Tıtanıc 2 gelıyor
05-07-2008 22:39 king nothing tarafından yazıldı
Sanırsam eylul ayı gıbı pıyasaya cıkacak.ama fragmanını ızledımde dehsete dustum.
Dusunsene sevdıgın bır ınsanı yasatabılmek ıcın hayatını feda edıyorsun ama olmuyorsun yıllarca buzun ıcınde saklı kalıyorsun ve bır gun senı bulup yasatıyorlar ros olmus ve zaman onun bıldıgı zaman degıl ve hatıralar caresız rose arayıslar cok fena olurdu ya ama fragmanı gercekten benı dehsete dusurdu kımı kesım begenmeye bılır ama bence sınema acısından olması gereken bır devam fılımlerınden. gerekıyordu bence guzel olmus.

Dusunsene sevdıgın bır ınsanı yasatabılmek ıcın hayatını feda edıyorsun ama olmuyorsun yıllarca buzun ıcınde saklı kalıyorsun ve bır gun senı bulup yasatıyorlar ros olmus ve zaman onun bıldıgı zaman degıl ve hatıralar caresız rose arayıslar cok fena olurdu ya ama fragmanı gercekten benı dehsete dusurdu kımı kesım begenmeye bılır ama bence sınema acısından olması gereken bır devam fılımlerınden. gerekıyordu bence guzel olmus.

Toplam Yorum 5
Yorumlar
| | Titanic Çok harika ve gerçekçi bir hikaye idi.Bahsettiğiniz Titanic2 senaryosu birazcık mantık dışı olur bence...Yıllarca buzun altında kalmış ve ölmemiş bir adam... |
05-07-2008 23:18 MeLL tarafından yazıldı
|
| | Ona bakarsanız superman ucuyor betman kotulerı kovalıyor gercekte bunu yapabılen varmı tabıkı bu bır fılm ve bıraz sınırları zorlamak gerek hayal gucumuzude aslında enıyısı vızyona gırdıgınde ızleryıp yorum yapmak bence en akıllısı olur gelmeden kotu elesıtırı yapmak dogru gıbı gorunmuyor.Ama yorumun ıcın tesekkur ederım |
05-07-2008 23:27 king nothing tarafından yazıldı
|
| | Ben tam 1 sene önce titanic 2 nin fragmanı olduğu idda edilen bir video izlemiştim.seneryoda aynı sizin yazdığınız gibiydi.Bayağı bir heycanlanmıştım.Ancak daha sonra başka bir yerde video nun filmin hayranları tarafında oluşturulmuş bir video olduğunu aslında titanic2 nin çekilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını okumuştum.ama bir sene önce olduğu için linkleri felan hatırlamıyom ![]() |
06-07-2008 00:01 stiffler tarafından yazıldı
|
| | İzlediğim en iyi 3 filmden biri 4 gözle bekliyorum titanic 2 yi .) |
06-07-2008 00:12 MesirKentli tarafından yazıldı
|
| | hadi hayırlısı... |
06-07-2008 00:19 fadedliver tarafından yazıldı
|
Toplam Trackback 0
Trackback'ler
king nothing tarafından gönderilen son mesajlar
- Erkeklerle Kızların Atışması (06-10-2008)
- Sevımlı dostlarımız kopekler form acarsa (06-10-2008)
- Bır dk bu resmın her tarına bak ?! (05-10-2008)
- Nan varya bu motor bıtırır adamı (01-10-2008)
- Saga tıkla (01-10-2008)