Alıntı
rrhayabusa adlı kullanıcıdan alıntı selam ben de msnde kişi listesini temizlemek istedim ama aklıma birşey geldi;
kişi listesini temizlemek istediğimiz msn adresinin komple hesabını kapatsak 120 gün süre veriyor temizlemek için içeriği acaba diyorum kapasam hesabı nasıl olur temizlenir sıfır duruma gelirmi acaba limstem hayli kabarık istemediğim insanlar var 
adresim xxxxxxxxx@hotmail.com
gerekli bilgi için
Adresiniz Microsoft bir adres ise, yani o adresle Hotmail e-posta hizmeti de alıyorsanız, Hotmail hesabınızdaki kişilere erişip herkesi tek bir tıkla silebilirsiniz. Hotmail 'i
Sign In adresinden açtığınızda Kişiler'e gidip, herkesi toptan seçip silebilirsiniz.
Yok eğer adresiniz Microsoft değilse, başka bir adres ise, o zaman bu konuda anlatılan programla (ya da Messenger Plus! eklentisi ile) kişi listenizi tamamen temizlemenizi rica ediyorum. Çünkü dediğiniz yöntem ile hesabı 120 gün terkettiğinizde kişileriniz silinmez. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Sizin eklediğiniz kişiler, siz hesabı kapatsanız bile, sizi sürekli o kişileri eklemiş olarak gösterir ve bu sefer de onlar sizi İzinli ya da Engelli listelerinden silemezler. Yani şahsen beni ekleyen adamlar 2 yıldan beri oturum açmadıkları yani hesapları büyük bir ihtimalle kapatıldığı halde, hala beni eklemişler gibi görünüyorlar ve ben onları İzinli&Engelli listelerimden kaldıramıyorum.Bu yüzden hesapları kapatmadan önce, Kişi Listenizi temizlemenizi öneririm.
hesabınız 120 günlük pasif süreden sonra kapandığında, yeniden o adresi kaydettirseniz, Kişi Listeniz boş olarak açılır ama bu, dediğim gibi, tavsiye ettiğim bir yöntem değil. Lütfen bir şekilde listenizi elle boşaltmaya çalışın.