| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi çalışmadı yok sa virüs mü yolladın
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
program çalışmıyor sanırım..
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
program işe yarıyo ama msn yi açınca tekrar bu kişiler beni eklemiş gibi görünüyo | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
SÜPER YA BU PROGRAMI BIR AYDAN BERI BEKLIODUM YA SAOLUN
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
program çalısmıyor arkadaşım..
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Üstad sırf bu program için üye oldum gecenin bir yarısı... Hiçbir şekilde silme işlemi yapmıyor. Daha çok uzatmadan; gerçek şu ki program işe yaramıyor. Yinede teşekkürler uğraşmışsın eklemişsin. Herkese iyi geceler... | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
arkadaşım kusura kalama bu program olmuş genede saolasın 01.08.2007 den sonrakı ugraşmasin hikaye program
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
walla super b1sey buu
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bn yaptım çalıstı ama silince bi değişiklik olmuyor yani engellenen listesi yine msn acınca gizlilikten görülüyor yardımcı olabilirmisiniz
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
merhaba yeni üye oldum bende bu foruma yalnız aynı şekilde bende programı çalıştıramıyorum.hani varya oxc ydi sanırım onu. diğeri liste açılıyo şifremi giriyorum sorun çıkıyor connection is forcefully rejected yazıyor winsock error 10061 yazıyor lütfen yardımcı olurmusunuz | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kişi, listesi, messenger, msn, yöneticisi |
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 130 | 2 Gün Önce 03:42 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 62 | 06-07-2009 22:48 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |