Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-11-2006   #31 (mesaj-linki)
thesinner83
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile)

daha kurmadım ama şimdiden emeğinize sağlık diom ben.
teşkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 12-11-2006   #32 (mesaj-linki)
shewky

çok saol güzel çalışıor 3230 da
Eski 13-11-2006   #33 (mesaj-linki)
hasretruzgari

Merhaba Arkadaşlar bende Motorola A1000 kullanıyorum symbian 7.0 bende bu programı kullanabilirmiyim bunun için yazılmış olan live messenger varmıdır.
Eski 13-11-2006   #34 (mesaj-linki)
cemcelik06

SEN VARYA SÜPER ADAMSIN VARYA NASIL YARDIMCI OLDUN BANA ANLATAMAM SANA
Eski 14-11-2006   #35 (mesaj-linki)
pearlbead - avatarı

Süpersiniz valla ama Nokia 6230i desteklemiyor böyle programları indirdim ama tanımıyor .jar dosyasını acaba bununla ilgili bir eklenti mi olacak?
Eski 14-11-2006   #36 (mesaj-linki)
barioemre

yaa bunlar calısmıyorr hayatınız yalan
Eski 14-11-2006   #37 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

hasretruzgari adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba Arkadaşlar bende Motorola A1000 kullanıyorum symbian 7.0 bende bu programı kullanabilirmiyim bunun için yazılmış olan live messenger varmıdır.
WLM Mobile ya da Agile Messenger sürümlerinin telefonunuzla uyumlu olmadığını varsayarsak (önce denemenizi tavsiye ederim), bu program telefonunuzla uyumlu gibi görünüyor:
QuickIM MSN Messenger Universal Edition / free download

pearlbead adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Süpersiniz valla ama Nokia 6230i desteklemiyor böyle programları indirdim ama tanımıyor .jar dosyasını acaba bununla ilgili bir eklenti mi olacak?
WLM Mobile 386 dosyasının içinde bulunan WLM Mobile sürümü, telefonunuzla uyumludur. Daha önce telefonunuza bir java uygulaması kurmadıysanız, bu konudaki önceki sayfalarda bulunan mesajlarımdan birinde işinize yarayacak birkaç bağlantı vermiştim. Google'da daha geniş çaplı bir araştırma da yapabilirsiniz.

barioemre adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa bunlar calısmıyorr hayatınız yalan
Gerçekten de çalışıyorlar
Eski 15-11-2006   #38 (mesaj-linki)
aragornnn
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile)

Merhabalar arkadaslar slm, ben bu messnger programından yukledım telefonuma bılgısayardada yukledı gorunuyo ama telefonda bulamıyorum bunu. nereye yukledıgınden haberı olan varmı acaba model motorola V3x tesekkurler

Son Düzenleyen Hi-LaL; 05-01-2007 @ 16:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-11-2006   #39 (mesaj-linki)
aragornnn

DeusEx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Programı kurdum sonunda benim L6 'ama çok uğraştırdı lakin bu seferde program server'a bağlanırken connection hatası verdi ve bağlanmadı. Acaba benim ayarlarda mı bir hata var program gprsle bağlanamıyor?

slm bende de motorola var programı yukluyorum ama ndense makınadagoremıyorumm. nasıl yukledınn yardım edermısınn.
Eski 15-11-2006   #40 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

aragornnn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm bende de motorola var programı yukluyorum ama ndense makınadagoremıyorumm. nasıl yukledınn yardım edermısınn.
Elimizde o modelde bir telefon bulunmadığı için net bir cevap vermemiz mümkün değil fakat Menü altındaki Ekstralar, Araçlar gibi alt menülere bakmanızı öneririm. Program adı ve sembolü, orjinal Windows Live Messenger ile aynıdır.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 225 4 Gün Önce 22:20
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile Frenzy Diğer MSN Messenger Programları 8 24-06-2009 15:31
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25