| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
şimdi benim msn listemde 2509 kişi var ekli olarak. olmaz diyeceksiniz oluyor bal gibide. isteyene screanshot ta yolllarım. neyse sorun şu. kişi temizleme yöneticisi ile kıvrandım silemedim. başka bir öneri çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun. sevgiler saygılar efendim. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
sizde gene program acıldı bende hiç acılmadıı exe dosyasının ustune tıklıyorum direk hata verior program hic acılmıyor yani | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi ınsan bısey yazar ya ...yardım dıorzzzzzz!!! sılıorz gene tekrardan eklenıor.clean yerındede olmuor | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Alıntı:
senin msn şifrende yada kullanıcı adında bir hata var. Muhtemelen şifreni yanlış giriyorsun. ya ben runtime error aliyorum listedeki silinecek kişi sayisini 10 un altina dusurdugumde de runtime error aldim run-time error 35601 element not found. yardimci olabilirmisiniz ? Son Düzenleyen cpmorgan; 01-11-2006 @ 11:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
U Alıntı:
BANA EĞER YAPABİLİRSEN hopa_sinanay@hotmail.com msn adresimden bilgi msj da yollarsan çok mahbule geçer şimdiden teşekkürler | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3865 | 4 Saat Önce 23:22 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 101 | 1 Gün Önce 18:13 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Kahve Molası | 158 | 1 Hafta Önce 16:45 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 2 Hafta Önce 19:46 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||