NE KADAR SÖYLESEMDE İNANMAYIN
BEN ONU ÇOK SEVDİM
AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM
BELLİ ETMEDİM....
YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK
ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK
GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM
HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM
SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM
ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM....
BEN ONU ÇOK SEVDİM
AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM
BELLİ ETMEDİM....
YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK
ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK
GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM
HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM
SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM
ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM....
Kabullen Artık Yüreğim
02-07-2008 04:31 arwen tarafından yazıldı
Söylesene yüreğim , Neden kabullenmiyorsun.? Neden inatla canımı acıtıyorsun.? Gitti , kalbim gitti o.. Yoksa sende mi acı çekmek istiyorsun. Tüm bedenim acılarla dolmuşken , kapanmayan yaralar sol yanımda pusu kurmuşken, daha acı sana kadar dayanmamışken…. Neden inanmıyorsun.
İlla “bitti” mi demesi lazım , illa “sevmiyorum seni” diye nefretle yüzüne mi bakması lazım. Çimen yeşili gözlerine illa zehirli sarmaşıkların rengini mi takınması lazım. Bitti işte , gitti işte. Bedeni yanımdayken ,avuçlarım sıcacık avuçlarımdayken , umutlarım kalbindeyken….. Gitti işte.
O bir hayaldi , yeşil gözlerinde ormanları barındıran. Bir bakışımla gözlerinde orman yangınları çıkan. Söndürmek içinse yalnızca , acımasızca , benim duygularımı bile düşünmeden , canımın yanmasına bile aldırmadan. Sadece kendini mutlu eden bir serseriydi işte. O mutlu olsun yeterdi bu AŞK’ta . Ben se harcadım her şeyi onun yemyeşil gözlerinde , sıacık avuçlarında yok ettim her şeyi. O giderken hiçbirşey bırakmaya gerek bile görmedi. Denizdeki gelgitler gibiydi. Canı isteyince sevdi , canı isteyince çekti gitti. Zaten o AŞK’a da inanmazdı. Serserinin biriydi işte.
Gökyüzü utanırdı , yeryüzü utanırdı günahlarımızdan da.Bir ben utanmazdım onun günahlarından. Ahhh birde ortak olmasaydım o günahlara. Oysa günahlar ne cazip gelirdi.Anlık bakışlarda.Bir bakışa bile ne saklı günahlar çıkardı gün yüzüne, ne saklı bahçeler yağmura doyardı.Sırılsıklam.
Gitti işte. Bir veda cümlesini bile , diline yakıştırmadan. Bana bir vedayı bile reva görmeden.
Ama pişman değilim sevgilim , utanmıyorum ,günahlarımızdan , harcanmışlığımızdan. Ben tükendiğim kadar sende tükendin.AŞK’IN CİNSİYETİ YOK. Sende tükendin en az benim kadar. Tek bir farkla . Benim tükenmişliğimin hesabı sorulacak.Ama benim tükenilmişliğimin hesabını eller soracak. Onlara verilecek cevap ortada “istemiyorsan çek git” Benim cevabım basit.
Biliyormusun , senin tükenilmişliğinin hesabını eller soramayacak.Öyle ya sen bu Aşkın erkeğisin.Gün gelecek öyle biri soracakki tükenmişliğinin hesabını.Günahlarının hesabını.Boynunda bir halka gibi gezen günahlarının. Sana KALBİN soracak günahlarının hesabını , o zaman ne yapacaksın.
“İSTEMİYORSAN ÇEK GİT “ Diyebilecekmisin. Acıyorum sana biliyor musun. Çünkü günahlarınla kirlenmiş bedeninin hesabını veremeyeceksin kalbine.
İşte sen burada kaybettin.
İlla “bitti” mi demesi lazım , illa “sevmiyorum seni” diye nefretle yüzüne mi bakması lazım. Çimen yeşili gözlerine illa zehirli sarmaşıkların rengini mi takınması lazım. Bitti işte , gitti işte. Bedeni yanımdayken ,avuçlarım sıcacık avuçlarımdayken , umutlarım kalbindeyken….. Gitti işte.
O bir hayaldi , yeşil gözlerinde ormanları barındıran. Bir bakışımla gözlerinde orman yangınları çıkan. Söndürmek içinse yalnızca , acımasızca , benim duygularımı bile düşünmeden , canımın yanmasına bile aldırmadan. Sadece kendini mutlu eden bir serseriydi işte. O mutlu olsun yeterdi bu AŞK’ta . Ben se harcadım her şeyi onun yemyeşil gözlerinde , sıacık avuçlarında yok ettim her şeyi. O giderken hiçbirşey bırakmaya gerek bile görmedi. Denizdeki gelgitler gibiydi. Canı isteyince sevdi , canı isteyince çekti gitti. Zaten o AŞK’a da inanmazdı. Serserinin biriydi işte.
Gökyüzü utanırdı , yeryüzü utanırdı günahlarımızdan da.Bir ben utanmazdım onun günahlarından. Ahhh birde ortak olmasaydım o günahlara. Oysa günahlar ne cazip gelirdi.Anlık bakışlarda.Bir bakışa bile ne saklı günahlar çıkardı gün yüzüne, ne saklı bahçeler yağmura doyardı.Sırılsıklam.
Gitti işte. Bir veda cümlesini bile , diline yakıştırmadan. Bana bir vedayı bile reva görmeden.
Ama pişman değilim sevgilim , utanmıyorum ,günahlarımızdan , harcanmışlığımızdan. Ben tükendiğim kadar sende tükendin.AŞK’IN CİNSİYETİ YOK. Sende tükendin en az benim kadar. Tek bir farkla . Benim tükenmişliğimin hesabı sorulacak.Ama benim tükenilmişliğimin hesabını eller soracak. Onlara verilecek cevap ortada “istemiyorsan çek git” Benim cevabım basit.
Biliyormusun , senin tükenilmişliğinin hesabını eller soramayacak.Öyle ya sen bu Aşkın erkeğisin.Gün gelecek öyle biri soracakki tükenmişliğinin hesabını.Günahlarının hesabını.Boynunda bir halka gibi gezen günahlarının. Sana KALBİN soracak günahlarının hesabını , o zaman ne yapacaksın.
“İSTEMİYORSAN ÇEK GİT “ Diyebilecekmisin. Acıyorum sana biliyor musun. Çünkü günahlarınla kirlenmiş bedeninin hesabını veremeyeceksin kalbine.
İşte sen burada kaybettin.
Toplam Yorum 3
Yorumlar
| | çok etkilendim güzel ötesi resmen, |
02-07-2008 10:08 karanlıkta_tek tarafından yazıldı
|
| | İlla “bitti” mi demesi lazım , illa “sevmiyorum seni” diye nefretle yüzüne mi bakması lazım. Çimen yeşili gözlerine illa zehirli sarmaşıkların rengini mi takınması lazım. Bitti işte , gitti işte. Bedeni yanımdayken ,avuçlarım sıcacık avuçlarımdayken , umutlarım kalbindeyken….. Gitti işte ablacım ellerine sağlık.... ![]() ah be keşke söz geçirebilsek zavallı yüreğimize ama olmuyor olmuyor iştee ![]() |
08-07-2008 21:37 rusess tarafından yazıldı
|
| | “İSTEMİYORSAN ÇEK GİT “ Diyebilecekmisin. Acıyorum sana biliyor musun. Çünkü günahlarınla kirlenmiş bedeninin hesabını veremeyeceksin kalbine. İşte sen burada kaybettin. Supersınn ellerıne saglık.... |
09-07-2008 14:34 GULGECELER tarafından yazıldı
|
Toplam Trackback 0
Trackback'ler
arwen tarafından gönderilen son mesajlar
- Sadece Sana... (07-10-2008)
- Sen Gittin Gideli,Güzel bi Cümlem Yok! (29-09-2008)
- sus yüreğim sus (28-09-2008)
- Düş Düşsüzlüğüme (18-09-2008)
- İyi Ki Varsın (16-09-2008)

ellerıne saglık....