| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
arkadaşım iyi güzel bir programda ben şimdi MSN 8.0 kullanıyorum. 7.5 te eklediğim ama 8.0 da sildiğim bir kişi var şimdi onu tekrar ekledim ancak diyorki bu kişi kişi listenizde ekli değil diyor ben şimdi onu kişi listeme tekrar nasıl eklerim nasıl geri getirim
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
ben gmail kullanıyorum ne yapmam lazım onun için ne yapmam lazım program çok güzel ellerinize sağlık faket ben gmail kullanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz program çok güzel ellerinize sağlık faket ben gmail kullanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz Son Düzenleyen fairylike; 15-11-2006 @ 20:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
yaw kardeş ben bunu yükledim ama program çalışmıyo.nieye acaba? buarada forma yeni üye oldum.butun arkadaşlara selemlar
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Alıntı:
örnek resim : | ||
|
| | #20 (mesaj-linki) |
yahu kerde_ dediin herseyi yapt1m fakat kurmak için t1klad1ktan sonra hata verioyard1mc1 ol lütfeeeen yakla_1k 800 e yak1n ki_i engellemi_ beni ben bunlar1 nsl teker silerim acil cvp bekliyorum
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 98 | 1 Gün Önce 04:51 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3843 | 1 Gün Önce 01:25 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Kahve Molası | 157 | 1 Gün Önce 18:42 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 5 Gün Önce 19:46 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||