ve kuruntulara yol açan sorunlarla mücadele ederken, diğer yandan bütün bunlara şefkatli bir ruh haliyle olumlu yanıtlar vermeye çalışırsınız. Oysaki bugün hiçbir konuda net bir çizgi tutturmak mümkün değildir. Çünkü ne yaparsanız yapın gerçekler ortadadır ve doğal olarak üzerinizdeki ağırlık devam etmektedir. Kendinizi duyarlı ve nazik bir şekilde davranmaya zorladığınız halde, bunu ifade edebilmeniz pek mümkün olmamaktadır.

Günlük işlerinizle ilgili konularda stresten uzak durmaya çalışmanız gayet yerinde olacaktır. Hiç kimseden anlayış ve destek görmeseniz de, moralinizi üst seviyede tutarak gündelik işlerinizin üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Özellikle bankacılıkla ilgili işleriniz, ortaklarınızla ilgili paralar veya dışardan size gelen her türlü yardım ve cinsel dürtüleriniz konusunda kesinlikle hayali fikirlere kapılmayınız. Ödemeleriniz varsa zamanında yapmalı ve kimsenin sözüyle hareket etmemelisiniz. Bir başkası size yardımcı olacağını söylese bile, siz yine de, önleminizi muhakkak alınız.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #80
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Hayal gücünüzün çok kuvvetli olduğu bir gündesiniz. Gün içinde sık sık gerçeklerden uzaklaşarak imajinasyonunuzun esiri olabilirsiniz.
Sevdiğiniz kişiyle bugün sağlık problemleriyle alakalı olarak konuşabilir ve gizli kalmış bir hastalığını öğrenebilirsiniz. Meraklanmayın, çok büyütecek bir şey yok

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar