M S N Deki Aşkın Sonu Böyle Olur Dikkatli Olun
İNTERNETTEKİ MSN programı ile tanıştığı ve webcam (kamera) aracılığıyla görüntülü olarak konuştuğu 15 yaşındaki V.T.'yi, buluştukları gün arkadaşının evine götürüp tecavüz etmekle suçlanan 21 yaşındaki Yakup Özdil hakkında, 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Olay, geçen aralık ayında İzmir 'in Bornova İlçesi'nde meydana geldi. 15 yaşındaki V.T., MSN kullanıcısı olan Yakup Özdil ile internet üzerinde arkadaşlık kurdu. İki genç görüntülü olarak konuşmaya başladı. Gençler bir süre sonra da sanal alemdeki buluşmalarını yüzyüze gerçekleştirmek için Bornova'da bir kafeteryada buluştu. Yakup Özdil, buluştukları gün V. T.'yi ikna edip, arkadaşı Teoman Korkmaz'ın evine götürdü. Özdil iddiaya göre önce içki içmeye zorladığı, kabul etmeyince şiddet uyguladığı V.T.'ye daha sonra da giysilerini yırtıp tecavüz etti. V.T.'yi “Ben ne zaman istersem geleceksin” diyerek serbest bıraktı.
Olayın şokunu yaşayan V.T., başından geçenlerini annesine anlattı. Annesi İzmir İzmir 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacakları davaya henüz başlanmadı. Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurup, şikayetçi oldu. Olayı soruşturan savcı, Yakup Özdil ve evin sahibi Teoman Korkmaz'ın ifadesini aldı. Yakup Özdil. ifadesinde V.T. ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ve kesinlikle zorlama olmadığını öne sürerek suçlamayı kabul etmedi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Yakup Özdil hakkında ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan 8 yıla kadar hapis, arkadaşı Teoman Korkmaz ise yardımcı olmaktan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Tutuksuz olan iki sanığın
Olay, geçen aralık ayında İzmir 'in Bornova İlçesi'nde meydana geldi. 15 yaşındaki V.T., MSN kullanıcısı olan Yakup Özdil ile internet üzerinde arkadaşlık kurdu. İki genç görüntülü olarak konuşmaya başladı. Gençler bir süre sonra da sanal alemdeki buluşmalarını yüzyüze gerçekleştirmek için Bornova'da bir kafeteryada buluştu. Yakup Özdil, buluştukları gün V. T.'yi ikna edip, arkadaşı Teoman Korkmaz'ın evine götürdü. Özdil iddiaya göre önce içki içmeye zorladığı, kabul etmeyince şiddet uyguladığı V.T.'ye daha sonra da giysilerini yırtıp tecavüz etti. V.T.'yi “Ben ne zaman istersem geleceksin” diyerek serbest bıraktı.
Olayın şokunu yaşayan V.T., başından geçenlerini annesine anlattı. Annesi İzmir İzmir 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacakları davaya henüz başlanmadı. Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurup, şikayetçi oldu. Olayı soruşturan savcı, Yakup Özdil ve evin sahibi Teoman Korkmaz'ın ifadesini aldı. Yakup Özdil. ifadesinde V.T. ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ve kesinlikle zorlama olmadığını öne sürerek suçlamayı kabul etmedi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Yakup Özdil hakkında ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan 8 yıla kadar hapis, arkadaşı Teoman Korkmaz ise yardımcı olmaktan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Tutuksuz olan iki sanığın
Toplam Yorum 15
Yorumlar
| | KIZIN YAŞI KÜÇÜKMÜŞ BÖLE ŞEYLERİN OLMAMASI İÇİN BULUSMAYA GİDİLCEKSE YANIMIZDA BİRİLERİ DE OLMALI |
23-05-2008 14:49 Lavie tarafından yazıldı
|
| | genç kardeşlerimize ders olsun ööle tanımadığı insanlara inanmasın otursun anansının dizinde |
23-05-2008 14:53 buzdaçay tarafından yazıldı
|
| | Linkleri görebilmek için üye olmak istyom ben ![]() kencısii : tşk saklı ben okuduğum yerden aldığımda yoktuu ama dememki beraberinde gelmiş |
23-05-2008 15:09 SaKLI tarafından yazıldı
|
| | evet herkes yaşıtları ile muhabet etmeli |
23-05-2008 15:13 arif46 tarafından yazıldı
|
| | Evet,kesinlikle insanlara karşı daha dikkatli olmak lazım.Ama böylesine iğrenç bir olayı gerçekleştiren şahısları da şiddetle kınıyorum ![]() |
23-05-2008 16:26 MeLL tarafından yazıldı
|
| | tööövbeee ![]() |
23-05-2008 17:07 MYDMR tarafından yazıldı
23-05-2008 21:42 MYDMR tarafından güncellendi |
| | çok sakat bi durum ya herkese inanmamak lazım. ![]() |
24-05-2008 00:14 n4L4n1791 tarafından yazıldı
|
| | şimdi bana kızıcaksınız ama kusura bakmayın kızların bu kadar saf olmaması gerekir... pis heriflere yorum bile yapmaya gerek yok!!!![]() |
24-05-2008 02:47 RuffRyders tarafından yazıldı
|
| | bence kız için kötü bi olay olmuş yasıda küçük ama o adamı war yaaaaaaaaaa ![]() |
3 Hafta Önce 11:01 gfb17özgül tarafından yazıldı
|
| | Evet, Gerçekten kötü olmuş... RuffRyders ben sana katılmıyorum aslında kızın'da bir suçu yok daha 15 yaşında... Aile'nin çok boş bırakmasından kaynaklanıyor bence butür olaylar... Diyecek laf bulamıyorum... [KENCISii; paylaşım için teşekkürler...] |
3 Hafta Önce 11:38 Anaxielia tarafından yazıldı
|
| | birincisi suçlu olan kız! bu zamanda böyle birşey...tövbe tövbeeeeee... sanal alem işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil... |
3 Hafta Önce 12:19 gizemli-kız tarafından yazıldı
|
| | laaa el kadar kızın eline interneti verin bide msn açı oda gitsin babası yaşındakilerle cheatleşsin sonrada tecavüz edilsin teeee senin yaşın kaç başın kaç salak kızz |
3 Hafta Önce 12:53 SuSKuN_KRaL tarafından yazıldı
|
| | ailesi başka diyarlarda kız başka diyarlarda ailede herkez başı boş davranırsa olucagı bu olur kızda amma salakmış ya harbi saflardan yani ben olsaydım cafede gözüne patlamıştım bitane allah böylelerini varyaaaaaaaa bi güzel ....... anlayan anladı![]() ![]() ![]() |
3 Hafta Önce 13:40 tuğsen_61 tarafından yazıldı
|
| | cehalet .. |
3 Hafta Önce 14:39 SüPeRsiN tarafından yazıldı
|
| | evet.Allah korusun |
2 Hafta Önce 16:20 punknrock tarafından yazıldı
|
Toplam Trackback 0
Trackback'ler
KENCISii tarafından gönderilen son mesajlar
- SANAL AŞK DEDİKLERİ BUYMUŞ....? (21-09-2008)
- M S N Deki Aşkın Sonu Böyle Olur Dikkatli Olun (21-09-2008)
- (MsXLabs Üyeleri) Youtube'a Eklenecek Üçünçü Video İçin Buraya Bakın (22-06-2008)
- ÖPÜCÜK TESTİ BÖYLE YAPILIR (16-05-2008)
- CEM YILMAZ TELEFON REKLAMI ŞAŞI GÖZLÜ (15-05-2008)

BÖLE ŞEYLERİN OLMAMASI İÇİN BULUSMAYA GİDİLCEKSE YANIMIZDA BİRİLERİ DE OLMALI