Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > KENCISii
Sponsor Bağlantılar
Bu Mesaja Puan Verin

M S N Deki Aşkın Sonu Böyle Olur Dikkatli Olun

3 Hafta Önce 10:50 KENCISii tarafından yazıldı
3 Hafta Önce 10:50 KENCISii tarafından güncellendi
İNTERNETTEKİ MSN programı ile tanıştığı ve webcam (kamera) aracılığıyla görüntülü olarak konuştuğu 15 yaşındaki V.T.'yi, buluştukları gün arkadaşının evine götürüp tecavüz etmekle suçlanan 21 yaşındaki Yakup Özdil hakkında, 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, geçen aralık ayında İzmir 'in Bornova İlçesi'nde meydana geldi. 15 yaşındaki V.T., MSN kullanıcısı olan Yakup Özdil ile internet üzerinde arkadaşlık kurdu. İki genç görüntülü olarak konuşmaya başladı. Gençler bir süre sonra da sanal alemdeki buluşmalarını yüzyüze gerçekleştirmek için Bornova'da bir kafeteryada buluştu. Yakup Özdil, buluştukları gün V. T.'yi ikna edip, arkadaşı Teoman Korkmaz'ın evine götürdü. Özdil iddiaya göre önce içki içmeye zorladığı, kabul etmeyince şiddet uyguladığı V.T.'ye daha sonra da giysilerini yırtıp tecavüz etti. V.T.'yi “Ben ne zaman istersem geleceksin” diyerek serbest bıraktı.

Olayın şokunu yaşayan V.T., başından geçenlerini annesine anlattı. Annesi İzmir İzmir 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacakları davaya henüz başlanmadı. Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurup, şikayetçi oldu. Olayı soruşturan savcı, Yakup Özdil ve evin sahibi Teoman Korkmaz'ın ifadesini aldı. Yakup Özdil. ifadesinde V.T. ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ve kesinlikle zorlama olmadığını öne sürerek suçlamayı kabul etmedi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Yakup Özdil hakkında ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan 8 yıla kadar hapis, arkadaşı Teoman Korkmaz ise yardımcı olmaktan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Tutuksuz olan iki sanığın
Toplam Yorum 15

Yorumlar

Eski
Lavie - Avatarı
KIZIN YAŞI KÜÇÜKMÜŞBÖLE ŞEYLERİN OLMAMASI İÇİN BULUSMAYA GİDİLCEKSE YANIMIZDA BİRİLERİ DE OLMALI
mesaj-linki
23-05-2008 14:49 Lavie tarafından yazıldı Lavie şu an çevrimiçi
Eski
buzdaçay - Avatarı
genç kardeşlerimize ders olsun ööle tanımadığı insanlara inanmasın otursun anansının dizinde
mesaj-linki
23-05-2008 14:53 buzdaçay tarafından yazıldı buzdaçay şu an çevrimdışı
Eski
SaKLI - Avatarı
Linkleri görebilmek için üye olmak istyom ben

kencısii : tşk saklı ben okuduğum yerden aldığımda yoktuu ama dememki beraberinde gelmiş
mesaj-linki
23-05-2008 15:09 SaKLI tarafından yazıldı SaKLI şu an çevrimdışı
Eski
evet herkes yaşıtları ile muhabet etmeli
mesaj-linki
23-05-2008 15:13 arif46 tarafından yazıldı arif46 şu an çevrimdışı
Eski
MeLL - Avatarı
Evet,kesinlikle insanlara karşı daha dikkatli olmak lazım.Ama böylesine iğrenç bir olayı gerçekleştiren şahısları da şiddetle kınıyorum
mesaj-linki
23-05-2008 16:26 MeLL tarafından yazıldı MeLL şu an çevrimiçi
Eski
MYDMR - Avatarı
tööövbeee
mesaj-linki
23-05-2008 17:07 MYDMR tarafından yazıldı MYDMR şu an çevrimdışı
23-05-2008 21:42 MYDMR tarafından güncellendi
Eski
n4L4n1791 - Avatarı
çok sakat bi durum ya herkese inanmamak lazım.
mesaj-linki
24-05-2008 00:14 n4L4n1791 tarafından yazıldı n4L4n1791 şu an çevrimdışı
Eski
RuffRyders - Avatarı
şimdi bana kızıcaksınız ama kusura bakmayın kızların bu kadar saf olmaması gerekir...
pis heriflere yorum bile yapmaya gerek yok!!!
mesaj-linki
24-05-2008 02:47 RuffRyders tarafından yazıldı RuffRyders şu an çevrimiçi
Eski
gfb17özgül - Avatarı
bence kız için kötü bi olay olmuş yasıda küçük ama o adamı war yaaaaaaaaaa
mesaj-linki
3 Hafta Önce 11:01 gfb17özgül tarafından yazıldı gfb17özgül şu an çevrimdışı
Eski
Anaxielia - Avatarı
Evet, Gerçekten kötü olmuş...
RuffRyders ben sana katılmıyorum aslında kızın'da bir suçu yok daha 15 yaşında... Aile'nin çok boş bırakmasından kaynaklanıyor bence butür olaylar... Diyecek laf bulamıyorum...

[KENCISii; paylaşım için teşekkürler...]
mesaj-linki
3 Hafta Önce 11:38 Anaxielia tarafından yazıldı Anaxielia şu an çevrimdışı
Eski
gizemli-kız - Avatarı
birincisi suçlu olan kız! bu zamanda böyle birşey...tövbe tövbeeeeee... sanal alem işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil...
mesaj-linki
3 Hafta Önce 12:19 gizemli-kız tarafından yazıldı gizemli-kız şu an çevrimdışı
Eski
SuSKuN_KRaL - Avatarı
laaa el kadar kızın eline interneti verin bide msn açı oda gitsin babası yaşındakilerle cheatleşsin sonrada tecavüz edilsin teeee senin yaşın kaç başın kaç salak kızz
mesaj-linki
3 Hafta Önce 12:53 SuSKuN_KRaL tarafından yazıldı SuSKuN_KRaL şu an çevrimdışı
Eski
tuğsen_61 - Avatarı
ailesi başka diyarlarda kız başka diyarlarda ailede herkez başı boş davranırsa olucagı bu olurkızda amma salakmış ya harbi saflardan yani ben olsaydım cafede gözüne patlamıştım bitaneallah böylelerini varyaaaaaaaa bi güzel ....... anlayan anladı
mesaj-linki
3 Hafta Önce 13:40 tuğsen_61 tarafından yazıldı tuğsen_61 şu an çevrimdışı
Eski
SüPeRsiN - Avatarı
cehalet ..
mesaj-linki
3 Hafta Önce 14:39 SüPeRsiN tarafından yazıldı SüPeRsiN şu an çevrimiçi
Eski
punknrock - Avatarı
evet.Allah korusun
mesaj-linki
2 Hafta Önce 16:20 punknrock tarafından yazıldı punknrock şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
aşk msn leri, aşk msn lerş, aşk msnleri, aşkın sonu, izmirdeki kız msn leri, izmirdeki kızları msnleri, izmirdeki kızların msn, kızlarla msn de konus, kızlarla msn deki gibi konuş, msn deki gibi konuşma,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15301991 saniyede (65.34% PHP - 34.66% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR