| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
merhaba ben denedim ve oldu engelli listemide temizledim ayrıca çk teşekkürler paylaşımlar için... | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi slm arkadaslar benim msnim calin di onu nasil geri alabilirim veya iptal edebilirim?şimdiden tşk cvbinizi bekliyorum | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi merhaba ben programla sildim ama bir hata var sanırım sildiklerim msnımı actıgım anda ekledi olarak geliyor hepsi neden acaba?? | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Bu programın yaptığını MSN zaten yapıyor. Mesele bizi silmeyenleri silebilmek ama hala öyle bir program yok sanırım. (arkadaş bu iş yaptığını yazmış ama olmuyor) | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
birader benm mns kişi çokluğu yüzünden açılmıo ama windows messengerde açılıo live messenger kullanıorm live demi bi sorun war bu aralr yok sa adreteki kişi çokluğundanmı ???
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
program anlatilan sekilde mukemmel kusursuz isliyo bi tum yazilan cvplari kontrol edin yahu millet aciklamis hatalarii.program icin salun.. yok virusmu yolladın gibisinden sacma bi cvp bile var. .ben aslinda prog rami kisi listemdeki insanları kolayca gruplandıracam sanmısıtımm ama ole degilmis bu konuda bildiginiz pro varmı ?? | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
gizlilikteki kişiler silinmiormu bu olayda denedim olmadıda | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
live messenger 8.1 de başka msn adresi aldım daha önce kullandığım kişileri toplu olarak yeni msn adresime nasıl kopyalayacağım yarımcı olurmusunuz...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| kişi, listesi, messenger, msn, yöneticisi |
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 130 | 22 Saat Önce 03:42 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 62 | 06-07-2009 22:48 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |