Geri Dön   MsXLabs MK > Günlükler > _cesminaz_
Sponsor Bağlantılar
Kategorisiz Kategorisi olmayan mesajlar
Eski

Aferin denilmez mi?

17-12-2007 18:40 _cesminaz_ tarafından yazıldı
HELAL SANA MICHAEL EFENDI !
Alman ZDF Televizyonun da Thomas Gottschik insundugu "Bahse Var misin" adli yarisma programina basvuran ,Isviçreli Michael Sauser 188 ülkenin Ulusal Marsini notasiyla birlikte söyleyebilecegini iddia etti.Yarisma istegi kabul edildi ve yarisma günü Jüri'nin seçtigi bes ülkenin Ulusal Marsi'nin okunmasi kararlastirildi, secim yapildi ve Marslari okunacak ülkelersirayla Çin, Misir, Tayland, Bosna Hersek ve Türkiye idi. Michael Sauser, ilk dört ülkenin Marsini
...
_cesminaz_ - avatarı
~BêΏΪΜ ĨşļĕŗįΜ ŎļΜIŶąŜĮŶǺ
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 1 _cesminaz_ şu an çevrimdışı
Eski

Zeki köpek...

14-12-2007 16:05 _cesminaz_ tarafından yazıldı
Adamın biri Afrikada safariye çikarken yanına minik köpeğini de almış. Minik köpek;bir gün ormanda dolaşip ,kelebekleri kovalar,çiçekleri koklarken kaybolduğunu farketmiş. Ne yapacağını düşünürken bir de bakmış ki karşidan bir leopar geliyor ve belliki günlük yiyeceğini arıyor. "Şimdi başim dertte" diye düşünmüş minik köpek. Etrafına bakmış yerde kemik parçalarını görmüş. Hemen arkasını leoparın geldiği yöne dönerek kemikleri yemeye başlamış,bu arada da arkadaki haraketi kestirmeye çalisiyormus.Leopar...
_cesminaz_ - avatarı
Yorumlar 2 _cesminaz_ şu an çevrimdışı
Eski

Pratik zeka ornegi..

13-12-2007 16:28 _cesminaz_ tarafından yazıldı
Nebraska’da yaşlı bir adam yaşardı.patates ekini için bahçeyi kazdırması gerekiyordu , lakin bu çok zor bir işti.tek oğlu olan david ona yardım edebilirdi fakat oda hapisteydi.yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve müşkülatını izah etti.
Sevgili David , patates bahçemi kazdıramıyacağımdam kendimi çok kötü hissediyorum.bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım.burada olsan ürün derdim bitecekti.biliyorum ki sen benim için hallederdin.Sevgiler baban...
Birkaç gün sonra oğlundan
...
_cesminaz_ - avatarı
Yorumlar 3 _cesminaz_ şu an çevrimdışı
Eski

Neden Mi Sen...

12-12-2007 17:04 _cesminaz_ tarafından yazıldı
İnsanların verdiği hayat sevgidir. Niçin yalnız sana yazdığımı sorma, niçin yalnız sana geldiğimi...

Sana gelişim işte bundan. Sen aşkı anlatıyorsun, yaşatıyorsun bana. Çünkü yaşıyorsun.O sözlerin kalbinden geldiğini kalbime vuruşundan anlıyorum ben. Sözlerin değil beni sana bağlayan, O sözlerini manasına vurgunum.

Niçin mi sen?

Sen benden önce vardın, varoluşun bu yüzden. Ve sen benden sonrada varsın, sana tutunmam aşka ve varlığa duyduğum özlemden!...
_cesminaz_ - avatarı
Yorumlar 0 _cesminaz_ şu an çevrimdışı
Eski

Türkiye`yi "hindi" olmaktan kurtaralim..

12-12-2007 16:31 _cesminaz_ tarafından yazıldı
REPUBLIC OF TÜRKİYE

Turkey kelimesi Osmanlı imparatorluğunun son zamanlarında ilk defa İngiliz kaynaklarında, biraz da alay ifade ederek kullanılmıştır. Bazı ülkeler kendilerini GREAT=BÜYÜK, ÖNEMLİ - olarak nitelerken Ülkemizin bir kümes hayvanının ismi ile anılması kabul edilemez. Kelimenin iticiliği ve ülkemizi ne şekilde ifade edeceği düşünülmeden adete ülkemizin isminin İngilizce
ifadesi imiş gibi Türkler tarafından da kullanılmış ve kullanılmaktadır.Özel isimler bir başka...
_cesminaz_ - avatarı
Yorumlar 5 _cesminaz_ şu an çevrimdışı
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10994601 saniyede (53.14% PHP - 46.86% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz