| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile)
bu programı yapandan ve buraya ekleyenden allah razı olsun çok güzel bir prog ama kişi listesiin yarısını göstermiyo bunun ilgilenirsen çok sevinirim ellerinize sağlık
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
arkadaşım teşekkür ederim bende n73 var harika oldu aradığım bir programdı sağol
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
bunların .jad uzantılısı yokmu yaa
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile) | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Paraya kıydım Nokia N73 aldım süper süper telefon ama msn programı zorcalışıyo
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
Bunda dil sorunuyla karşılaştım arkadaşlar ingilizce veya turkçe oluyorsa varmı acaba şuan japonca ve program kare kare gosteriyor 6131 için bakarsanız sevinirim | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
Bende N72 'de Antivirus Koruması Dosyalarda Virus Olduqunu Saptıyor, Yüklemiyor..Bilqiniz Olsun..
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
E-60 modeli için olan calışmıyuor yükleme esnasında gecersiz diyor
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
yaa bende denedim 6280 ime olmuyo.. kutucuklar var... nasıl olcak açık bi bilgiye sahip olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim......
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ben neden indiremiyorum bu proğramı izniniz yok falan dio yardımcı olun bana lütfeeeeeen
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cep, cepte, live, messenger, mobile, msn, windows, wlm, İçin |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 5 Gün Önce 22:20 |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile | Frenzy | Diğer MSN Messenger Programları | 8 | 24-06-2009 15:31 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |