| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok
arkadas süpersin walla helal olsun diyorum başka bişiy demiyorum ![]() olay bitmiştir görüşmeyelimmmm ![]() ama genede vereyim çoklulardan bir tanesini ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 14-11-2006 @ 19:23. | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
live 8.1 cıktı bunun ıcın coklu yama varmı..saygılar
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
İlk mesaj güncellenmiş, Çoklu Oturum Açma yamasının Windows Live Messenger 8.1 Beta ile uyumlu olan sürümü eklenmiştir. Yamayı resimde gösterilen şekilde uygulayınız.
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
İlk mesaj yeniden güncellenmiştir ve yama sürümü WLM Universal Patcher++ v0.9.3'e yükseltilmiştir.
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
slm ben wlm unıversal patcher ++0,9.3 çoklu yamasını indirdim ama msnımı kapattıgım halde yanı çıkış bölümünden çıktım halde kapatınız dıo uygulama butonuna bastıgımda lütfen mesengerdan çıkınız dıo kapatıom olmuyor ve bunun la birlik a patch lıve mesengrıda modıfıye edilmemiş yamayıda denedım bundan sonra ondada hata verıoo artı 6 adım dıe gösterıoo sitenızdekı adımları izliıom ama bende bir tane faz la adım çıkıoo lütfen yardım cı olun
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar 8.0 vardı 8.1 derleme sürümü diyo onu indirdim kurdum fakat yaması yok sanırım 8.1 yamasını ne zaman bu sitede görebileceğiz bu siteyi hazırlayanlara emeği geçenlere tşkler ))) tabi önceki mesajları okumazsan böle mors olursun indirdim kullandım teşekkürler arkadaşlar
Son Düzenleyen kiziroglu; 29-11-2006 @ 22:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
walla bu msn 8.0 ın yama sı coklu oturum acmıyo en ıyısı gerı donup 7.5 ı yuklemek ben cok denedım ama bı turlu yapamadım coklu oturum acmayı msn 8.0 de
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben live kullanıyom ama maalesef çoklu oturum çalışmıyor ne yapmalıyım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |