MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-04-2007   #41 (mesaj-linki)
acell
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

ya bunu ekliyen sığırr bu proğramı yapanda ayriyetten sığırr bu işlevi yapmak için bu proğramı yapmış bunun yapacagı işlevi zaten msnde sağ clik delete ile sile biliyorsun önemli olan gizlilik listesindekileri sildiğinde kurtulman ama hepsinin engeli kalkıyor bu proğramı kurdugunda msn yi açtıgında ise alayı önüne geliyor bidaha engelle dur hey allahım yaa neyse genede sağol bişeye yaramadı zaman kaybından başka .............
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-05-2007   #42 (mesaj-linki)
evodndr

mrb bu silme işlemınden istedım onucu alamadım kımı sıldıysem gerı gelıo nasıl bişey anlamış deılım yınede saolun by....
Eski 03-05-2007   #43 (mesaj-linki)
tender2344x

merhaba ben neden cevrimdısıyım yarımmm sureklı oyleyım içide yapsam yınede karsıda oyleyım,???????????????
Eski 15-05-2007   #44 (mesaj-linki)

karşımdaki kişi beni silmediyse onu engelli listemden kaldırmanın başka hiçbir yolu yokmudur mutlaka bir yolu olması lazım kafayı yicem ya adam silmiyo beni mail attım yinede silmiyo onu ordan kaldırmam lazım bilen varsa yazsın lütfen illa onun msnini hackleyip olemi silmek gerekiyor valla bilsem nasıl hacklendiğini öle yapcam amacım sadece orayı temizlemek hatunla kavga ediyoruz ya bunlar kim diyo valla bilen varsa allah rızası için sölesin
Eski 17-05-2007   #45 (mesaj-linki)
exodus

Ya arkadaşlar çok acaip bir durum var. Beni eklemek isteyen bi adresin davetini kabul etmediğim halde engelliler listemde duruyor..Çok sinir bozucu 2 gündür kafayı yicem silemiyorum Kişi listemde değil sağ tıklıyorum kişilere ekle diyor ama engellenenler listemded duruyor..Üstünde sağ tıkladığımda sil pasifgörünüyor silemiyoruuuuuuum..Ya eklemediğim birisi nasıl engellenenler de olur ve silinmez..?
Eski 30-06-2007   #46 (mesaj-linki)
deneme51

bu programı subat ayında kullanmıstım işe yaramıştı ama şuan bu programda sökmüyor engelli 1259 kişi var ve hergün 10 larca kişi ekliyor sıkıldım ama mail adresımdıe değiştiremiyorum bunun bir çözümü olmalı bu program boş denemeyın arkadaslar
Eski 03-08-2007   #47 (mesaj-linki)
makana

Heheh hiç denedinizmi sileceğiniz email adreslerini en sondan başa silmeyi hiç bir hata vermiyor o zaman

Kişileri sildim tekrar oturum açtım bu sefer tekrar aynı kişiler sizi listenize eklemek istiyor dedi her açışta bu uyarıyı alıyorum ne anladım ben bu işten bloke listesi yine doldu

Son Düzenleyen makana; 03-08-2007 @ 02:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-08-2007   #48 (mesaj-linki)
ELeCtRiC

Sanırım @live.com uzantısını desteklemiyor...
Eski 09-08-2007   #49 (mesaj-linki)
valuable18

bende denedim bunu hersey tamamda engelleyip sildiğim kişiler oturum acınca tekrardan geliyo silindiği yere....nasıl olacak bilgisi olan varmı ?
Eski 18-08-2007   #50 (mesaj-linki)
alper035 - avatarı

arkadaşlar bu msn 7.5 tede çalışıyormu ben gerekli herşeyi yaptım ama dalaa ocx hatası veriyor nasıl halledebilirim bunu ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
kişi, listesi, messenger, msn, yöneticisi
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 130 2 Gün Önce 03:42
Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 19-10-2009 00:26
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 62 06-07-2009 22:48
Msn live kişi listesi sorunu akin1 Arşive Kaldırılan Konular 2 16-08-2008 20:06
MSN Plus Kişi Listesi esert100 Arşive Kaldırılan Konular 1 05-08-2008 13:11