Arama

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi - Sayfa 6

Güncelleme: 16 Şubat 2010 Gösterim: 204.135 Cevap: 135
rrhayabusa - avatarı
rrhayabusa
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #51
rrhayabusa - avatarı
Ziyaretçi
bu programı kuramadım bi türlü çalıştırdanda yaptım dediklerinizi ama nafile Msn Sad
ben msn yi temiz lemek istiyorum,geçmişten hiçbir iz kalmasın sıfır gibi yardım plss.
Sponsorlu Bağlantılar
Seyreyledim - avatarı
Seyreyledim
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #52
Seyreyledim - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorun maalesef bizde de oldu. Hotmail.com uzantılı adresim, Windows Live Messenger kullanmaktayım sanırım 8.1 versiyonu kullanıyorum. Gizli bölümündeki milleti alayını siliyorum ve arkadaşların dediği gibi her oturum açışımda maalesef seksen doksan tane adam tekrar karşıma çıkıyor ve tek tek, seni eklemeyecem, seni eklemeyecem, seni hiç eklemeyecem diyerek ''İPTAL'' e basıyorum ve kanser olursam sorumlusu sizsinizDon't Know
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Kasım 2007       Mesaj #53
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Seyreyledim adlı kullanıcıdan alıntı

Aynı sorun maalesef bizde de oldu. Hotmail.com uzantılı adresim, Windows Live Messenger kullanmaktayım sanırım 8.1 versiyonu kullanıyorum. Gizli bölümündeki milleti alayını siliyorum ve arkadaşların dediği gibi her oturum açışımda maalesef seksen doksan tane adam tekrar karşıma çıkıyor ve tek tek, seni eklemeyecem, seni eklemeyecem, seni hiç eklemeyecem diyerek ''İPTAL'' e basıyorum ve kanser olursam sorumlusu sizsinizDon't Know

Arkadaşım, zaten Messenger'ın açtığı pencerede seni o kişileri eklemeye zorlamıyor ki. Orada diyor ki: Bu kişiye ya İzin ver, ya da bu kişiyi Engelle. Bu ikisinden birini seçmek zorundasın. Aşağıdaysa başka bir seçenek var: "Bu kişiyi kişi listeme ekle" diye. Onu seçmezsen senin kişi listene eklenmez zaten. Zaten bu Kişi Listesi Yöneticisi programı sen o kişileri Engelli ya da İzinli listelerinden silerken seni şu şekilde uyarıyor: "Bu kişi sizi kendi Kişi Listesine eklemişse Messenger'da oturum açtığınızda Messenger bir uyarı penceresi çıkartacak, yine de devam etmek istiyor musunuz? diye. Bunu bile bile, sen de ne diye silersin ki...
Seyreyledim - avatarı
Seyreyledim
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #54
Seyreyledim - avatarı
Ziyaretçi
Zaten biz de bunu diyoruz. O zaman bu programın bir anlam ve önemi kalmıyor.
Seyreyledim - avatarı
Seyreyledim
Ziyaretçi
13 Kasım 2007       Mesaj #55
Seyreyledim - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar başka bir çözüm önerisi olan var mı? Hatun bu gizlilik işini öğrense, bu adam kimleri eklemiş dese boşayacak belki de bizi yaMsn Confused Msn değişsek yine eskisini ister bunlar, bunlara belli mi olur...
ersinim55 - avatarı
ersinim55
Ziyaretçi
14 Kasım 2007       Mesaj #56
ersinim55 - avatarı
Ziyaretçi
slm forum aranıza yeni katıldım saygılaar herkeze.....bu listmaneger ock dosyasını system32 kopyalayım basarılı ile etkınlestırıldi diyor..programı calıştırmak istediğimizde ise aynı hatayı yine veriyor..

yok mu yardımcı olan plsssssssss
Son düzenleyen ersinim55; 14 Kasım 2007 17:26 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Kasım 2007       Mesaj #57
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ersinim55 adlı kullanıcıdan alıntı

slm forum aranıza yeni katıldım saygılaar herkeze.....bu listmaneger ock dosyasını system32 kopyalayım basarılı ile etkınlestırıldi diyor..programı calıştırmak istediğimizde ise aynı hatayı yine veriyor..

yok mu yardımcı olan plsssssssss

İşletim sisteminiz ne? Vista ise, ListManager üzerinde sağ tıklayın ve Administrator olarak çalıştır veya buna benzer bir maddeye tıklayın ve öyle çalıştırmayı deneyin. Olmazsa işletim sisteminizi belirtin.
rrhayabusa - avatarı
rrhayabusa
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #58
rrhayabusa - avatarı
Ziyaretçi
selam bende msn de kişi listesini temizlemek istedim ama aklıma birşey geldi;
kişi listesini temizlemek istediğimiz msn adresinin komple hesabını kapatsak 120 gün süre veriyor temizlemek için içeriği acaba diyorum kapasam hesabı nasıl olur temizlenir sıfır duruma gelirmi acaba limstem hayli kabarık istemediğim insanlar var Msn ConfusedMsn Tongue adresim xxxxxxxxxx@hotmail.com
gerekli bilgi için

bende hiç açılmıo diğer adresimin hesabını kapatıp 120 gün bekleyip tekrar acıcam ozaman mail listesi zateleniyormuş belkide hesap sıfır olduguna göre kişi listeside temizlenir nedersiniz olurmu acaba çözüm üreten kendi yapan listeyi temizleyen varsa xxxxxxxxxxx@hotmail.com bana ulaşın
Son düzenleyen ahmetgns; 15 Şubat 2010 23:34 Sebep: E-posta adresi sansürlendi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
16 Kasım 2007       Mesaj #59
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
rrhayabusa adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben de msnde kişi listesini temizlemek istedim ama aklıma birşey geldi;
kişi listesini temizlemek istediğimiz msn adresinin komple hesabını kapatsak 120 gün süre veriyor temizlemek için içeriği acaba diyorum kapasam hesabı nasıl olur temizlenir sıfır duruma gelirmi acaba limstem hayli kabarık istemediğim insanlar var Msn ConfusedMsn Tongue adresim xxxxxxxxx@hotmail.com
gerekli bilgi için

Adresiniz Microsoft bir adres ise, yani o adresle Hotmail e-posta hizmeti de alıyorsanız, Hotmail hesabınızdaki kişilere erişip herkesi tek bir tıkla silebilirsiniz. Hotmail 'i Sign In adresinden açtığınızda Kişiler'e gidip, herkesi toptan seçip silebilirsiniz.

Yok eğer adresiniz Microsoft değilse, başka bir adres ise, o zaman bu konuda anlatılan programla (ya da Messenger Plus! eklentisi ile) kişi listenizi tamamen temizlemenizi rica ediyorum. Çünkü dediğiniz yöntem ile hesabı 120 gün terkettiğinizde kişileriniz silinmez. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Sizin eklediğiniz kişiler, siz hesabı kapatsanız bile, sizi sürekli o kişileri eklemiş olarak gösterir ve bu sefer de onlar sizi İzinli ya da Engelli listelerinden silemezler. Yani şahsen beni ekleyen adamlar 2 yıldan beri oturum açmadıkları yani hesapları büyük bir ihtimalle kapatıldığı halde, hala beni eklemişler gibi görünüyorlar ve ben onları İzinli&Engelli listelerimden kaldıramıyorum.Bu yüzden hesapları kapatmadan önce, Kişi Listenizi temizlemenizi öneririm.

hesabınız 120 günlük pasif süreden sonra kapandığında, yeniden o adresi kaydettirseniz, Kişi Listeniz boş olarak açılır ama bu, dediğim gibi, tavsiye ettiğim bir yöntem değil. Lütfen bir şekilde listenizi elle boşaltmaya çalışın.
Son düzenleyen ahmetgns; 15 Şubat 2010 23:36 Sebep: E-posta adresi sansürlendi.
derya5354 - avatarı
derya5354
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #60
derya5354 - avatarı
Ziyaretçi
hepsini yaptım silindi fakat msn açtığımda hepsi beni tekrar eklemiş gibi uyarı geldiMsn Sad lütfen yardımcı olun