Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-11-2006   #21 (mesaj-linki)
eses_met
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile) Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile)
eyw.. kardes emegıne saglık
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-11-2006   #22 (mesaj-linki)
DeusEx
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile) Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile)
Program iyi güzel de ben Motorola L6 ma kurup yükleyemedim yapan birileri varsa yardım edebilir mi? L6 ya yollayamadım bile dosyayı midwaydi PST idi derken iyice karıştı ortalık.
Eski 11-11-2006   #23 (mesaj-linki)
astalavista
cPanel® arkadaşım, bende panasonic vs3 var, verdigin ilgili program ' vlm384' yükledim ama yapadım, program bende zengin metin belgesi halinde göründü; yardımcı olup anlatabilirsen sevinirim...
Eski 11-11-2006   #24 (mesaj-linki)
eskiya001
ya bu ne dandik bişi msn sayfamdaki kişilerin yarısında çoğu gözükmüyo ne iş biri bişi desin ya böle sap gibin kaldık olmuyo
Eski 12-11-2006   #25 (mesaj-linki)
Alıntı:
eskiya001 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu ne dandik bişi msn sayfamdaki kişilerin yarısında çoğu gözükmüyo ne iş biri bişi desin ya böle sap gibin kaldık olmuyo
Lütfen forum genelindeki üslubunuza dikkat ediniz.

Cep telefonunuzu kullanarak WLM oturumu açtığınızda kişiler için dört grubun olduğunu göreceksiniz:
  • Conversations (Konuşma pencereleri)
  • Online (Çevrimiçi Kişiler)
  • Offline (Çevrimdışı Kişiler)
  • Blocked (Engellenmiş Kişiler)
Ayrıca parantez içinde bu gruplara dahil olan kişiler ve açık pencerelerin sayısı ile ilgili bilgi de veriliyor, grupları göz önünde bulundurarak kişi sayılarını tekrar kontrol edin.
Diğer bir mesele de GPRS bağlantınızın hızı ve kararlılığı, kişi listeniz tam yüklenmiyor olabilir.

Alternatif olarak cep telefonunuzu kullanarak ICQ, Yahoo! ve diğer popüler anlık mesajlaşma ağlarına da bağlanmanızı sağlayan Agile Messenger kullanabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...gile+messenger
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
cep live messenger download cep msnmessenger download cepde messenger download cepte livemessenger download l6 msn live messenger for wm5 download mobile msn live messenger download msn for mobile 5.0 windows live messenger cepte download windows mobil messenger windows mobile 5 msn windows mobile messenger wlm for wm5 wm5 msn wm5 msn live
Konu Araçları

Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 98 1 Hafta Önce 21:20
Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları bloodbower PC/Internet Teknik Destek 0 06-05-2007 21:15
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:24
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09235597 saniyede (63.99% PHP - 36.01% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR