Arama

Erkeklerin Hoşlandığı Kadın Tipleri

Güncelleme: 16 Nisan 2016 Gösterim: 65.856 Cevap: 4
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
16 Ekim 2011       Mesaj #1
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Erkeklerin hoşlandığı kız tipleri ve daha çok tercih ettikleri kız tipleri nelerdir ? erkeklerin çıkmak istedikleri kız tipleri;
Bayan az ilgi isteyen: Bu kadınlar çok çok nadir bulunur. Çoğu modern kadından farklıdırlar. Bir erkeğin ne kadar parası olduğuyla ilgilenmezler, sizden birşeyler beklemezler. Eğer birerkek bu kadına rastlarsa hayatı boyunca onunla yaşayabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Bayan kişilik: Harika biridir. Girdiği ortamlarda dikkat çeker, insanları kendine çeker. Etkileyici ve zekidir. Kişiliğinin farkında olması oldukça çekicidir. Erkekler onunla birlikte olduklarında kendilerini ona bırakmak ister.

Bayan liman: En kötü anlarda bile erkeğe güven verir. Erkeği sarıp sarmalar, kendini rahat ve gübende hissetmesini sağlar. Güvenilir ve koruyucudur.



Bayan baskı yapmayan: Çoğu kadın evlilik konusunda erkeklere baskı yapar, bayan baskı yapmayanın ajandasında bu yoktur. İstediği erkekle birlikte olduğu için mutludur. Erkek ’ilişkimiz nereye gidiyor’ sorusuyla karşı karşıya kalmaz veya kendini bir kuyumcuda bulmaz. Elnbette baskıcı olmayan kadın da evlenmek ister ancak acelesi yoktur. Olacaksa kendiliğinden olacağını düşünür.

Bayan özgür: Bu tür kadınları bulanerkekler kendilerine ayıracak çok zaman bulurlar. Bu kadınlar hayatlarında bir erkek olsun isterler ancak hayatlarında fazla onlara gereksinim duymazlar. Problemlerini çözmek veya suçlamak için bir erkeğe ihtiyacı yoktur.

Bayan açıksözlü, dürüst: Bu kadın tipi nasıl konuşacağını bilir. Erkekler böylece beyin okumaya ihtiyaç duymaz, çünkü bu kadınlar isteklerini ve duygularını açıkça dile getirir.



Bayan en iyi arkadaş: Bayan şirin ile bayan en iyi arkadaş birbirine yakın özellikler taşır. Birlikte olduğu kişiyle aynı Tv programını izler, aynı yerlere gitmekten hoşlanır. Onunla 5 dakikavakit geçirdiğinde erkek onu yıllardır tanıyormuş gibi hisseder. Her zaman yanında, şakalarına gülen ve aradığında ‘merhaba’ diyen zeki bir kadını kim istemez? Buna rağmen bir erkek seks konusunda aynı şeyi düşünüp düşünmediğini de bilmeli.

Bayan seksi: Bunlardan biriyseniz çok şanslısınız. Bayan seksi erkekleri ve seksi sever, sınırları yoktur. Seksi erkeğe karşı kullanacak bir araç olarak görmez. Psikolojik ve duygusal problemler çıkartmaz ve kendine güvenir. Bu nedenle bir çok kadın ondan nefret eder ama erkekler onu sever. Çünkü özgür ruhludur ve seks hakkında dürüstçe hareket eder.



Bayan eşit: Bu tip kadınlar gerçek feministtirler. radikal erkeklerin nefret ettiği türde olmayan bu kadınlar, “erkeklerle eşit haklara ve maaşa sahibiz ama hala bir erkek benim için hesap ödemek zorunda” diye düşünür. Bu kadınlar erkeklerle hep aynı çizgide durmak için hiçbir fırsatı kaçırmazlar ve zekilikleriyle erkekleri cezbederler. Birliktelik, ilişkilerde sorumluluk gibi konularda yüzde 50 yükün kendilerinde olması gerektiğini düşünürler.

Bayan şirin: Her zaman pozitif düşünen, neşeli görünen bayan şirin zekidir. Her zaman mutlu görünür ve erkekler onunla ciddi bir gelecek düşünmeye başlar. Genelde çok güzel olmasada şirinlikleriyle baş döndürücüdür.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 17:29
darkness007 - avatarı
darkness007
Ziyaretçi
11 Kasım 2011       Mesaj #2
darkness007 - avatarı
Ziyaretçi
FİZİKİ AÇIDAN:

Sponsorlu Bağlantılar
Yapılan araştırmalara göre 100 erkekten 80'i asyalı kadınlardan, 15'i esmer kadınlardan, 5'i sarışınlardan hoşlanmaktadır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
20 Aralık 2011       Mesaj #3
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Erkekler kadınları her anlamda etkileyici bulurlar. Bazen bir bakış, bazen bir gülüş ya da bir hoş parfüm kokusu ile… Peki erkekleri en fazla etkileyen nedir? Belki de bir kadının yürüyüşü, kimbilir belki de rüzgarda savrulan saçlarıdır. Erkekler, kadınlarda üç şeyden etkileniyor. Hatta kadınlarda ki bu üç şey karşısında karşı koyamadıkları söyleniyor. Bakalım bu üç şey neymiş.

Sıcak bir gülümseme; kendine güvenen eğlenceli bir kadın bir de gülümsüyorsa tüm erkeklerin dikkatini çekiyordur. Üstelik kadınlar arasında gülümseme yanlış anlaşılır düşüncesiyle kadınlar genelde çekinirler. Eh erkekler de avcı konumunda olduklarından, kadınların mesaj verdiği düşüncesiyle bir kadını kırabiliyorlar. Açıkçası kadının gülümsemesi ile erkeklerde karşılık verildiği algısı oluşuyor.

Dinleyen kadınlar; erkekler kadınların kendilerini dinlemesini isterler yalnız öyle uzun uzadıya değil tabii. Genelde erkekler kısa konuşmaktan yanadır ve bir kaç dakika dinlenilmiş olmak yeterli olabiliyor. Üstelik bir erkek karşısında gözlerinin içine bakarak kendisini dinleyen bir kadının kendisini etkilemeye çalıştığını düşünüyor ve gerçekten dinleyen kadının karşısında ise fazla konuşmuyor. Bu tür davranış sergileyen kadınlar erkeklerin ilgisini çekmediği gibi onunla evlenmeyi de düşünmezler.

Seksi bir elbise; tüm kadınlar erkeklerin dış görünüşten etkilendiğini bilir ancak bazen erkeklerin görmek istediklerini nasıl göstereceklerini bilmezler. Açıkçası bir kadın doğru seçilmiş özenli giyimiyle karşısındaki erkeği hipnotize edebilir. İlgi duyulan erkeğin farketmesini sağlamak için kaliteli ve yumuşak giysiler seçilmeli.

Pantolon ya da daha rahat kıyafet tercih eden kadınlar erkeklerce seksi bulunmuyor. Üstelik bir kot pantolon ve bluz uzun saçlar hatta etkileyici küpelerle tamamlanmamışsa hiç bir erkeğin dikkatini çekmez. Erkekler kırmızı kıyafetli bir kadın gördüklerinde seks düşünüyorlar.

Her zaman bir kadının kıyafet seçimi, kadınsı ve hafif bir kumaş ile hazırlanmış elbise yönünde olmalı.

kadınlarsitesi
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
3 Şubat 2012       Mesaj #4
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Erkekler Hangi Kadınları Tercih Ederler
Erkekler akıllı değil, güzel kadınları tercih ediyor. Avrupa Konseyi'nin düzenlediği ‘‘Eşitliği sağlamak: Kadın ve Erkek Arasında Ortak Bir Mesele’’ konulu uluslararası seminerde sunulan bir raporda, erkeklerin zeki kadınlardan köşe bucak kaçtıkları, aptal ama seksi kadınların peşinden ise ısrarla koştukları belirtildi.
İsviçre'deki Fribourg Üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Alberto Godenzi'nin hazırladığı ‘‘Erkekler ve Şiddet: Eşitsizliğin Mantığı’’ başlıklı raporda, ilginç bir araştırmanın sonuçları yer aldı. Tam 4 bin erkek üzerinde yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, erkekler hâlâ kadında güzellik peşinde koşuyorlar, zeki ve kendi düşüncesinde ısrar eden kadından köşe bucak kaçıyorlar.
Prof. Dr. Godenzi'nin araştırmasına katılan erkeklere kadında aradıkları özelliklerin yer aldığı bir liste verildi ve bu listede yer alan özellikleri, kendi önceliklerine göre sıralamaları istendi. Bu özellikleri kendi açılarından önem sırasına göre düzenleyen erkeklerin verdikleri yanıtlara göre bir kadında aranan en önemli özellik, çekici dış görünüş çıktı.

EN ÇOK KORKTUKLARI
Araştırmada erkeklerin en çok korktuğu ve kaçtığı kadının ise ‘‘kendi fikrinde ısrar eden’’ kadın olduğu da belirlendi. Araştırmaya katılan erkekler, bu karakter özelliğine hiç olumlu yanıt vermediler.
Prof. Dr. Godenzi, araştırma sonuçlarını erkeklerin kadınları kendilerinden farklı görme arzusunun somut bir ifadesi olarak yorumluyor. Prof. Godenzi, kadın ve erkekler arasındaki fırsat eşitsizliğini kadını erkekten farklı tutan bu bakış açısının meşrulaştırıldığını vurguluyor. Prof. Dr. Godenzi, kadınlara yönelik şiddetin temelinde de ekonomik gücü elinde bulundurma faktörünün geldiğini vurgulayarak ‘‘Günümüzde gelir ve mülkiyet, yani ekonomik güç, sadece cinsler arasındaki eşitsizliği etkileyen asli faktör değil, aynı zamanda kadınlara yönelik şiddetin temeli’’ diyor. Dünya nüfusunun yarısını oluşturan kadınların, erkeklerden daha fazla çalıştıklarını ileri süren Prof. Dr. Godenzi, ‘‘Buna rağmen dünya gelirinin yalnızca küçük bir bölümünü elde eden kadınların mülkiyetinde bulunan mallar da dünyadaki tüm mülkiyetin yüzde 1'inden daha az bir oranına karşılık geliyor’’ diyor.
Aile erkek için önemli
ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, erkekler için aile önemli bir yer tutuyor. Yaşları 18 ile 49 arasında değişen ve yaklaşık bin kişiyi kapsayan araştırmada, erkeklerin yüzde 61'i yaşamlarındaki en önemli konunun aileleri olduğunu bildirdi. Araştırmaya göre, erkeklerin yarısı zamanlarının çoğunu aileleriyle geçirmeyi tercih ediyor. Playboy dergisinin araştırmasından, erkeklerin seks tercihlerinin de yaşlara göre değiştiği sonucu ortaya çıktı. Buna göre, erkekler 20'li yaşlarda Pamela Anderson, 30'lu yaşlarda Sandra Bullock, 40'lı yaşlarda ise Demi Moore'u çekici buluyor.

Erkek, uyumlu yuvarlak hatlı kadın sever
İngiltere'de yapılan bir araştırma, erkeklerin yuvarlak hatlı kadınları tercih ettiğini ortaya koydu. 500 erkek arasında yapılan araştırmaya göre, bu erkeklerin yüzde 87'si, yuvarlak hatlı, boyu ile kilosu orantılı kadınlardan hoşlanıyor.
Erkeklerin yüzde 8'i zayıf kadınları, kalan yüzde 5'lik kesim ise şişman kadınları tercih ediyor. Kadınlar da erkeklerin ‘kıvrımlı kadınlar’dan hoşlandığına inanıyor. Soruları yanıtlayan kadınların yüzde 88'i, erkeklerin bu tür kadınlardan hoşlandığını sandıklarını söylediler.

Genç erkekler çekici ve olgunlara bakıyor
İngiltere'de üniversite öğrencileri arasında yapılan araştırmanın sonucuna göre genç erkekler, çekici ve güzel, olgun kadınları, genç kızlara tercih ediyor. İngiliz bilimadamı George Fieldman, gerçekleştirdiği araştırmada 20 ve 45 yaşları arasındaki sekiz kadının fotoğrafını çeşitli genç erkeklere gösterdi.
Genç erkekler, 36 yaş ve üstü kadınları çekici ve güzel buldu. Bu araştırmayla olgun fakat çekici, güzel kadınların, kendilerinin yarı yaşındaki hemcinslerine oranla genç erkeklerin gözünde daha şanslı oldukları ortaya çıktı.

Genç eşle evlilik
Belirli bir yaştan sonra insan, oksijene, taze kana ihtiyaç duyuyor. Bunu da ancak 28 yaşından küçük bir kadın sağlayabilir...’’ Bu sözler, son evliliğini kızı yaşındaki bir kadınla yapmış olan Fransız sinemasının ünlü aktörü Alain Delon'a ait...
Günümüzde Alain Delon gibi ‘‘yaşlılık kompleksi’’ içindeki birçok erkek, genç sevgililer ya da eşlerle ikinci, hatta üçüncü baharlarını yaşıyor. Sadece her yıl Almanya'da yaşı 50'yi aşmış ortalama 1300 erkek, yitip giden yıllara meydan okumak için 30 yaşın altındaki kadınlarla dünya evine giriyor.
Uzmanlara göre bu evliliklerin ardında değişik ama önemli kompleksler yatıyor. ‘‘Aşk’’ çok ender durumlarda gerçekten söz konusu oluyor.
Uzmanlar, kadının kendisinden çok yaşlı bir erkeği, eş olarak seçmesinin babalık kompleksinden kaynaklandığını belirtiyorlar. Baba şefkatinden uzak kalmış ya da babasıyla sorunlar yaşamış bir genç kız, yaşlı bir erkekte özlediği şefkati arıyor.
Güçlü kadınlardan korkan, kafasını dinlemek isteyen yaşlı erkekler ise zorlukla ayakta durabilen, şefkate ve korumaya ihtiyaç duyan kadınlara kucak açarak yaşlılık kompleksini aşmaya çalışıyorlar. Bazıları ise genç kadınlarda, özledikleri anne sevgisini, anne şefkatini arıyor.
Ancak bu türden evlilikleri belirleyen en önemli unsur para. Erkeğin yüklü banka hesabı ve dolgun cüzdanı, fiziksel ve ruhsal sorunları bir kenara itiyor. Bir başka deyişle erkek, parasıyla kadını satın alıyor.
Hamburglu Psikolog Oskar Holzberg, bu tür evlilikler hakkında şunları söylüyor:
‘‘Erkek, evini, bahçesini ortaya koyarak kaybetmekte olduğu cinselliğini kurtarmaya çalışıyor. Fazla çekici olmayan bu kadınlar da gençlikleriyle bu ihtiyaca cevap veriyorlar. Erkek cinsel gücünden çok, müşfik, koruyucu sevgisiyle kadını etkiliyor. İkisi de genç kadına büyük bir hareket alanı bırakıldığına inanıyor. Gerçekte ise kadın sadece çocuk odasını düzenleyebilir, bu sırça sarayın sorumluluğu yalnızca erkeğe aittir...’’
Tüm eleştirilere rağmen hayat iksirini genç kadınlarda bulan erkeklerin sayısı, günümüzde giderek artıyor. 27 yaşındaki evlatlık kızı Soon-Yi'yle evlenen 62 yaşındaki Woody Allen, karısını 28 yaşındaki sekreteri Nicoletta Mantovani için terk eden 62 yaşındaki ünlü tenör Luciano Pavarotti, 73 yaşındayken aşkı 28 yaşındaki Jill van den Burg isimli porno yıldızında bulunan Tony Curtis, dördüncü evliliğini 23 yaşındaki Laetitia'yla yapan Johnny Hallyday ve 83 yaşında 37 yaşındaki karısı Kathy Benvin'den 13'üncü çocuğunu kucağına alan Anthony Quinn, gençliği genç sevgililerde arayan ünlü kişilerden sadece birkaçı...

Erkekler: Sophie Marceau Kadınlar: Robert Redford
Fransa'nın en çok okunan ve çarpıcı yazılarıyla dikkat çeken dergisi ‘‘L'Evenement’’ okurları arasında bir anket yaptı. Dergi, Fransız kadınlarına ve erkeklerine ‘‘Bir kaçamak yapmak isteseydiniz, kiminle yapmak isterdiniz‘‘ sorusunu sordu.

İki farklı yaş grubuna göre yapılan ankette erkeklerin büyük çoğunluğunun tercihi Sophie Marceau, kadınlarınki ise Robert Redford oldu. Sean Connery ve Catherine Deneuve gibi yaşlı iki yıldızın tercih edilmesi de dikkat çekti..

Seks mi, biftek mi tartışması
Amerika'da yapılan bir araştırma, ilginç sonuçlar ortaya çıkardı ve yeni bir tartışma başlattı. Araştırmaya göre evli ve orta yaşlı erkeklerin yüzde 85'i, iyi bir bifteği eşiyle seks yapmaya tercih ediyor. Kadınların yüzde 93'ü ise kocasıyla seks yapmak yerine alışveriş yapmanın daha güzel olduğunu söylüyor.

ERKEKLER
Karımla seks yerine bifteği tercih ederim

KADINLAR
Kocamla seks yerine alışveriş daha iyi
Kamuoyu araştırmaları, bazen çok ilginç sonuçlar verebilir. ABD'de, seks ve yiyecek ile ilgili soruları kapsayan geniş kapsamlı bir araştırma da böyle sürpriz sonuçlar üretti. Araştırmanın sonuçları şöyle:
25-40 yaşları arasındaki her 100 erkekten 60'ı, lig şampiyonluğu için oynanacak futbol maçına ait iki bileti, ünlü bir kadın film yıldızı ile gecelemeye tercih etti.
40-60 yaşları arasındaki her 100 evli erkekten 85'i, eşiyle seks yapmaktansa harika bir biftek yemeyi yeğlediğini söyledi.
30-55 yaşları arasındaki her 100 kadından 93'ü, kocasıyla seks yapmaktansa bir alışveriş merkezine gitmeyi daha uygun bulduğunu kaydetti.
Yaşları 25-50 arasında değişen 100 kadından 91'i, yeni, pahalı ve güzel bir elbiseyi, film yıldızı bir erkekle gecelemeye tercih edeceğini belirtti.
Erkeklerin yüzde 97'si, yüksek topuklu ayakkabı ve mini etek giyen kadınlara hayran olduğunu söyledi. Kadınların yüzde 33'ü de aynı görüşü belirtti.
Erkeklerin yüzde 78'i, kadınların yüzde 30'u, seksin yaşamlarında ‘‘önemli’’ olduğunu ifade ettiler.
Erkekler, yüzde 97 gibi ezici bir oranda futbol yıldızı olmayı iyi bir ceza avukatı olmaya tercih ettiler.
25-40 yaşları arasındaki erkeklerin yüzde 90'ının tercihi kırmızı ve spor bir otomobil oldu. Aynı yaş grubundaki kadınların yüzde 75'i, mavi ya da gümüş renkli bir spor otomobil tercih ettiğini söyledi.
Her 100 kadından 93’ü
Amerika'da yaşayan 30-55 yaşları arasındaki
her 100 kadından 93'ünün kocasıyla seks yapmayı güzel ve keyifli bulmaması, yeni bir tartışma yarattı. Kadınlar, eşleriyle seks yerine alışveriş yapmayı kendileri açısından daha zevkli bulduklarını belirttiler.Uzmanlar tüketim alışkanlığının insanın doğal yapısını değiştirdiğine dikkat çekiyorlar

Kadın güzel mi olmalı, sevimli mi?
Ben pek fazla güzel olmayan, seksi görünmeyen, sade fakat oldukça sevimli bir genç kızım. Bunu tüm arkadaşlarım ve yakınlarım bana sık sık tekrarlarlar.
Çevremde de aranan biriyim, yine de merak ediyorum size göre güzel bir kadın mı erkekler tarafından daha çok ilgi görür, sevimli, sempatik bir kadın mı? Ne dersiniz. Sizin erkeklerin düşüncelerini bilecek kadar tecrübeli olduğunuza inanıyorum. Bunu size sormaya karar verdim.

Belli ki sen de güzelliğe değil, sevimliliğe önem veren şipşirin bir kızsın. Doğru düşünüyorsun bana göre de erkekler sevimliliği ve çekiciliğini kullanmayı bilen kadınları tercih ederler. Erkeğin ilk anda bir kadını beğenmesi için güzellik önem kazanır ama daha sonra kadının konuşması, iyi huylu olması, zekası, erkeğe önem vermesi ve uyumlu olması erkeğin ona bağlanmasını sağlar. Özellikle de kendini yetiştirmeyi bilen, akıllı, neşeli kadınlar erkeği kendine çeker. Çok güzel bir kadın, hele bu güzelliğinin gururuna kapılmışsa bir süre sonra erkek için çekiciliğini kaybedebilir. Ancak bugün için erkeklerin çevrelerinde o kadar çok çekici kız ve kadın var ki... Ve artık kadınlar erkeklerin peşinden o kadar çok koşuyorlar ki sanırım erkekler de kimi beğenip kime ilgi duyacaklarını gerçekten şaşırdılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
11 Mart 2012       Mesaj #5
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
İşte erkeklerin birlikte olmak istediği 11 kadın tipi, birinden biri mutlaka sizi anlatıyor olmalı.
Bayan Sevimli

Kendiyle barışık, hayatını eğlenceli bir şekilde yaşarlar. Bünyelerinde rahatsızlık verici hiçbir gen bulunmadığı için erkekler onlarla çok eğlenirler. Erkekler böyle kadınlar aradığı için hepsi aradığını bulamayabilir, kıymetinizi bilin.
Bayan Eşitlik

Bu kadınlar gerçek birer feministtir ama erkeklerden nefret etmeye varacak bir feministlik değildir bu. Sadece ilişkide kadın ve erkeğin eşit olduğunu savunan kadın tipidir, hesabı ödeyen kadınlar gibi. Bu durumda kendilerini özel hissettiren bu kadınlara da erkeklerin bayılması kaçınılmaz oluyor.
Bayan Seksi

Kadınların bu tip hemcinslerini bir tehdit olarak gördüğü kesin ama erkekler kesinlikle onlarla aynı fikirde değil. Cinsel çekiciliğinin farkında olan ama bunu silah olarak kullanmayan, hayatın keyfini çıkarmak için seksi tercih eden bu kadınlar erkekler için birer kraliçe.
Bayan Kanka

Erkekler için eğlenceli tiplerdir. Bir erkeğin zevklerini rahatça paylaşabilen bu kadınlar, erkeklerde sanki yıllardır onları tanıyor izlenimi yaratabilir. Bu kadınlar sayesinde erkekler de büyük bir ego tatmini yaşarlar.
Bayan Dürüst

İletişim kurmayı bilen bu kadınlar, oyunlarla, taktiklerle uğraşmadıkları için erkekler onların aklından ne geçtiğini okumak zorunda kalmazlar. Bu da onlar için bulunmaz nimet tabii ki! Dışarı çıkmak isteyip istemediğini açıkça söyleyen bu kadınlarla ilişki yaşamak, erkekler için çok kolay ve rahattır.
Bayan Bağımsız

Kendi hayatına da zaman ayırmak isteyen erkekler, yine kendi hayatı olan bağımsız kadınlara bayılırlar çünkü bu tip kadınlar erkeklere ihtiyaçları olduğu için değil, onlarla zaman geçirmekten hoşlandıkları için ilişki yaşarlar.
Bayan Baskı Yok

Evlenmek için baskı yapmayan, sadece ilişkiyi yaşamak isteyen kadınlar, özellikle evlilikten korkan erkekler için bir numarada yer alıyor. Erkekler, ’İlişkimiz nereye gidiyor?’ diye sorular sormayan bu tip kadınlarla ilişkinin keyfine varabiliyor, çünkü bu tip kadınlar evliliğe bir amaç olarak bakmıyorlar, ’olursa zaten olur’ diye düşünüyorlar.
Bayan Ego

Kendini doğrularıyla ve yanlışlarıyla olduğu gibi kabul eden bu kadınlar, kendilerini değiştirmek için hiçbir çaba sarf etmezler. Aynı şekilde karşılarındaki erkeği de değiştirmek istemedikleri için erkekler kendini tanıyan bu tip kadınlarla kendilerini çok rahat hissederler.
Bayan Karakter

Güzel olsa bile bunu ikinci planda tutan, kişiliği ve zekasıyla göz önünde olmayı seven bu kadınlar da erkekler için çok çekicidir. Özellikle güzel kadınlardan korkma eğiliminde olan erkekler için bu tip kadınlar biçilmiş kaftandır.
Bayan Mütevazı

Erkeklerin bir numarası olmaya aday başka bir kadın tipi! Maddiyatla ilgilenmeyen, pahalı hediyeler istemeyen bu kadınlar, birlikte iyi zaman geçirmeye önem verirler. Bu kadınlar, birlikte oldukları erkelere, kendilerini parayla ispatlamak zorunluluğunu hissettirmezler.
Bayan Doğru

Pek çok erkek, kişilikten çok önce güzelliğe baksa da, aslında hayatlarını paylaşabilecekleri, onları mutlu eden bir kadın ararlar. Yani aslında her kadın birer Bayan Doğru’dur ve olduğu gibi davranan, numara yapmayan bu kadınlar, bir gün prenslerine mutlaka kavuşacaktır.


Benzer Konular

24 Aralık 2011 / CrasHofCinneT Sağlıklı Yaşam
3 Şubat 2012 / _Yağmur_ Sağlıklı Yaşam
16 Ocak 2012 / CeLebRindaL Sağlıklı Yaşam
4 Eylül 2011 / misafir Soru-Cevap