| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
şimdi benim msn listemde 2509 kişi var ekli olarak. olmaz diyeceksiniz oluyor bal gibide. isteyene screanshot ta yolllarım. neyse sorun şu. kişi temizleme yöneticisi ile kıvrandım silemedim. başka bir öneri çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun. sevgiler saygılar efendim. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
sizde gene program acıldı bende hiç acılmadıı exe dosyasının ustune tıklıyorum direk hata verior program hic acılmıyor yani | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi ınsan bısey yazar ya ...yardım dıorzzzzzz!!! sılıorz gene tekrardan eklenıor.clean yerındede olmuor | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisisenin msn şifrende yada kullanıcı adında bir hata var. Muhtemelen şifreni yanlış giriyorsun. ya ben runtime error aliyorum listedeki silinecek kişi sayisini 10 un altina dusurdugumde de runtime error aldim run-time error 35601 element not found. yardimci olabilirmisiniz ? Son Düzenleyen cpmorgan; 01-11-2006 @ 12:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
U
BANA EĞER YAPABİLİRSEN hopa_sinanay@hotmail.com msn adresimden bilgi msj da yollarsan çok mahbule geçer şimdiden teşekkürler | |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
arkadaşım iyi güzel bir programda ben şimdi MSN 8.0 kullanıyorum. 7.5 te eklediğim ama 8.0 da sildiğim bir kişi var şimdi onu tekrar ekledim ancak diyorki bu kişi kişi listenizde ekli değil diyor ben şimdi onu kişi listeme tekrar nasıl eklerim nasıl geri getirim
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
ben gmail kullanıyorum ne yapmam lazım onun için ne yapmam lazım program çok güzel ellerinize sağlık faket ben gmail kullanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz program çok güzel ellerinize sağlık faket ben gmail kullanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz Son Düzenleyen fairylike; 15-11-2006 @ 21:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
yaw kardeş ben bunu yükledim ama program çalışmıyo.nieye acaba? buarada forma yeni üye oldum.butun arkadaşlara selemlar
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisiörnek resim : | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
yahu kerde_ dediin herseyi yapt1m fakat kurmak için t1klad1ktan sonra hata verioyard1mc1 ol lütfeeeen yakla_1k 800 e yak1n ki_i engellemi_ beni ben bunlar1 nsl teker silerim acil cvp bekliyorum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| kişi, listesi, messenger, msn, yöneticisi |
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 130 | 2 Gün Önce 03:42 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 62 | 06-07-2009 22:48 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |