| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...)
teşekkürler arkadaşım eline sağlık
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...)
Ben bunu kullandım ama japonca bunun ingilizce veya turkçesini bula bilirmisin saygılarımla
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
bu msn programının 7610 içinde olanı varmı bilgi verirseniz sevinirim
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...) Alıntı:
İkinci mesajdaki WLM Mobile 543 dosyası telefon modelinizle uyumludur. | ||
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Bu programla bende kişi lıstemdekı bir çok kişi gorunmuyor yaklaşık olarak yarı yarıya... Kişi lıstemde normalde 85 kişi bulunurken bu programla gorunen 40-50 kişi yapmam gereken bir ayar varmı ?
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 7610 live msn, 7610 mobile msn, 7610 windows live messenger, cep msn live messenger nokia, cepte msn live mesenger, lıve msn nokıa, mobil msn 7610, mobile, msn nokia, nokia windows live msn, |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 102 | 03-09-2008 00:10 |
| Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-05-2007 21:15 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||