Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > fadedliver
Sponsor Bağlantılar
Bu Mesaja Puan Verin

bende böyle bir teklif isterdim..hıh...

04-05-2008 21:24 fadedliver tarafından yazıldı
Sonsuz Aşk

Erkek arkadaşım haftasonu için bir dağ yürüyüşü yapılacağını söyler ve beni davet eder. Bu arada yakın birkaç arkadaşla günler öncesinden anlaşıp plan yaparlar.

Geziden bir gün önce, kız arkadaşım iyi bir falcı duyduğunu ve ısrarla beraber gitmek istediğini söyler. Elbette, falcı dedikleri de anlaştıkları ve benim hiç tanımadığım bir arkadaşlarıdır. Falcıya gittiğimizde, kız arkadaşımla ilgili bir sürü şeyi bildiğini görünce, ben de fal baktırmak istediğimi söylerim.

Falcı anlaşıldığı üzere, benimle ilgili de doğru şeyler söyler.. Haftasonu katılacağım geziyi bile bilir, ama o geziye katılmamam gerektiğini, kötü şeyler hissettiğini söyler. Tam ayrılacağımız esnada sonsuz aşka kavuşacaksın, az kaldı der..

Bu imkansız diye düşünürüm,çünkü ben hep sevgilerin ölünceye kadar değil, sonsuza dek olduğunu savunan biriyimdir. Falcının bana bunu söylemesine inanamam.

Geziye katılmak isterim, ama bir yandan da içime bir kurt düşmüştür. Bu arada, akşam bir başka arkadaşım beni arar, tabi o da ekiptendir. Beni rüyasında bir dağda gördüğünü ve çok korktuğunu anlatır. Bu rüyayı da dinleyince, tüm bunların bir işaret olduğunu ve geziye gitmemin iyi olmayacağını anlarım ve bunu erkek arkadaşıma söylerim. Onun da gitmesini istemediğimi belirtirim.

Tabi o mutlaka katılması gerektiğini,arkadaşlara söz verdiğini söyler. Bu arada geziye gitmediğim için, haftasonunda kız arkadaşımla, sinemaya gitmek üzere anlaşırız.

Gezinin yapılacağı sabah, erkek arkadaşımla telefonda vedalaşırız ve beni çok sevdiğini, kendisine bir şey olursa üzülmememi, sonsuzlukta da beraber olacağımızı söyler.. Bu durum benim sinirlerimi iyice bozmuştur.

Maillerimi kontrol ettiğimde, yine ekipten bir arkadaş, burçlarla ilgili bir mail yollamıştır. Benim burcumun olduğu bölümde, bugün hayatınızdaki en kötü günlerden birini yaşayabilirsiniz, bir yakınınızı kaybedebilirsiniz yazmaktadır.

Artık ipler kopmuştur. Ağlayarak, erkek arkadaşımı ararım. Telefonu kapalıdır.. Bu arada kız arkadaşım gelir ve sinemaya gitmek üzere, dışarı çıktığımızda, evin karşısındaki bilboardlarda "sonsuz aşk" yazmaktadır.

Bunun benle bir alakası olduğu aklımın ucundan dahi geçmez; ama erkek arkadaşımı kaybedeceğim gibi bir his gelir kalbime. Bu kadar olay tesadüf olamaz diye de düşünürüm. Karmaşık duygular içindeyimdir. Israrla erkek arkadaşımın telefonuna ulaşmaya çalışırım, ama nafile kapalıdır. Dokunsalar ağlayacak hale gelmişimdir.

Sinemaya gittiğimizde film başlar. Benim ve erkek arkadaşımın fotoğraf ve videoo görüntülerinden hazırlanmış kısa bir filmdir bu. Tüm bu yaşadıklarımın bir oyunn olduğunu o zaman anlarım. Bu sırada salonun ışıkları yanar. Erkek arkadaşım sahneden: seni seviyorum ve sonsuza dek benimle olmanı istiyorum diye seslenir...

bende böyle bir evlenme teklifi isterdim
Toplam Yorum 11

Yorumlar

Eski
darklive - Avatarı

mesaj-linki
04-05-2008 21:28 darklive tarafından yazıldı darklive şu an çevrimdışı
Eski
MYDMR - Avatarı
duyurulur manitama
mesaj-linki
04-05-2008 22:08 MYDMR tarafından yazıldı MYDMR şu an çevrimdışı
Eski
ah ah böyle seylere inanmak icin pembe gözlük gerek....siyahi pembeye tercih edeli cok oldu
mesaj-linki
04-05-2008 22:15 Misafir tarafından yazıldı Misafir şu an çevrimdışı
Eski
KENCISii - Avatarı
buna deyecek biri sine ben güneşe kartanesiyle onu sevdiğimi söylerim
mesaj-linki
04-05-2008 22:57 KENCISii tarafından yazıldı KENCISii şu an çevrimdışı
Eski
RuffRyders - Avatarı
aboo benim fikrim bunun yanında devede pire kalır
mesaj-linki
04-05-2008 23:06 RuffRyders tarafından yazıldı RuffRyders şu an çevrimdışı
Eski
nünü - Avatarı
benim aldığım evlilik teklifinin yanında biraz sönük kalıyo bu
mesaj-linki
04-05-2008 23:16 nünü tarafından yazıldı nünü şu an çevrimdışı
Eski
YaSeMeN - Avatarı
ay bende isterim böle ya
mesaj-linki
05-05-2008 01:09 YaSeMeN tarafından yazıldı YaSeMeN şu an çevrimdışı
Eski
BlueNighT - Avatarı
belki vardır öyle biri Bekleyin siz
mesaj-linki
05-05-2008 02:19 BlueNighT tarafından yazıldı BlueNighT şu an çevrimdışı
Eski
_AKA_ - Avatarı
Hehehe kadın dünyası işte??? nasılda istedi ve inandı

Yaw böyle başlayan nice aşklar evlilikler nasıl son bulmuştur acaba???

Önce isteyin sonra umulurkiiiii,inşaAllah başladığı gibi gitsin deyin
mesaj-linki
05-05-2008 07:42 _AKA_ tarafından yazıldı _AKA_ şu an çevrimdışı
Eski
ben 15 bın taraftarın önunde senı sevıyorum dedımm staddaa
mesaj-linki
05-05-2008 09:52 jarule tarafından yazıldı jarule şu an çevrimdışı
Eski
ölümle dalga geçilmez..
mesaj-linki
07-05-2008 01:13 WaGGiSH tarafından yazıldı WaGGiSH şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

fadedliver tarafından gönderilen son mesajlar
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
erkek arkadaşıma evlenme teklifi, kız arkadaşıma teklif göndermek istiyorum, öyle bir aşk isterdim,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:53Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14690399 saniyede (53.30% PHP - 46.70% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR