Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > Günlükler > Mavi Karanlık
Bu Mesaja Puan Verin

En Son Ne Zaman Ağladınız?

08-04-2008 02:47 NeutralizeR tarafından yazıldı
Sağlam bir giriş yapmak isterdim "şu zaman, şundan dolayı, saatlerce ağladım..." diye ama maalesef anımsayamayacağım kadar eski bir tarihte olmalı benimki...

[Resim]
Bu kategoride: M-Force® Style
Yorumlar 16 Günlük Mesajını Email Olarak Gönder
Toplam Yorum 16

Yorumlar

Eski
Hi-LaL - Avatarı
En son ne zaman ağladım????

Birkaç dakika önce ...Ve hala ağlıyorum ...Hem de "sadece sinirden ağlayan ben" bu sefer sinirden ağlamıyorum

Bir daha ne zaman ağlarım?

Kimbilir ...
08-04-2008 02:51 Hi-LaL tarafından yazıldı Hi-LaL şu an çevrimdışı
Eski
KENCISii - Avatarı
1 hafta önceydi içimi boşalttım amcam fevat ettmişti ve ben cok seviyordum o amcamı
08-04-2008 02:57 KENCISii tarafından yazıldı KENCISii şu an çevrimiçi
08-04-2008 04:01 KENCISii tarafından güncellendi
Eski
erkekler ağlamaz...
08-04-2008 03:22 RuffRyders tarafından yazıldı RuffRyders şu an çevrimdışı
Eski
göZyaŞımı döKücek kaDar Bişi oLmaDI oLsAydıDa sıRf haYatA gıCıklIk olSun die AğlamAzdım.
08-04-2008 05:44 dmartin tarafından yazıldı dmartin şu an çevrimdışı
Eski
HipHopRocK - Avatarı
gözyaslarimin akma gibi bir haklari yok

08-04-2008 08:11 HipHopRocK tarafından yazıldı HipHopRocK şu an çevrimdışı
Eski
nünü - Avatarı
ben artık ağlamıyorum, ağlamıcam da..
08-04-2008 08:43 nünü tarafından yazıldı nünü şu an çevrimdışı
Eski
ThinkerBeLL - Avatarı
Öğrenmek istemezsin [Resim]
Diğer taraftan ben ağlamayı severim, keşke canımın istediği zaman ağlayabilsem, doyasıya hem de
08-04-2008 09:01 ThinkerBeLL tarafından yazıldı ThinkerBeLL şu an çevrimiçi
Eski
DiSHiVuRuCu - Avatarı
dünden beri ağlıyorum.hayatta en çok sevdiğim insanı ,aşkımı incittim .benim yüzümden elini cama vurdu ,elleri parçalandı onun akan her damla kanıyla benimde bir parçam koptu.bu pişmanlığı ömrümün sonuna kadar yaşıycam sanırım.çok üzgünüm.
08-04-2008 09:03 DiSHiVuRuCu tarafından yazıldı DiSHiVuRuCu şu an çevrimdışı
Eski
ChilEq - Avatarı
yarım saat önce başladım hala ağlıyorum
08-04-2008 09:08 ChilEq tarafından yazıldı ChilEq şu an çevrimiçi
Eski
The Unique - Avatarı
3 Gün Önce Ağladım Ama duygusal Değil Acısal

Ağlamak Güzeldir
08-04-2008 09:29 The Unique tarafından yazıldı The Unique şu an çevrimdışı
Eski
tulse - Avatarı
Benim için ağlamanın zamanı yok,duygusal bir an ve olay olması yeterli hemen gözlerim ve özellikle burnum kızarır. Napayım ben böyleyim..Aşırı duygusalım.
08-04-2008 10:22 tulse tarafından yazıldı tulse şu an çevrimdışı
Eski
hırsımdan aglarım ....
ama göz yası akıtmadan
08-04-2008 12:20 DeLLy tarafından yazıldı DeLLy şu an çevrimdışı
Eski
kutsal54 - Avatarı
Yaklaşık 1 yıl önce ağlamıştım...Çok güzel bir film vardı tv de ismini unuttum şimdi bayaa acıklı bir filmdi
08-04-2008 12:21 kutsal54 tarafından yazıldı kutsal54 şu an çevrimiçi
Eski
SatanpisT - Avatarı
Dün,bugün,yarın,yarından sonra,odanki günden sonra,sonradan sonra,ağlamaktan sonra....
09-04-2008 20:08 SatanpisT tarafından yazıldı SatanpisT şu an çevrimiçi
Eski
_azad_ - Avatarı
Ağlanacak bir şey yok!...Çünkü yürek taşa dönüşmüsse..............bırakın timsah gözyaşlarını!!!!!!!!Boşver<<<
2 Hafta Önce 13:16 _azad_ tarafından yazıldı _azad_ şu an çevrimdışı
Eski
power_up - Avatarı
ağlamak guzeldir.her insan ağlar ama önemi olmaz.bende 1 hafta once ağlamistım büyük oldu ağlamalarım.her zaman ağlamam.durup duruken ağlarım.ağlamayan insan değildir bence.ağlamak için sebeb gerekmez ..gözler yeterlidir.
1 Hafta Önce 01:21 power_up tarafından yazıldı power_up şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

NeutralizeR tarafından gönderilen son mesajlar
En çok yapılan 50 arama
Sitede Arananlar
+18 video 18+ video ares 2.0.8 bit cep msn cinema bizarre directx 10 download format atma format atmak gif gifler gut gülen bebek hareketli arka planlar hareketli masaüstü hile nedir ibret verici görüntüler ibretlik görüntüler korkunç resimler kurt adam kurtadam kız resimleri mavi karanlık medusa msn adresi al msn adresi alma msn adresi almak msn adresi aç msn engelleyenler msn göz kırpmaları msn kapatma msn silme msn şifre değiştirme msxlabs nick plates rap şarkılar rap şarkıları rock grupları sihirbazlık sokak kadını su maymunu uzaylılar vampir winks xp temaları yazı tipleri çantalar şahmaran şeytan
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:41
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Bazı Bölümler:  Çoklu Oturum Açma - Göz Kırpmaları - Messenger İfadeleri - Görüntü Resimleri - MSN Eklentileri
Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Forum veya site tasarımımızın kısmen ya da tamamen kopyalanması durumunda yasal yaptırım uygulanacaktır.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12828398 saniyede (62.72% PHP - 37.28% MySQL) 14 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR