Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-04-2006   #6 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

Alıntı:
filmciserdar adlı kullanıcıdan alıntı
Yani uzun lafın kısası Benim sildiğim ve engellediğim kişileri engelliler listesinden silebilmek (dolayısıyla ben de otomatik olarak onların listesinden silimeliyim) mümkün müdür, yoksa değil midir? Bu arada benim silerek engellediğim klişileri engelleriler listesinden sildikten sonra bende onların listesinden silimeliyim ki bir anlamı olsun.. Amma uzun yazdım ama.. Mazur görün artık beni.. Yardımlarınız için teşekkürler..
Bu Program Karşıdaki Kişinin MSN Kişi Listesine Müdahale Etmez... Sizi Silen Bir Kişiyi MSN Kişi Listesinden Kaldırabilirsiniz, Ama Sizi Silmediyse Karşınızdaki Kişi MSN Silik veya Engelli Kısmında Kalır...

Son Düzenleyen Misafir; 16-04-2006 @ 05:36.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-05-2006   #7 (mesaj-linki)

Kişi Listenize 500 Kişiden Fazla Kişi Ekliyemezsiniz.! Listenizde Toplam Kişi Sayısı Sınırı Geçmemesi Lazım.
Eski 10-05-2006   #8 (mesaj-linki)
axus

mrb ben çalışıramadım prg. yardımcı olabilirmisiniz..

hata mesajı veriyo.. diğer msn adreslerimdede denedim olmuyo...

hata mesajı ::
sorry, we could not sing you in because the sing-in name you entered not exist or you password incorect
Eski 28-05-2006   #9 (mesaj-linki)

msninizi cevrimdışı durumda açın..kişierlnizi düzenleyip oturumdaki durumunuzu deiştirebilrisniz...yani şayet hem kişilerle konuşup hem düsenleyimiom vakit bulamıom dersenizz..
Eski 07-08-2006   #10 (mesaj-linki)
bet1to

ya off delı olucam smdı ne bu ya ..engellı lıstesndekılerı sılıorm error werıor tekrar tekrar yapıorm yok edıorm ..ama msnden acınca onlardan ekleme talebı gelıor..ne anlamı kaldı ozmn..yarıdm lutfen
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
karşıdaki kişinin msn listesini görmek, kişiyi msn den sildiğini anlama, msn de engellenen kişiyi tekrar ekleme, msn den engelledigim kişiler, msn kişi listesi hatası, msn kişileri listesi, msn kişileri temizleme, msn messenger kişileri temizleme, msn silen kişi, otomatik msn ekleme,
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 100 10 Saat Önce 20:04
Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? virtuecat Bunları biliyor musunuz? 112 3 Gün Önce 16:12
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 6 Gün Önce 22:39
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13613796 saniyede (63.49% PHP - 36.51% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR