Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > arwen
Sponsor Bağlantılar
NE KADAR SÖYLESEMDE İNANMAYIN
BEN ONU ÇOK SEVDİM
AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM
BELLİ ETMEDİM....
YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK
ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK
GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM
HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM
SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM
ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM....
Bu Mesaja Puan Verin

Benden Gidişin

07-07-2008 01:37 arwen tarafından yazıldı
Bir kurşundu kalbime saplandı Elveda kelimelerin Bir hançerdi yüreğimde kaldı Benden gidişin Bir mektuptu bir resimdi bıraktığın Ayrılık zamanında Oysa aynı kandık Bir damarda Deli oluyorum Belki de aklımı çoktan kaybettim Artık benim olmasan da ömrümü sana tükettim Seveceğini bilseydim Yalvarır sana ne olur dön derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burda çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzleri yok ettim Sana anlatamasam da Gururumu hapsettim HoŞçAkAl Her gece resmine bakıp ben agladım, Her gun sensizlige ben haykırdım, Her seyde seni ben aradım, Hep allaha sana kavusmak için ben yalvardım.. Hayattan kopup seni dusunmekten bıkmadım, Senin için ölmeyi bile goze aldım, Sadece ama sadece sana sarılıp , Seni öpmek için herşeyimi vermeye hazırdım.. Senin için onlarca şiir yazdım, Hep neden allahım neden diye gozyaşları akıttım, Artık ağlamıyorum , Artık kan aglıyorum .. Sensiz bu hayattan çok bıktım, Artık ölmek benim hakkım, Aşkım bana kızma sakın, Sensiz bu dünyada yaşayamam, Sensiz yapamam işte olamam olamam.. Seni öteki diyarda bekliyor olacagım, Ne olur cabuk gel sensiz çok yalnızım, Hoşçakal bitanem hoşçakal AŞKIM!!!
Toplam Yorum 4

Yorumlar

Eski
BlueNighT - Avatarı
eline sağlık
mesaj-linki
07-07-2008 01:42 BlueNighT tarafından yazıldı BlueNighT şu an çevrimdışı
Eski
arwen - Avatarı
sağolasın
mesaj-linki
07-07-2008 01:43 arwen tarafından yazıldı arwen şu an çevrimdışı
Eski
BlueNighT - Avatarı
Sağ olayım bari
mesaj-linki
07-07-2008 01:45 BlueNighT tarafından yazıldı BlueNighT şu an çevrimdışı
Eski
GULGECELER - Avatarı
Gece gece yıne estın arwen ellerıne saglık
mesaj-linki
07-07-2008 03:04 GULGECELER tarafından yazıldı GULGECELER şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

arwen tarafından gönderilen son mesajlar
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11814499 saniyede (55.01% PHP - 44.99% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR